Formuleringer på bursdagen invitasjoner

Bursdager er synonymt med mye moro og kjære minner med familie og venner. Hvis du planlegger en bursdag fest for familiemedlem, venn eller din ektefelle, en av de tingene som ikke kan ekskluderes fra partiet planlegging, er bursdagsinvitasjoner. Bursdagsfeiring må ha party invitasjoner som er i tråd med bursdagsfest temaer. Bursdag invitasjonskort enten kan gjøres hjemme ved hjelp av gjør-det-selv (DIY) kits, eller bruke din egen kreativitet, eller de kan bare kjøpes fra en fest forsyninger butikk. De fleste av gangene du pleier å lage din egen bursdag invitasjon kort eller bruke DIY kits, har du en hard tid på jakt etter innovative wordings til bursdagen kort invitasjoner. Legge unikt og minneverdig wordings til invitasjonskort, kan du gjøre dem enda mer spesiell.
Før du sluttføre innholdet
Før du setter i gang på hva du skriver i bursdag invitasjon kortet, er det noen ting du må vurdere. Hvor gammel er fødselsdagen gutt / jente bursdag? Det er en bestemt alder etter som folk hater til å avklare sin alder. Så sørg for å snakke om alderen bare hvis det er en milepæl som første bursdag eller attende fødselsdag eller si det tjueførste bursdag, og så videre. Tenk dine gjester - hvis du planlegger en bursdag party for en tenåring, du åpenbart forventer fleste gjestene skal tenåringer, så ordene i invitasjonen kortet må peppy og egnet for teen gjester. Tilsvarende hvis du planlegger å bruke klassisk poesi vers eller litteraturreferanser, sørg for at gjestelisten omfatter folk som setter pris på poesi.
Wordings på bursdagen invitasjonskort
The wordings for bursdag invitasjonen kortet bør inneholde visse viktig informasjon om birthday party men du kan gran opp innholdet med noen morsomme meldinger eller dikt også. Forsikre deg om at invitasjonen kortet har den nødvendige informasjonen, men med et snev av underholdning. Her er de tingene som du må huske på mens du tenker på wordings for en bursdag invitasjon.
Viktige ting å snakke i bursdagsinvitasjoner, En invitasjon kortet bør først og fremst nevne navnet på bursdagsbarnet / bursdag jente. ; Hvorvidt du vil nevne alderen på bursdag gutten / jenta er et spørsmål om personlig valg. , Nevn datoen for bursdagsfest og tidspunktet for når du vil at gjestene skal på åstedet. , Nevn arenaen for den bursdagsselskap og i tilfelle du tror noen gjester kan ha en hard tid å finne det - gi informasjon eller et lite kart. ; Hvis det er en tema fest, nevner nettopp om planlagte kleskoden og rekvisitter som ville være passende for partiet. , I tilfelle det er en overraskelse fest, kan du nevne det veldig spesielt for at informasjonen ikke uhell lekket seg å bursdagen jente / gutt. ; Tilleggsprogrammer å gran opp bursdag invitasjon
Nå som du har gitt all viktig informasjon i bursdag invitasjonen kortet, må du arbeide på å gjøre invitasjonen mer interessant. Hvis du har en gjesters liste som inkluderer folk som kan nyte litteratur og poesi, kan du legge noen bursdag sitater eller enda bursdag dikt. I tilfelle du er målrettet mot et publikum som du tror kan nyte noen gode bursdag humor, kan du legge til morsomme sitater bursdag i invitasjonen. I tilfelle Vil du beholde ting enkel og korte, bare forlenge en varm velkomst til alle dine gjester og invitere dem å være en del av joyous anledningen.