Romantisk Ideer for ham

Mang en relasjon ekspert vil fortelle deg at små bevegelser som snakker om kjærlighet og omsorg, er nøkkelen til å holde sunne relasjoner. Mens, er det lett å bli fanget opp i de virvelvind av aktivitet som storm vårt daglige liv, disse små handlinger, som kan til tider være så rimelige og ikke-tidkrevende som klem, er viktige i å holde en partner følelse elsket og tatt vare for. Og mens vi hele tiden blir fortalt at kvinner trenger å bli verdsatt og meg spesielt, det samme står tilfelle for menn. Men, må vi forstå at vår ide om å bli forført ikke nødvendigvis fungere for ham. Mens vi elsker blomster og sjokolade, etter all sannsynlighet, ville han finne du leie og se Die Hard filmen serien med ham å være en ganske romantiske gest. Kast på hans favoritt øl og chips og du har en vinnende kombinasjon. Å komme i gang, her er noen romantisk ideer for ham.
Tips og ideer for Romance
Game Billetter; De fleste menn liker sport, så du kan ikke gå feil med billetter til å se sitt favoritt lag i aksjon. Ikke bry deg om du ikke kan få retten side billettene, bare sørge for å gjøre det til en morsom dag for ham. Være støttende, bære en t-skjorte som bærer navnet til hans favorittlag, og holler når alle andre gjør. Du kan følge det opp med en middag på sin favoritt restaurant.
Planlegg en tur; Hvis partneren din liker ekstremsport, eller utendørs aktivitet, planlegge en dag eller helgetur. Du kan gå fotturer for dagen, overnatte ute camping, og nyt fjellklatring også. Hvis du er ute etter en mer avslappet tid, kan du planlegger en fisketur. Hvis du vil ha noe virkelig annerledes og ut av boksen, ta ham med på en tur i varmluftsballong. Du kan ta med en flaske champagne eller en picnic kurv, hvis du føler at det vil legge til opplevelsen.
Lag en plakat, Lag en plakat der du kreativ verve alt du elsker om ham, alle måtene han lyser opp livet ditt, eller de som gjør ham til et stort kjæreste / ektemann. Denne listen må ikke bare inneholde grunner til at du elsker ham, men også hans lille quirks, eller personlighetstrekk som måten han gjør en innsats for å danse, eller måten han ser flau når han er på et sted.
Jeg er stor tro på den lille gest. Gjøre små ting som glir notat til sin lommebok / bag før han reiser til jobb, eller presentere ham en fire-blad kløver, og en note som sier jeg hadde flaks da jeg fant deg. Alt du trenger å være rettferdig er våken, og husk de små tingene, som boken han sa han ønsket å lese, lokket han sa han likte mens du var ute, men ikke plukke opp, eller bare bringe ham kaffe og morgenavis i sengen.
Det er ingenting som en personlig gave eller gest å si "Jeg elsker deg" eller "jeg bryr meg". Så, forutsatt du kjenner din mann ganske godt, skjemaet planer basert på hva han vil virkelig glede, etter alt det er det du sikter til. I en verden hvor de fleste er ute å bli akseptert, elsket og verdsatt, disse bevegelsene er som plaster som hjelper reparere belastningen at problemer og spørsmål plass på våre relasjoner. Så tar første skritt, og bruker en av disse romantiske ideer for ham å holde opp romantikk. Lag en vane av det, og se forholdet blomstre.