Hvor å Endre Etternavn Legally

Endre navnet er et grunnleggende juridisk prosedyre, hvor en person har lov til å endre navnet som er gitt ved fødselen, om ekteskap eller adopsjon, og vedta et nytt navn. Selv om anlegget for å endre navnet, enten fornavn eller etternavn, finnes i alle de juridiske systemene, kan selve prosedyren variere etter området jurisdiksjon. Derfor er det viktig at dere vet hvordan du endrer etternavnet ditt lovlig i området jurisdiksjonen der du bor.
Navn Endre formaliteter i USA; I USA, til prosedyren endre navn er regulert av statlige lover, men som ikke tillater at statlige myndigheter til å forby navnet endringer basert på sedvanerett. Et blikk på de ulike rettsavgjørelser på USA, forteller at en person kan endre hans eller hennes navn basert på banen forordnet navneendringer samt felles lov navneendringer dvs. i enkle ordene "på hans vilje". Faktisk, den føderale domstoler statlige, er at skifte av ens navn på hans vilje, basert på sedvanerett, den konstitusjonelle retten av borger av USA.
De fleste av de stater tillater ett individ til lovlig endre sitt navn ved bruk, i stedet for papirarbeid, men de fleste av institusjonene, inkludert banker og offentlige kontorer krever en ordre fra domstol å fastslå at den enkelte har endret sitt navn lovlig. Med forskjeller mellom landene om kravene for navneendringen, beviser rettskjennelse for å være et ideelt anerkjennelse av navnebyttet i USA. I noen stater, er den enkelte lov til å vende tilbake til bruk av etternavnet, som ble brukt av den enkelte før. I noen stater ektepar får lov til å vedta en bestemt etternavn (oftest referert til som dobbel-barreled navn) med to deler, som hver representerer hver av familien.
Hvor å Endre Etternavn Legally?; For å endre etternavn lovlig, må du gi myndighetene en rimelig forklaring, sier motivet bak å endre etternavn. Du må kanskje betale en betydelig beløp som må betale, avhengig av ditt område av jurisdiksjon. Vanligvis har den enkelte også å publisere juridiske meldinger, annonserte navneendringen, i et angitt antall aviser. Dommeren av banen har myndighet til å nekte navnet endres, dersom han føler at navneendringen er gjort med overlegg for forvirrende eller umoralske formålet. Dokumentene som kreves for å endre etternavn inkluderer, førerkort, fødselsattesten og vigselsattest. Etter du har lovlig endre etternavnet ditt, har du å offisielt registrere nye navnet med de berørte myndighetene. Dette gjelder endring av navnet av en prosess, fra å endre etternavn etter at ekteskapet til å endre etternavn etter separasjon. Du må melde at navneendringen skal alle statlige etater inkludert Trygdekontor, passkontoret, transport kontor og postkontor. Dette kan gjøres ved å fylle spesielle søknadsskjemaer og gir det rettslige bevis i form av rettskjennelse. Dette kan igjen kreve å betale for en vesentlig mengde som gebyret, avhengig av ditt område av jurisdiksjon. Ideelt sett bør du også varsle institusjoner som banker, forsikringsselskaper, kredittkortselskaper, arbeidsgiver, i nabolaget helse senter etc.
Mesteparten av folket finne prosessen med å endre navnet lovlig ganske lett, men den varsler delen ganske kjedelig. Andre enn offentlige organer, har du også å varsle venner og slektninger. Dette kan gjøres gjennom e-post, telefon eller sosiale nettverk nettsteder. Du kan ikke bare erklære at "du ikke liker ditt navn" og endre den til noen andre navn. Det er en skikkelig prosess konstituert etter loven i landet og dermed vite hvordan du skal endre etternavn lovlig er alltid bedre, enn å bli tatt på feil side av loven.