Slik kjøper en Diamond Engagement Ring

Den beste måten å overraske din jenta inviterer henne for en romantisk kveld, hvor du ber henne om hennes hånd i ekteskap, ved å tilby henne en diamant engasjement ring. Du kan ikke måle lykke og følelser som vil strømme gjennom hennes sinn, kropp og sjel. Du kan bli forvirret et øyeblikk, som er sprudlende lysere-øynene eller diamant! Det er sagt at en forlovelsesring er slitt på den fjerde finger på venstre hånd fordi vena armoris, passerer åre kjærlighet gjennom fingeren. Diamant varige effekt på den fingeren hjelper en holde kontakten med kjærlighet for alltid. Som den berømte reklame linjen går, En diamant evig, kjærlighet mellom deg og kjæresten din vil være alltid med diamanten til å vitne den for evigheten. Hvis du lurer på, til hvordan kjøpe de beste diamant engasjement ringen for din elskede, hold følgende retningslinjer i tankene:
Match Hennes Style; Når du kjøper en diamantring, skal du huske at hun vil være seg det hver dag. Det bør passe fingrene og være behagelig å ha på. Utseendet av ringen skal samsvare med hennes stil. For å matche sin stil, observere henne når hun beundrer ringer på fingrene av hennes venner og andre kvinner. Holde rede på diamanten advertisements hun beundrer eller notat hva slags smykker hun bruker-enkle design eller intrikat. Du bør også har i tankene, som er hennes favoritt metal-gult gull, hvitt gull eller platina.
Gjette Hennes Ring Size: Når du planlegger en overraskelse, må du smart finne henne ringen størrelse, uten å etterlate noen tips for et mulig engasjement. Du kan spore på innsiden av ringen på et papir når hun er ikke i nærheten, eller ta en visning på et såpestykke. Du kan spørre hennes nære slektninger som henne søster eller beste venn for sin finger størrelse. Eller du kan lekent bære noen annen ring som hun bærer, på din egen finger, skyve den så langt det går, og merk området på fingeren. Gullsmeden vil kunne å måle størrelsen av flekken på fingeren din.
Merket av en gullsmeden; Du bør gå til en gullsmed som har en høy creditably i markedet. En dyktig, kjent gullsmed kan hjelpe deg å velge et godt kutt, briljant stein uten å jukse deg. Du bør har stor tillit til gullsmeden før du kjøper din diamant forlovelsesring.
Essential fire C's; De 4 C's of diamanter, cut, carat, farge og klarhet er viktige aspekter ved valg av en diamant. Den karat betyr vekten av en diamant. Mer vekten av diamanten, større hull i lommen! Det er ikke nødvendig at større diamant, jo bedre er det. Hvis jenta har slanke fingre, kan en 1-karat diamant spille utslaget. Clarity refererer til glans og glans av diamanten. Når du søker etter den perfekte steinen for din kjærlighet, husk, mindre feilene, mer prisen. Kutt refererer til vinkler og proporsjoner i diamanter. Mengden av lys som går inn i en diamant er bestemt av kuttet. Lyset som brytes, gir det den gnisten som er elsket av folket. Fargen på en diamant varierer fra fargeløs til skygger fra regnbuen. De hvite fargede diamanter er de mest populære diamanter. Velg ditt stein med 4 C står i bakhodet når du ønsker å gave den beste diamantring til jente din.
Høyre Innstillinger, design der ringen er innstilt spiller en viktig rolle når du velger en diamant engasjement ring. Innstillingene skal være utsøkt og reflektere stilen av honning din. Måten en diamant er angitt, får frem de vakre diamant.
Formen på Diamond, Du må bestemme formen på diamant som får fram det vakre i din snart-å-være kone. De mest populære former er runde, ovale, kvadratisk, Marquis, pære formet, rose kuttet og hjerteformede. Velg den som passer hennes personlighet.
Rett pris, Du må bestemme om prisklassen som du har råd til å bruke, når du velger en diamant ring. Går over budsjett vil ikke bare ha økonomiske implikasjoner, men ta sjarmen bort som kommer når gifting en diamant. Du kan alltid finne den beste steinen som ikke bare passer din smak, men vil bli verdsatt av din for å-være forlovede.
Når du har nøye valgt forlovelsesringer som alle de elementene som vil gjøre henne duggvåte eyed, kjøpe den som behager ditt hjerte mest. Det vil være det mest minneverdige øyeblikket i begge deres liv. Hun vil verne diamantringen for alt liv. En diamant er ikke bare en finansiell investering, men en emosjonell investering også. Den går i arv gjennom generasjoner ikke bare som en verdifull skatt, men for de ulike minner knyttet til den. Hvis du ser gnisten i diamanten glinsende i øynene til din kjære, vil du innse du har valgt å ikke én, men to uvurderlige diamanter.