Is My Boyfriend Fusk på Me

Lurer hvordan å fortelle om han er fusk? Mister søvn og mental helse lurer "er han utro mot deg? Stopp akkurat der og lære å skille mellom paranoid usikkerhet og magefølelsen eller intuisjon. Dersom du er i ditt hjerte du tror at kjæresten din er utro, tømme tvil én gang, og for alle, å skrive ned noen av skiltene på en juks kjæreste som er gitt nedenfor. Så la oss ta en titt på noen av tegnene på at han juks, som tilfeldigvis er universelle tegn, uavhengig av kjønn.
Hvordan vite om han jukser - Tegn til juks kjæreste
Vet at menn er bare kablet den måten, og de fleste menn er ufarlige cheaters, som de følger "sikle men ikke touch policy". Denne artikkelen er å finne den virkelige cheaters, er den som lure hele folket er involvert, for å få sine agendaer oppfylt. I motsetning til kvinner, har de fleste menn ikke trenger noen form for følelsesmessig tilknytning til å ha sex med andre kvinner. De er dermed tilbøyelig å hengi i uformell sex og 'ingen-forventninger' en natt stands. Så hvis du hele tiden lurer 'er kjæresten min utro mot meg, se etter følgende tegn. Det nytter ikke i spekulere om det og drepe selv langsomt, får sikker skutt svarene her.
Registrer 1 for Is My Boyfriend utro mot meg: Endret Mønster; Hvis kjæresten din har plutselig vist en forandring i hans rutine mønster, som er et tegn å bekymre seg. Hvis kjæresten din har plutselig begynt å holde lengre arbeidstid eller starter skal på konferanser, er det behov for å finne ut om det har vært en reell forandring i hans jobb profilen. Hvis ikke, er dette et tegn på bekymring, for han kan faktisk bli utro mot deg.
Registrer 2 for Is My Boyfriend utro mot meg: Endret oppførsel, han kan være får glemsk eller egentlig ikke lytter til hva du sier. I fusk innledende stadier, kan han plutselig vokse oppmerksomme og hensynsfulle mot deg, for å berolige sin skyld. I de senere stadier, kan han prøve å finne feil i alt du gjør, for å rettferdiggjøre sin avvik. Giving detaljerte forklaringer for små, trivielle ting er også en av tegnene på ett juksemaker.
Registrer 3 for Is My Boyfriend utro mot meg: Endret Sex Life; Et endret sexliv er en rød varsling tegn på en utro kjæreste. Hvis han blir mindre interessert i sex enn han var før, vet du hva som kunne være mulighet. På den annen side, kan han plutselig mer aggressive eller eventyrlystne på å prøve ut nye ting. På begge teller, er det en alvorlig mulighet for fusk.
Andre skilt Is My Boyfriend utro mot meg; Legg merke til hans livsstil for følgende mistenkelige endringer. ; Endret datamaskin eller mobiltelefonen passord eller noen underlig navngitte beskyttede filer og mapper på pc. ; Tar mer stolthet og innsats på hans utseende eller plutselig lukter annerledes - en ny aftershave eller kanskje deodorant. ; Bruker mye sen kveld tid chatting på internett, spesielt etter du har lagt seg. , Internett-sider eller msn samtale vinduer er raskt lukket når du avbryter, og selv internett historie er slettet. ; Inkriminerende bevis på hans mobiltelefon på form for SMS, fikse Rendezvous møter, osv. Hva gjør du når du lurer Han er faktisk Fusk On You
Når du starter lurer hvis kjæresten din er juks på deg, smuldrer opp din tillit litt hver dag. Ikke la det skje, for tillit er den mest essensielle ingrediensen i enhver vellykket forhold. Trust dine instinkter, for de er nesten alltid rett, og konfrontere kjæresten din. Ha en grei samtale med ham om hva du føler og din frykt. La ham lindre dem. Ikke bøye seg så lavt som du følger ham rundt, sjekke opp på hans epost-og SMS-er, og sitt kall venner og familie å bekrefte hans oppholdssted. Bare spørre ham rett ut, og måle respons for sin sannferdighet sine. Ta kroppsspråk og non-verbale signaler og nå din egen beslutning. Trikset er å vite, når man skal holde seg rundt og når man skal gå ut. Ikke vær en veggpryd, ta sakene i hendene og løse dine egne problemer. Hvis du finner ut at han har vært utro mot deg, vet at det ikke din feil, og at noen bedre venter på deg.
Ikke la traumer på en utro kjæreste hold deg ned. Gå foran, klokere og sterkere. Du er verdt så mye mer. Håper at min tegn på en utro kjæreste har hjulpet deg nå en konklusjon om forholdet.