Natural Beauty Rettsmidler

Med tilgjengeligheten av ulike typer kommersielle skjønnhetsprodukter, har vår egen naturlige skjønnhet rettsmidler, hentet fra dusør på naturen, blitt ignorert og satt på sidelinjen. Dessverre, det meste av tiden det er for sent å reparere skaden, etter når vi innser hvor mye skade som har blitt gjort av disse produktene. Så vil det være et klokt trekk, for å komme tilbake til våre gode gamle naturlige skjønnhet hjem rettsmidler, å bevare vår naturlige skjønnhet, i stedet for å klamrer seg fast til kommersielle kjemiske produkter, som også er ganske dyrt. Prøv ut disse naturlige skjønnhet rettsmidler for sunn, glødende, støvfrie hud, vakkert hår og store vakre, sunne negler og tånegler.
Natural Beauty Rettsmidler; naturlig rettsmidler for skjønnheten krever bruk av lett tilgjengelige ingredienser, enten av seg selv, eller i en kombinasjon av noen få ingredienser. Noen få av disse ingrediensene kan allerede være tilgjengelig på kjøkkenet, eller de kan kjøpes fra generelle butikker og er også ganske billig.
Naturlig Rettsmidler for Beauty - Skin Care
Tørr hud; Bruk en naturlig hudpleie blanding av avokado olje og Primrose olje for tørr hud. Hell denne blandingen i en beholder og rist godt. Bruk den sjenerøst til huden din før bad, og la det opphold for rundt 15 minutter før du vasker den av.
Fet hud; For uren fet hud, varme en spiseskje honning og massere det godt inn i fuktig hud, i sirkulære bevegelser i ca 10 minutter. La den lufttørke, vask deretter av med varmt vann og tørk.
Peeling, Eksfoliering er svært nødvendig for hudpleie. Bland ½ kopp olivenolje, avskallede ¼ kopp valnøtter, ½ kopp havregryn og 1 ss honning i en food prosessor og oppbevar i en beholder. Bruk en generøs mengde av denne blanding å eksfoliere huden før et bad, massasje godt og la det bo rundt 10 minutter og vask deretter av med kaldt vann.
Face Pakke; Lag en ansiktsmaske av mose en halv moden banan, bland den med litt melk og bruke det på ansiktet ditt. La det bor rundt 15 til 20 minutter, vask deretter av med varmt vann og tørk med et håndkle. Følge det opp med en fuktighetskrem og bruke denne ansiktsmaske minst en gang i uken, for myk, smidig hud.
Anti-Acne Face Mask, å gjøre denne naturlige skjønnhet middel anti-acne ansiktsmaske, skille egg hvite fra to egg. Pisk eggehvitene med en blender til de blir fluffy. Bruk denne til akne infiserte området, la på i 20 minutter og vask deretter av med varmt vann og tørk. Denne blir en god naturlige akne kur.
Anti-rynker; Foreta en rynkefri hudpleie ansiktsmaske av mose 2 umoden papaya, bland dette med en teskje olivenolje og litt melk. Anvende dette på ansiktet og la det lufttørke i ca 30 minutter. Vask av masken med varmt vann og tørk.
Cleanser, Lag en naturlig cleanser for normal til fet hud, ved å blande en kopp yoghurt med litt tomatjuice og aloe vera juice, gjelder det på ansiktet og halsen og la det bli noen minutter. Vask av med varmt vann og tørk.
Snerpende; Bland 6 deler sitronmelisse, steg 4 deler balsam, 1 del sitronskall, 1 del rosmarin balsam, 1 del lavendel essensielle olje og en del eddik og lagre den i en flaske container. Bruk denne blandingen over ansiktet som en snerpende når nødvendig. Pass på at du riste flasken godt før bruk.
Toner; Gjør denne naturlige skjønnheten middel toner ved å blande ¼ dl tomatjuice, ¼ kopp agurk juice, ¼ kopp gulrot juice, ½ kopp kamille te, ½ kopp peppermynte te og ½ kopp sitronsaft i en glasskrukke og blending godt. Kjøle denne blandingen og bruk ved behov. Ved hjelp av en toner er avgjørende for ansikts hudpleie.
Lyte Corrector, Mash 5-6 modne jordbær, bland med litt yoghurt, og noen få dråper sitron. Bruk denne blandingen i fuktig ansikt og massere det forsiktig inn i huden din. La det bli en stund, skyll av med varmt vann og tørk.
Tørr sprukne lepper, Påfør lim laget ved å blande likt mengder melk og fløte og glyserin til leppene, la den over natten og skyll av neste morgen. Dette er en av de mest effektive naturlige skjønnheten hjem rettsmidler.
Naturlig Rettsmidler for Beauty - Eye Care
Anti-poser, å eliminere poser fra øynene, skrelle en potet, vask og tørk den godt. Så rist poteten og gjøre øyet pakker ved å fylle den revne potetene i en ren klut og lage et omslag ut av det. Plasser dette på øyelokkene i ca 15 minutter.
Under Eye Dark Circles, Lag en pasta ved å blande en teskje tomatjuice, et snev av gurkemeie pulver, et snev av gram mel og noen dråper sitron. Påfør dette på mørke ringer daglig. La den tørke og vask av forsiktig med kaldt vann.
Naturlig Rettsmidler for Beauty - Hårpleie
Håravfall, Oil; Lag en blanding av kokende en kopp sennepsolje med fire spiseskjeer av henna bladene. Filter denne blandingen, og oppbevar i en container. Bruk denne før hårvask, ved å bruke en generøs mengde til håret og hodebunnen og la den forbli i en time eller så. Skyll av med en sjampo. Dette er en svært effektiv naturlig hår tap rettsmiddel.
Shampoo, å lage en sjampo for å bekjempe hårtap, bland 1 ss sitronsaft, 2 ss gram rå pulver og 5 spiseskjeer ostemasse. Bruk den til håret og skylle av etter å la den forbli i noen minutter.
Flass; Bland like mengder rødbete saft med like mengder eddik. Bruk den til hodebunnen og la på en halv time. Skyll med kaldt vann og en god shampo å redusere flass.
Anti-flass Shampoo, Lag en naturlig hårpleie anti-flass shampoo ved å blande 1 ss natron med varmt vann, bruke det til hodebunnen, massasje godt og skyll av.
Tørt hår; Påfør en generøs mengde majones fra roten til tuppen av håret og la den forbli i 30 minutter. Skyll av med lunkent vann. Du kan også piske et egg og legge det til 2 spiseskjeer hver av kokos olje og sesamolje. Anvende dette på håret og la det bli noen minutter før du skyller av med lunkent vann.
Thin Dull Hair, å gi volum til tynt hår kjedelig, bruke øl som en balsam etter sjamponering håret. La den stå på i 5 minutter og skyll.
Krusete hår; Gjør et hår maske ved å blande en del olivenolje til en del egg og en del majones. Bruk denne til håret og la det opphold for halv time ved å pakke håret i en håndkle. Skyll med kaldt vann, shampoo og balsam.
Fett hår og hodebunn, Bland en spiseskje sitronsaft med en teskje av aloe vera gel og massere det godt inn i hodebunnen og håret. La den forbli i 20 minutter og skyll av med en mild shampoo.
Split Slutter; Bland en teskje hver av olivenolje, sennep olje og ricinusolje. Bruk den fra røttene til tips og massasje godt. La den stå på i en halv time og skyll av med lunkent vann.
Naturlig Rettsmidler for Beauty - hånd og Leg Care
Tørr og Dark albuer og knær, Lag en finpuss ved å blande saften av en halv en oransje til ¼ kopp sukker og ¼ dl olivenolje. Exfoliate og massasje det fuktige albuer og knær med denne skrubbe før bading og skyll av med varmt vann.
Sprø negler, å behandle sprø negler, bruke vegetabilsk olje og massere det godt inn i negler i noen minutter. Må ikke skylles av.
Stained Nails; Gni sitronsaft inn i farget negler og massasje godt. Ikke skyll av og gjentar dette på en daglig basis for å bli kvitt flekker på neglene.
Tørre hender og ben; Påfør en generøs mengde olivenolje til dine hender og føtter før bading og massasje godt. La den stå på i 30 minutter og skyll av med en mild såpe eller kroppsvask.
Stinky Føtter, klar en fot suge ved å blande like mengder sitron olje, lavendel essensielle olje og rosmarin olje i en balje med varmt vann. Suge føttene dine i dette for rundt 30 minutter, skyll av med rent vann og tørk.
Sprakk Heels, Bløtlegg føttene i sitronsaft tilsettes varmt vann, skrubb føttene med en generøs mengde granulert salt og deretter bruker en blanding av mashed moden bananer og vegetabilsk olje til den sprakk hælen. La den stå på i noen minutter og skyll av med varmt vann.
Prøv ut disse naturlige skjønnhet rettsmidler og dra nytte av dusør på naturens å få friske, naturlige og yngre hud hver dag.