Calla Lilies: Pynt brudebuketten med Calla Lily

Har du har calla liljer i hagen din? Hvis ikke, så prøve å få denne blomsten, og plante den i hagen din. Foruten enlivening vår sjel, synes det programmet i floral dekorasjon i auspicious anledninger som ekteskap. Dette er en eksotisk blomst og tilgjengelig i varierte fengende farger som rosa, rødt, gult, lilla og hvitt. Dette har en elegant appell for sin betrakterens og blomstrer godt i skarpt sollys i vintermånedene og delvis skygge om sommeren. Generelt, blomstrer den på slutten av våren. Kjøligere temperaturer hjelper denne blomsten, samt at anlegget til å vare lenger.
Brudebuketten: Calla Lily
Ofte ser vi at blomsten calla lilje blir hovedsakelig brukt i utsmykking av brudebuketter. På grunn av sine fengslende skjønnhet og prakt, er denne blomsten førstevalg bruder. En bukett av hvite calla lilje blomster bundet med hvite kniplinger gir et tradisjonelt utseende til hele haug. De som ønsker en lys blomster dekorasjon kan velge mini Callas som er tilgjengelige i en rekke attraktive farger som rødt, rosa, mørk gul, trykkende fiolett etc. Du kan bruke disse blomstene sammen med sine lange stammer i brudebuketten, for å gjøre the bukett mer attraktive. Brudebuketten laget med calla lilje blomster gir bruden et nådig blikk. Du kan velge fargerike calla lilje blomster for å gi en elegant og iøynefallende se til bruden. For brudebuketten, alltid velge den lyse fargede calla liljer. Disse vil forbedre hele utseendet av seremonien.
Økende Calla Lilies
Disse vakre calla liljer vokse innendørs så vel som i utendørs (områder) steder som hager. Disse bør plantes løpet sent vintre. Denne blomsten kan bli transplantert etter vintersesongen. Du bør plante disse blomstene dypt ned i bakken med skuddene som peker oppover for riktig vekst. Den pære av disse blomster krever løs og godt drenert jord. For bedre vekst, disse blomstene trenger fullt sollys, kjølig atmosfære og riktig vanning (rikelig vann med jevne mellomrom). Disse skal bli sådd i skyggen (skyggefulle område) i det varme været. Det er bedre å plante disse blomstene i fuktig jord.
Så etter å vite verdien av disse vakre calla lilje blomster og sin vekst, ville ikke du å plante disse blomstene i hagen din? Hvis ja, så ikke forsinkelsen. Lag en plan for å plante disse i blomsterhagen å live opp din sjel med sine enorme skjønnhet og sjarm. Les informasjon om ulike typer av eksotiske blomster.