Hair Coloring Tips og teknikker

Det finnes mange varianter av håret coloring produkter tilgjengelig på markedet. Disse produktene gjør oppgaven med hårfarge hjemme enkelt for deg. Hårfarger har to forskjellige kategorier. Den ene er den naturlige hårfarge: henna, som forårsaker svært lite skade på håret, men har en tendens til å gjøre håret tørt. Den andre er den kjemiske hårfarge finnes i varianter som permanente, midlertidige, semi-permanent, demi-permanent, semi-midlertidig, etc.
Semi-permanent hårfarger behandle håret ditt på den mest skånsomme måten, som de ikke har noen ammoniakk-eller peroxide. Fargen forblir på håret fire til seks uker. Så det er mer populært i forhold til alle andre typer hårfarge. Velge den riktige fargen er den mest avgjørende delen av håret coloring. Selv om det er et spørsmål om personlig preferanse, er det en hårfarge råd at du bør velge hårfarge som passer din hudtone og fargen på øynene dine. Når du har valgt hårfarge velger du hårfarge tips og teknikker som vil berike din hårfarge ideer.
Hair Coloring Teknikker
Sjamponering håret bør gjøres to dager før hårfarge. Dette vil hjelpe fargen til å lime godt med hår. Shampoo gjør hodebunnen sensitiv og vil beskytte hodebunnen fra hudirritasjoner under prosessen med fargelegging. Etter sjamponering ikke glem å tilstanden håret godt med en dyp conditioner. Dette vil gjøre håret ditt ser sunt etter hårfarge, og også legge utstråling til dem.
Før våger ta på seg oppgaven å hårfarge hjemme, lese nøye instruksjonene som tilbys av produsentene. Følg instruksjonene om den totale tiden fargen skulle være igjen på håret omhyggelig. Strand test av hårfarge er et must. Ta en liten del av håret, bruke farge på den og la stå i omtrent en halv time på å finne sin farge effekt på håret ditt. En patch test er også kreves på huden din for å sjekke om du er allergisk mot bestemte produktet eller ikke. Ikke glem å bruke hansker når du bruker fargen. Hårfarger inneholder kjemikalier og kan gi svie når det kommer i kontakt med huden.
Mens søknad hår farge, skal håret være tørre fordi vått hår ikke kan holde fargen. Hvis du planlegger å farger alle håret, begynne å bruke hårfarge fra hårfestet. Det kan være området nær halsen eller kronen. Hårfarge er dominerende i slike deler derav konsentrasjonen av fargen skulle være mer i disse områdene. Endene av hårstrå er porøse, så fargen på disse kanter fades bort veldig fort. Hold fargen på håret så lenge som nevnt i instruksjonene. Deretter gre håret gang fra rot til endene med hjelp av en bred tannet kam. Nå, skyll grundig med vann inntil ingen farge kommer med vannet. Hvis du ikke vasker håret riktig, vil puter og klær blir bortskjemt senere. Ikke glem å pleie håret når du er ferdig med skylling.
Hjem Hair Coloring tips
Noen viktige tips for hjemme-hårfarge er at du må følge er gitt nedenfor:; Vent minst 24 timer før du shampoo farget håret. ; DAB noen vaselin på huden på de områdene der en flekken er sannsynlig at den vises, som nakke og hårfestet før du begynner håret coloring å forhindre flekker. ; Hvis huden blir flekkete, bare gjelde sitronsaft og strengere å kvitte seg med flekkene fra huden. ; Når du skylle farget håret for første gang, gjør det med lunkent vann. ; Velg riktig sjampo som sørger for å holde farge og glans intakte. , Selv om håret farge ikke gir effekt som forventet, ikke prøv å re-farge de neste to ukene. ; Du kan bruke denne metoden til å utheve håret også. Etter påføring av hår farge, pass på at du bryte opp den markerte rart av farget håret med folie. Hvis du følger disse hårfarge tips og teknikker hjemme, er jeg sikker på at du vil få effekt på håret som du forventet. Gravide kvinne bør rådføre seg med lege før håret coloring, selv om det er noen slik tydelig som tyder på at hårfargen er skadelig på ufødte barnet.