Tips for å skrive en Get Well melding

En bolle med varme, et mykt ansikt, en ny dag. Noen får-vel tanker sendes din vei.
Ofte når noen som står deg ikke holder godt, finner du det vanskelig å ordet følelsene dine. Skrive en get-brønnen melding kan være en vanskelig oppgave for mange. En get-brønnen meldingen er å være enkel, kort og aller viktigst - den er ment å være dyptfølt. I tilfelle er du planlegger å besøke noen som ikke gjør det bra, kanskje du også ønsker å bære noen friske blomster sammen med get-brønnen kort. Get-godt kort må ha en bli-godt budskap, noe som passer. I tilfelle plukker du en tom get-brønnen kort, må du tenke på en get-brønnen melding. Her er noen nyttige tips og forslag som du kan bruke mens du skriver en get-brønnen melding:
Tips til å skrive en Get-Well melding
Alltid vurdere alvoret i situasjonen før du komponere din får-godt budskap. Husk at sykdom kan være kortsiktige mindre helseproblemer, så vel som alvorlige og akutte. I tilfelle er du planlegger å besøke en person med en alvorlig sykdom, er det ikke tilrådelig å skrive en morsom eller altfor dramatiske get-brønnen melding.
I tilfelle den personen lider av en mindre helseproblem eller lettere skadd, er det greit å sende dem en morsom get-brønnen melding. Du vil kanskje sjekke ut noen morsomme bli-godt ord for det samme. Du kan også tenke over noen morsomme anekdoter og vitser å fortelle pasienten, mens på besøk.
Først av alt bør du uttrykke hvor lei du er i ferd pasientens dårlig helse. Ikke gjør det høres veldig dramatisk eller bruke blomstrende språk. Bare holde det enkelt, men sørg for at det er oppriktig.
Ikke minst tilfeller om personer som led av samme sykdom eller skade. Unngå å snakke om sykdommer og skader i det hele tatt. Prøv og holde samtalen så hyggelig og trivelige mulig.
I tilfelle du skriver en bli-brønn melding fra et kollega, kan du nevne hvordan du savner ham / henne på jobben eller hvor du håper å se ham / henne tilbake til arbeidet så snart mulig. Slike meldinger motiverer pasienten til å komme snart. Formidle dine beste ønsker og anser for en rask utvinning.
Formidle din beste ønsker for sin raske utvinning og forsikrer ham / henne at du tror han / hun vil komme ganske snart. Oppmuntrende ord tjene som moralsk støtte og hjelp indusere positiv tenkning.
I tillegg til å sende en get-brønnen melding, kan du også tenke på andre ideer for å muntre opp pasienten. Du kan bære fargerike ballonger, blomster eller til og med bli-bra gave kurver. I tilfelle du planlegger å ta frukt eller matvarer må du sørge for at legen ikke har anbefalt mot noen av de tingene som du er bærer. Utover dette, kan du også ta noen underholdende magasiner eller bøker, som vil bidra til å holde pasienten underholdt under sengeleie. Men sende en get-brønnen melding til noen, er det alltid bedre å besøke personen stedet for å sende en epost, eller til og med en tekst-melding.