Skrive et brudd opp brev til kjæresten din

Å si farvel, gå bort; Virker som farvel er slik en vanskelig ting å si; Berøring en hånd, lurer på hvorfor; Det er tid for å si farvel.
Et forhold er noe som må verdsettes og pleies slik at det beriker livet ditt. Men en break-up er nødvendig dersom en eller begge partnerne ikke blir oppfylt. Hvis du planlegger å bryte opp med kjæresten din, er å tenke det første du må gjøre med det rasjonelt. Tenk om du bare er sint på ham over et problem, som kan sorteres gjennom konstruktiv kommunikasjon, eller er det noe du har tenkt på siden en god stund.
Du kan ikke se en fremtid med kjæresten din lenger, du fant ut at han jukset på deg, tror du han er ikke "den ene". Uansett hva din grunn, hvis du har besluttet å bryte opp med kjæresten din, det er på tide å tenke på en enkel og grei måte å formidle dette til ham. Å bryte opp med kjæresten din kan være én av de tingene som du gruer mest, men hvis du vet du må gjøre det dag eller den andre, kan du gjøre det så snart som mulig - som en rask handling for ripping av et band -bistand. Relasjoner må håndteres med forsiktighet, selv når du sier adjø eller deling, husk at dette var den personen du elsket mest på et tidspunkt i livet ditt.
Vil du virkelig slå opp med kjæresten din?
Før du fullfører din beslutning sørg for at det ikke er en forhastet avgjørelse, eller en følelsesmessig gimmick for å få hans oppmerksomhet. En pause-up skal være en av de siste alpinanlegg, bare når du vet du har jobbet nok til å gjøre forholdet arbeidet og uansett hvor hardt du prøver å gjøre, ting ikke ser ut til å fungere ut. Selv om temaer som utroskap kan ikke tolereres, og burde ikke bli tolerert, er det andre forhold problemer som kan være sortert ut ved å kommunisere med hverandre. Prøv og tenk, alle de gangene, har du brukt sammen og fokusere på alle de positive aspektene ved forholdet. Veier beslutning rasjonelt, og tenke på om man virkelig ønsker å slå opp med kjæresten din. Prøv og analysere situasjonen for minst én uke. Hvis du tror du trenger hjelp med vedtaket, prøve og snakke med familie eller nære venner som kan hjelpe deg med din beslutning. Nå en konklusjon, etter at du har tenkt på situasjonen med en balansert og fornuftig tilnærming.
Har ikke ideen om et brudd opp Letter Seem Too Crude?
Most forholdet eksperter vil godta at å bryte opp med noen over telefonen eller formidle meldingen via en epost eller et brev kan være en dårlig idé, men det er tilfeller hvor du bare ikke kan kommunisere alt det du vil at kjæresten til vet før bryte opp med ham. Skrive en break-up brevet kan hjelpe deg til å tenke klart på alle tingene du vil si til ham. I stedet for å sende ham budskapet gjennom brevet og shying unna mot ham igjen, kan du bruke brevet til starte samtalen. Sitt med ham som han leser brevet og en gang han har lest alt du hadde å si, begge av dere kan diskutere problemet og nå en enighet om det hele.
Skrive Break opp Letter
Hvis du etter alt dette, har du bestemt deg for å skrive et brudd med kjæresten din og trenger å skrive et brev til ham, her er et par ting du bør huske på, mens du skriver en break-up brev til kjæresten din:; Først av alt, husk - holde det så enkelt som mulig, men det er en hårfin grense mellom å være grei og uhøflig. Prøv og holde det så høflig mulig. , Snakk om hva ditt forhold som mangler eller hva er de problemer som du tror er hindering forhold og har ført deg til å tro at et brudd-up gjenstår som den eneste løsningen. ; Unngå fornærmelser eller nedsettende bemerkninger, når du skriver bruddet brevet. Du ønsker ikke å komme inn i en endeløs syklus av skittkasting. , Prøv og unngå å bruke setninger som jeg vil kalle det av, eller jeg har fått nok av deg, i stedet bruker setninger som jeg tror vi må gå videre, eller tror jeg det er på tide for oss å tenke på om forholdet vårt har en fremtid. ; Ikke gjør det høres ut som du er dumping ham, i stedet forsøke å forklare hvordan avskjeds måter kan være den riktige tingen å gjøre for dere begge i det lange løp. ; Hvis du har gjort opp din sinn om bryte opp og vil ikke rikke sikkert, ikke skrive noe som ville gi ham ideen som du kanskje endrer din beslutning, om han opptrer i en bestemt måte eller gir deg tingene som du tror mangler fra et forhold. : Selv om, er du slutt på forholdet, ikke glem å takk personen virkelig for alle de gode tidene du delte. Prøv og la gå hele bitterhet og del måter uten å være bitter.