Slik installerer du en Above Ground Pool

Over bakken svømmebassenger, som navnet indikerer er de bassenger installert over bakken. De er det billigste alternativet blant de ulike svømmebassenget typer. Disse bassengene finnes i ulike størrelser, med modeller fra 10 fot til over 30 fot i diameter. De kommer i tre grunnleggende former: rektangulær, rund og oval. De er nyttige når man ikke ønsker å grave opp bakgården å installere et in-bakken svømmebassenget. Videre over bakken bassenger tar mindre tid å installere. De fleste av de over bakken bassenger kan være konstruert med prefabrikkerte byggesett. Over bakken svømmebassenger krever et flatt og jevnt underlag, og også krever tilgang til strøm og vannforsyning. Imidlertid har de gjør sin del av ulemper også. Disse bassengene kan være billigere, men de varer ikke lenge, og mangler også estetisk appell av in-bakken typer. Over bakken bassenger omfatte to typer bassenger: soft-sidig bassenger og hardt-sided bassenger. Det myke-sidig bassengene er bygget av gummi eller lateks. Hard-sidig bassengene er konstruert ved hjelp av metaller og glassfiber, som gjør dem mer holdbare og dyre.
Slik installerer ett Over Ground Pool
Torv fjerning, ved hjelp av en firkantet spade, må all vegetasjon fjernes fra bakken tildelt for ett over bakken pool installasjon. Man kan også leie en sod kutter i noen timer til å kutte all vegetasjonen i et par minutter. Noen områder i USA krever opptil 6 inches i klar område rundt bassenget. Dermed må lokale kodene sjekkes.
Site Leveling; Etter torv fjerning, er neste trinn utjevning anleggets område. Ujevnt underlag kan ikke bli løst etter over bakken pool installasjon og vann tillegg. Videre vil en ujevn overflate gir bassenget en skjev utseende, det er derfor dette trinnet er en viktig en. I stedet for å fylle den lave flekker, er det tilrådelig å grave ut den høye flekker. Flat patio steiner skal installeres på hver oppreist sted ifølge instruksjonene. Disse patio steinene skal være jevnet med jorden, så vel som til hverandre. Tamp og nivå bakken med minimum 2 inches av murverk sand eller ren, myk sand. Nettstedet drenering bør også tas i betraktning.
Basseng Wall Assembly; Det neste store steget er å nivå og rundt veggene i svømmebassenget. While utjevning veggene montering, er viktig å kontrollere og sikre at det er helt kvadratisk dersom bassenget er ovale eller helt rund om det er en sirkulær basseng. Dette er for å sikre at pool duken passer riktig og bassenget innleggene ikke lean i eller på en tydelig måte.
Liner Installasjon, mens fôr et basseng, er litt wrinkling utsatt for skje, men ikke i enorme mengder. For å unngå rynker, mens overlappende liners, bør man fjerner overflødig materiale som vann tilsettes. Jevn til materialet ut til sidene med beaded liners. Tålmodighet og flittig innsats er nødvendig for å oppnå riktig montering av basseng duken.
Ramme Forsamlingen, Per produsentens bruksanvisningen, kunne man begynne rammen montering prosedyren. Uniform avstanden mellom sporet forbindelser må kontrolleres, og hvis alle bitene er ensartet i form og dimensjon, så den endelige monteringen av bassenget vil bli glatt.
Sikkerhet Skilt og garantiinformasjon, The sikkerhetsmerker levert av produsenten må kobles til bassenget. Garantien og andre instruksjon hefter må stues bort trygt, da de vil være nødvendig i fremtiden.
Utgravd Ground materiale; Deretter kommer det til og med spredning av de utgravde området materialet etter installasjon over bakken pool. Funnene skal brukes til å jevne ut området i bakgården og fylle lave flekker. Man kan være kreative og komme opp med noen badebasseng landskapsarbeid ideer.
Lokale kode Bevissthet; Før installasjon over bakken pool, bør man oppnå tillatelse for over bakken pool installasjon og vise det før oppstart av dens konstruksjon. Bassenget må være oppført i henhold til sonale regler og underjordiske rør og ledninger skal unngås.
Elektrisk Systemkrav; Riktig kabling av ovennevnte bakken pool pumpen må også legges til rette for. En 120 volts linje som går under jorden, i henhold til koden krav skal være tilgjengelig for fra den viktigste kilden makt panel, som er kablet direkte til pumpen. Ytterligere uttak er også nødvendig i nærheten av bassenget.
Disse over bakken pool installasjonsinstruksjoner finnes bare et rammeverk eller guide til å utføre over bakken pool installasjon. Selve veiledningen er langt mer detaljert og prosessen er også ganske komplisert. Det er hensiktsmessig å be om profesjonell assistanse mens konstruere en over bakken svømmebassenget.