Building Deck Rekkverk: Hvordan bygge en Deck rekkverk

Et dekk rekkverk til huset ditt er ikke akkurat ett verktøy objekt, men fungerer også å øke utendørs plass hjemme hos deg, gjør det mer vakker og sikrere. Bygge dekk rekkverk på egenhånd er ganske enkelt, hvis du har en grunnleggende kunnskap om snekring og er utstyrt med de riktige verktøyene for jobben. Selv om det er en rekke dekk rekkverk design i tilværelsen, og bygge en standard byggmester dekk skal være en tur i parken for de fleste av folket. For andre mer komplekse systemer, trenger du kanskje en arkitekt eller ingeniør å jobbe på den. En avgjørende faktor samtidig bygge dekk rekkverk, er å designe den basert på statens byggeforskrifter. De vanligvis begrense åpninger mellom spiler, for å ikke bredere enn 4 inches og en høyde på minimum 36?. Videre rekkverket må være godt festet til kanten, snarere enn til overflaten av dekket, da dette gitt den beste dekket beskyttelse. Derfor er det viktig å bygge et estetisk vakkert dekk rekkverk, samtidig som byggingen kodene i tankene. Så nå at det har fått du lurer på, la oss se inn i trinnvis fremgangsmåte for hvordan å bygge en dekk rekkverk.
Instruksjoner for Building Deck Railings
Det første trinnet innebærer å velge fra flere dekk rekkverket mønstre tilgjengelig, for å finne en passende dekk plan og design, som utfyller dine dekk. Velg en dekk rekkverk design og materialer av dekket baluster du vil bruke. Regne ut mengden av rekkverk for å dekke dekket helt og sikre at høyde og bredde bekrefter til områdets bygningsloven krav. Dette bør følges ved å planlegge ut plassering for gjerdestolper.
Bruk en fire ensidig figur, for å markere posisjonen til hver post, siden av bjelke overskriften og ytre bjelkene. Nå kuttet alle delene til riktig lengde ved hjelp av en strøm mitra. Spenn alle bitene sammen og overføre sine målinger til flere stykker på en gang, for fart og presisjon. Gjør øvre dekk rekkverk by dimensjonering opp restene av tre inn i 2 x 6 størrelser, med en krone kurvet oppover. Fest rekkverk til dekket midlertidig med 3 små skruer eller ACQ etterbehandling spiker.
Hvis du ønsker å installere 4 x 4 innlegg på bunnen eller toppen av trappen, så skal den innleggene bli senket på minst 3 meter dypt ned i bakken og fylt igjen å holde seg stabil.
Det neste trinnet innebærer merking ut plasseringen av spiler ved hjelp av en innramming torg, for å gjøre nøyaktige målinger. Plasser dem på en avstand på minst 5 inches og fest spiler til hjørnene på øvre dekk rekkverk. Use dekk skruer til å feste spiler på hvert hjørne.
Nå, permanent fester øvre dekk railings ved å skru bunner å løfte den på plass. Når du er ferdig, må du kontrollere at toppene av rekkverk er planert. Når øverste nivået er justert, klemme den til støtte innlegg, og deretter legge den med tre skruer. Nå legger de resten av spiler på plass og fest dem til innleggene, med pilotering en diagonal hull og bruker en tre dekk skrue.
Avslutt av ved å lage en top rail, noe som gjør kutt på to 2 x 6-ere, via gjæringssag til å danne to 45-graders Mitered kutt. Nå bore i skruer horisontalt gjennom gjæring felles, å sette overliggeren sikkert på plass. Nå flekker på rekkverk som passer til dekk.
Mens omfatter dine dekk rekkverk ideer og bygge et dekk rekkverk, er det viktig å holde noen sikkerhet tips i tankene. Disse inkluderer å at trinnene er allerede bygget, noe som gjør dekket lett tilgjengelig. Også for å unngå folk fra åndsfraværende går utenfor kanten av dekket, satt opp en midlertidig sikkerhetsbarriere av 2 × 4-ere av fargede nylon tau.