Refleks Hjelm Dekaler

De fleste av dere ville enig i at å sykle handler om fart. Derfor, du sikkert ikke kan ta en rask tur uten hjelm, ikke bare av hensyn til å følge lovene, men for din egen sikkerhet også. Hjelm er for din sikkerhet Ikke bare mens du kjører sykkelen, men også i idretter som sykling, hockey, baseball, fotball og mange andre. Men føler du at hjelm er noe shabby, eller det demper ditt stilige bildet? Så hva med jazzing opp din hjelm som passer din stil og nyter en trygg tur eller et trygt spillet? Alt du trenger er reflekterende hjelm dekaler, et flott supplement som vil fancify din ser ut og få deg til å skille seg ut i mengden.
Hva er reflekterende Helmet Emblemer?; Disse er dekorative klistremerker som reflekterer i mørket. Som navnet indikerer, er de reflekterende og dermed den personen hjelm med dekaler kan enkelt se i mørket. Derfor fungerer det som en ekstra sikkerhetsfunksjon av hjelmen.
Den reflekterende hjelm merking er mye beundret på måten de nåde oppover hjelmer. Motorsykkel hjelm dekaler er vanligvis velges i henhold til fargen på motorsykkelen, eller de som samsvarer med motorsykkel dekaler, å ha en fullstendig attraktivt utseende. I sportsmodus, spillere generelt bruker hjelm dekaler å matche deres lag uniform eller deres nasjonale flagg.
Hjelm Decal Farger: Reflective hjelm decals kommer i en rekke farger som gult, blått, rødt, grønt, hvitt, og oransje. Selv om refleksene er ment for reflektere, velge en farge som er lys nok til å være synlig, og som gir blinkende effekten. Det merket er stort sett en kombinasjon av nyanser av en eller flere farger. Dette gjør det til å se mer glorete.
Hjelm Decal Designs: The utvalg av design tilgjengelig på hjelmen dekaler er simpelthen enormt. Tegneserier, flagg, dyr, blomster, piler, logoer, kinesiske symboler, etc. er bare noen av merket design. Decal design som flammer, lyn bolter, hodeskaller, striper, ruter, drager, og ørn er mye prydet av ryttere. Reflekterende stripe ruller også foretrukket av mange som hele rullen kan brukes til å dekorere hjelmen, samt bilen på en unik, kreativ måte. The sports hjelmen dekaler vanligvis kommer i form på laget logoer, lagnavn, spillernavn, en grafisk indikerer sporten, alfabeter, eller sponsorens logo eller navn. Foruten de ovenfor design, kan du også bestille en personlig utforming. Du kan få kreativ og mikse og matche design og danner nye mønstre.
Hjelm Decal Størrelse: Størrelsen på hjelmen dekaler avhenger av formen og størrelsen på hjelmene. Den bredere hjelmen, jo større merket du kan bruke. Størrelsen på merket avhenger også av den delen hvor du ønsker å holde det. Du kan feste striper på den fremre delen av hjelmen, som er den minste delen. Også, ikke plukke veldig tynn dekaler. Selv, den trange decals kan være mer reflekterende enn den bredere enere, er det alltid bedre å velge bredere decals for å sikre korrekt synlig fra alle vinkler.
Dekaler er vanligvis laget av vinyl. Du kan kjøpe reflekterende hjelm dekaler fra noen bilindustrien butikk som selger motorsykkel deler og utstyr. Du kan også finne dem på butikker som selger sportsklær eller hjelmer. En refleksiv hjelm merket kit eller et merket kit er et godt alternativ. Den består av et sett med dekaler som du kan bruke for hjelm og ditt kjøretøy. Disse dekaler å være av samme design og farge, danne et vakkert mønster når du sitte på sykkelen.
Ting å huske på når du installerer Hjelm Merker:: Husk at din sikkerhet prioriteres, ser komme neste. ; Sett største stykke merket på den største delen av hjelmen. ; Rengjør merket området grundig, selv om overflaten er ren. Støv partikkel kunne føre til bobler på merket. ; Tørk området der du vil feste merket. ; Vask hendene, som hvilken som helst olje kan redusere etterlevelse av dekaler til overflaten. ; Påfør merket steg for steg, og følg produsentens anvisninger. ; Ikke i hastverk se sluttresultatet. Vær tålmodig og ta din egen tid. ; Ikke strekk merket, som strekker seg kanskje føre til sprekker. ; Flytte en myk, tørr klut over det å hjelpe det pinne jevnt på ønskede overflate. , Les og følg produsentens instruksjoner om tiden som kreves for tørking, og omsorg for å bli tatt etterpå. ; En skikkelig kombinasjon av størrelsen, farge og design er det som gjør en perfekt reflekterende hjelm merket. Deck din hodeplagg med lyse og reflekterende hjelm decals å beholde fasjonable bildet og bli lagt merke til mens du er på farten.