Swimming Pool Kjøpetips

Svømmebassenger er den beste måten å slå den brennende sommervarmen. Alle elsker å stupe ned i kaldt vann og slappe av vekk! For de som elsker å svømme, nyter fordelene av et svømmebasseng på ens bakgård er ikke langt hentet. Å ha et svømmebasseng bygget i ens bakgård er en av de mest givende installasjonen prosjekter tenkelige. De er regnet for å være midler til eiendom, som ikke bare tilføre verdi til et hus eller kommersiell etablering, men også forbedrer familie tid. Svømmehaller er langsiktige investeringer og dermed krever forutgående planlegging før de faktisk kjøper dem.
Pool Kjøpetips
Budsjettet, Bak stolthet og tilfredsstillelse av å eie et basseng, ligger en betydelig mengde investeringer. Budsjettet er en avgjørende faktor når planlegger å kjøpe ett basseng, og det innebærer ikke bare den første prisen for å installere bassenget, men også kostnader involvert i bassenget vedlikehold. Pumpe, filtre, kjemisk behandling, vannregningen, strømregningen, etc kreve betydelige penger for vedlikehold, for svømmebassenget hele livet.
Type Pool; Den neste viktig beslutning er å velge et svømmebasseng fra ulike typer svømmebassenger tilgjengelig i markedet. Det er to hovedtyper av svømmebassenger: i bakken svømmebassenger og over bakken svømmebassenger. Igjen, vil budsjettet spiller en rolle i å ta denne avgjørelsen. Over bakken svømmebassenger er billigere enn i bakken svømmebassenger, og spenner fra $ 150.000 til $ 500 000, avhengig av størrelse og flere funksjoner av bassenget. In bakken bassenger koste mellom en rekke $ 700,000 til mer enn $ 45,00,000 avhengig av dimensjoner og type.
Convenience; Over bakken bassenger er bassenger installert over bakken, og krever ikke grave opp hele bakgården som i tilfelle i bakken bassenger. Videre er den tid som kreves for å installere et over bakken pool mye mindre enn den i bakken type, hvor noen av dem får installert på et par timer tiden selv. Videre kan over bakken bassenger bli demontert hvis man flytter til en annen bolig.
Lokale Soneinndeling forskriften; En skal tilnærming entreprenør og må også lære om de ulike lokale reguleringsplan-og byggesaksbehandling i området. Alle kodene som styrer byggingen av svømmebassenget, må poolhus og dekk bli forsket skikkelig. Det er viktig å være oppmerksom og følge disse instruksjonene, slik minimere bassenget byggingen problemer i fremtiden.
Ledig; plassen i bakgården er en annen avgjørende faktor. Men til tider mennesker med store bakgårder opt for mindre bassenger. Pools ser større når den er tom, og det kan skje at bare når familie og venner på svøm at folk innser at de burde ha gått inn for en større basseng. Det anbefales å velge et størst mulig svømmebassenget at man kan installere i bakgården. Dette er fordi bassengene er langsiktige investeringer og angret senere på vil ikke gjøre noe godt.
Tid før kjøp, det er en generell tendens til at folk å vente til temperaturen ta sin topp i sommermånedene, og deretter bestemmer deg for å installere en pool. Prisene på svømmebassenger er høy i sommermånedene og bestanden er begrenset. Etter at mars-juni perioden, butikker vanligvis selger ut sine aksjer fort med lavere priser. Riktig planlegging og rettidig tenkning kan bidra til redusere den totale kostnaden for svømmebassenget installasjon.
Pool Oppvarming, Selv om det kjølige svømmebassenget vann hjelper slappe av i de varme sommermånedene, er årstidene og vinteren setter i. Det er synd å se bassenget stengt på grunn av kaldt vann, men man kan forlenge badesesongen ved å investere i svømming bassenget solenergi dekker eller systemer for oppvarming å varme opp bassengvannet. Videre bestemmer fargen på bassengbunnen også temperaturen i bassenget. En mørkere farget bassengbunnen ville tiltrekke seg og beholde solens varme. Mennesker som lever i varmere klima ville foretrekke å male bunnen en lys farge for å holde vannet kjøligere.
Sikkerhet Hensyn; Svømmebasseng installasjonen er et privilegium, men gjør det kommer med et ansvar. Hvis det er små barn i familien, så risiko for tilfeldig drukning skal holdes i sinn. Dessuten, selv området barn kan snike seg til å spille i bassenget. Den strålende, trøstende svømmebassenget kan bli en dødsfelle hvis forholdsregler ikke tas. Den beste løsningen for å forhindre at disse ulykker, er å investere i et svømmebasseng sikkerhetsdeksel. Man kan selv velge svømmebasseng gjerder for å sikre beskyttelse rundt bassenget.
Dette var del av bassenget kjøpe tips som man bør huske når du kjøper en svømmebasseng. Man må ikke glemme det faktum at svømmebassengene krever konstant oppmerksomhet, og krever rensing på jevnlig basis. Hvis man er klar til å sette i noen timer hver uke mot pool vedlikehold, så en kan gjerne gå videre og nyt luksusen av å ha et svømmebasseng i bakgården.