Deep Seating Patio Furniture

Terrassen på huset er den beste plassen å slappe av etter ett slitsom dag på jobben. Det kan være små og intime eller store. Terrassen er en slags retrett delen av huset. Det er kanskje ikke nødvendigvis har vegger, men det bør fortrinnsvis ha klart definert område. Det finnes en rekke patio design og dype sitteplasser patio furnitures tilgjengelig i markedet, alt etter behovene, priser, farger, etc.
Materiale Brukes for Deep Seating hagemøbler
Et bredt spekter av materialer er brukt til å lage patio møbler. De spenner fra tre, aluminium, plast til å smijern og støpejern. La oss se på hver enkelt av dem nøye. ; Aluminum: Patio møbler, laget av aluminium, er slank, og legger glamour til terrassen. Det er langvarig og nesten vedlikeholdsfrie, og kan enkelt vaskes med såpevann. Men løkken siden av aluminium patio møbler er at den ikke kan brukes i vindfulle områder, så ofte det er veldig lett i vekt. ; Wood: Wooden patio møbler er langvarig, men svært vanskelig å opprettholde, som det trenger retusjering ofte. Det er en av de beste alternativene i vind områder. Kostnaden for tre hagemøbler sett kan ublu og de er store og klumpete på samme tid. Men tre hagemøbler har en fordel når det gjelder holdbarhet over andre utendørs patio møbler sett, og dermed vinner hendene ned. ; Smijern: Disse utendørs patio møbler sett er tung i vekt, derfor mest aktuelle for vindfulle områder. Den er laget ved å hamre jernet i ønsket fasong og størrelse. Smijern hagemøbler kan rust, derav vedlikeholdet utgifter er høy. Men likevel, det er holdbart. ; Cast Iron: Som navnet antyder, støpejern møbler er laget fra støping jernet i formene i forskjellige former og størrelser. Det er relativt lett i vekt sammenlignet med smijern møbler. Som smijern møbler, støpejern møbler også leveres i forskjellige størrelser og utførelser. ; Plast: Plast patio møbler er lett i vekt, er derfor ikke egnet for mye vind områder. Det er best brukt rundt bassengområdet. Det er ikke tilrådelig å bruke plast patio møbler i områder med høy varme som grillplass, brann-pit, etc. som varmen kan ha en negativ effekt på det. Det er billig i forhold til kostnader og vedlikehold og kan vaskes med såpe vann også. ; Patio Design Ideer
Nå, la oss samle noen uteplass design ideer, som kan bli tatt for utforming av dype sitteplasser patio møbler arrangement. ; Club Chair: Dette er en enkelt seters stol, med en avslappende lav rygg. Det er en annen variasjon i det som kalles våren klubbens leder. Klubben stol er en dyp sitteplasser pute patio møbler. ; Double Club Leder: Dette er de to seters versjonen av klubbens leder. Det er en komfortabel sitteplass arrangement. Den doble Klubben stol er også en polstret uteservering møbler. ; Rocker: Det kalles også et glidefly. Det er et ideelt møbel for patio sitteplass. Det har en gyngende sete som gir komfort og er ideelt for lesing, nipper til en drink, osv. Svært ofte en rocker kommer med en osmanske som satt. ; Osmanske: Som rocker, har de ottomanske flere navn som tuffet, hassock or pouf. Det har ingen armer eller rygg. Dette er som et lite stykke av møbler med flere bruk. Den kan brukes som et kaffe bord, sittende krakk eller som en fotskammel. Noen biter av ottomanske er tilgjengelig som dypt sitteplasser patio møbler puter eller som polstrede versjonen, så vel. ; Recliner: Det er en stol med en tilbakelent rygg. De normalt kommer med en fotstøtte. , Hammock Stands og husker: De er moderne patio møbler. Hvis du har en forkjærlighet for en swing og har også plass til de samme, kan dette være en ideell stykke for terrassen. Med hengekøyen, kan du slappe av på uteplassen med en bok. De kan også brukes med en enkel madrass eller bare som en strand hengekøye. ; Dining Set: De gjør en fantastisk dyp sitteplasser utemøbler arrangement, spesielt i somrene. Spisestuen sett kan komme i plast, tre, jern og aluminium. De kommer i et sett med fire eller seks stoler, sammen med bordet. Noen av dining setter også komme med en gyngestol. Paraplyen er en valgfri brikke, som kan velges sammen med dining set. ; Brann-pit: Fire-gropen er et møbel for å holde deg varm på en kjølig vinternatt. De har vært brukt i uminnelige tider. De har utviklet seg gjennom årene i størrelse, form og variasjon. Opprinnelig ble de gravde på bakken. Men i den moderne hagemøbler, de er enten bygd med murstein og mørtel eller kan kjøpes i metall. ; Paraply: Det leveres i et bredt spekter av design og farger. Terrassen paraply beskytter dypt sitteplasser møbler og gir et kjølig skygge. Paraply kommer med ulike funksjoner, slik som tilt, rotasjon, etc.; Terrassen kan bli en forlengelse av stuen. Du kan dekorere patio som per størrelsen på terrassen og din smak, med disse vakre dype sitteplasser patio møbler, og nyt rocking in en rocker eller slappe av i en hengekøye!