Sentimentale Bursdag gaver

Det er vanskelig å finne den perfekte gave til noen du elsker mest, bare fordi du vil at gaven skal akkurat. Bursdag gave ideer trenger ikke alltid være store og overdådige - en enkel sentimental gave kan uttrykke dine følelser og gjøre en bursdagsfeiring uforglemmelig. En perfekt bursdag gave må være den som gjenspeiler din kjærlighet og hengivenhet og er bare et speil av dine følelser. Sentimental bursdag gaver vil aldri være ute av moten etter folk som verdsetter følelsene mer enn materialistiske ting. Her er noen unike ideer for sentimentale bursdag gaver:
Sentimentale bursdag gaver
Her er tre beste sentimentale gaver som garantert vil gjøre noen bursdagsfeiring virkelig spesiell og minneverdig. Les alle ideer og velg og vrak:
Message in a Bottle
Denne ideen er inspirert fra Nicholas Sparks 'bestselgende skjønnlitteratur tittelen Message in a Bottle der etterlatte protagonist sender kjærlighetsbrev til sin avdøde kone ved å plassere bokstavene i tomme flasker og kaster flasken i sjøen - i håp om at havet bølger vil bære hans budskap til riktig destinasjon. Nå kan vi ikke åpenbart avhengige bølgene å bære vår meldinger, men ideen om en følelsesmessig melding forseglet i en flaske er definitivt noe du kan bruke. Alt du trenger å gjøre er helle ditt hjerte på en enkel bokstav. Skriv alle de fantastiske tingene du har å si om bursdagen jente / gutt. Nå bare rulle brevet og bind den med halvblank blonder eller en enkel tråd. Sett brevet i en rent transparent flaske og forsegle den med en kork. Flasken seg selv er en nydelig konvolutt for brevet og dermed du ikke trenger å pakke inn flasken i ett fancy papir.
Gift en Pet
Hvis du vet at bursdag jente / gutt er glad i dyr, så gifting en søt kjæledyr kan være den perfekte sentimental bursdag gave idé. Bare tenk din venn's reaksjon når han / hun ser på den søte valpen sitte i en søt kurv rett utenfor døren. Kjæledyr er fantastiske følgesvenner og sørger for en svært hengiven og omtenksom gave. Om det er din venn, din mor, din bestefar, eller din ektefelle - en person som elsker kjæledyr vil elske denne gaven mer enn noe annet i verden. Det er store varianter av kjæledyr som folk elsker å adoptere - kattunger, valper, fisk, ponnier eller selv taranteller og rotter. Finn ut hvilke av disse kjæledyr ville være perfekt for bursdag gutt / pike. Gifting ett kjæledyr er som gifting ett søt følgesvenn at man kan verdsette evig.
Gave en Tree
This bursdag gaven er veldig spesielt og miljøvennlig i tillegg. Til tider når vi trenger være klar over viktigheten av trær, - det er en veldig interessant idé å donere et tre i noens navn som deres bursdag gave. Alt du trenger å gjøre er betale for et sapling, som vil bli plantet på din kjæres bursdag. Treet blir oppkalt etter fødselsdagen gutt / jente - du kan ha en liten inskripsjon ved treet, som nevner navnet på mottakeren og hans / hennes fødselsdato. For å gjøre gaven mer spesiell, med noen få linjer fra et vakkert dikt eller et varmt budskap i innskriften ved siden av treet. Det er et økende antall anlegg konservatoriene eller lokale hager som tilbyr slike anlegg.
Hjemmelaget Gaver
En sentimental gave trenger ikke være den dyreste eller den mest populære gave element i gavebutikken. Gjør noe som du tror fødselsdagen gutten / girl vil nyte. En scrapbook med en samling kjært fotografier, genser brodert med personens initialer, hans / hennes favoritt måltid eller et vakkert dikt som du har skrevet. Husk at en hånd-strikket genser, en hjemmelaget kake eller en enkel håndlaget scrapbook - er langt mer verdifullt enn noen av de gaver som er tilgjengelig på gaven butikkene. Hjemmelaget gaver har en varm og sentimental touch til dem - og uansett hva du gjør det er kjærligheten og innsats bak gaven som viser!