Fikse en Vaskemaskin - Hvor å Fastsette en Vaskemaskin

Fixing din vaskemaskin er ikke så vanskelig og risikabelt, som de andre elektroniske hvitevarer. Du kan enkelt fikse små vaskemaskin problemer uten å ta noen profesjonell hjelp. Du trenger bare å vite noen ting om sine arbeider og mekanismen. En ikke-arbeidende vaskemaskinen kan begynne å arbeide med noen små justeringer, men bør mer komplekse problemstillinger bli håndtert av en profesjonell. Prøv fikse vaskemaskinen, hvis du kan diagnostisere problemer riktig.
Hvordan å Fastsette en vaskemaskin?
Fikse en vaskemaskin kan gjøres med noen mindre justeringer. Disse mindre justeringer spare både, din tid og penger. La oss se noen felles vaskemaskin klager og sine løsninger. Forsikre deg om at elektriske strømforsyningen til maskinen er slått av, og vannforsyningen er sikret, før du begynner å løse problemet på maskinen.
Min vaskemaskin ikke fungerer, sjekk om det er skikkelig vanntilførsel til maskinen, eller hvis strømforsyningen kabelen er ikke koblet fra. Utenom dette, kan vaskemaskinen ikke fungerer på grunn av et overbelastet motor forårsaker en sikkerhet stengt. Dette kan fikses ved å trykke på Reset-knappen på kontrollpanelet. Defekt vannpumpe, tidsur, lokk slå eller off-balanse bryteren forårsaker også at maskinen slutter å virke. I så fall, disse bryterne må kontrolleres og skiftes om nødvendig. Hvis det er et problem i motor bindende, må du få den reparert av en servicetekniker.
Sikring av min vaskemaskin blåser, Problemer knyttet til sikringen-blåse kan oppstå, på grunn av et defekt motor, som du må ta en profesjonell hjelp. Overdreven bruk av vaskemiddel kan også resultere i den gamle sikringen. Løsningen er å redusere bruken av vaskemiddel. En overbelastet maskinen eller en feil overlast motorbeskyttelse fører også det samme problemet, som du trenger for å enten redusere lasten eller kan måtte erstatte lasten beskytter.
Min vaskemaskin 'vibrerer' eller 'rister' for mye, mye risting av vaskemaskin kan være et resultat av feil plassert maskin. En vaskemaskin skal holdes på nivå med overflaten på gulvet. En defekt badekar, badekar løse bolter eller et ubalansert badekar vil føre til en maskin til å vibrere overdrevet. Skadet tverrstag, eller løse støtte kan føre til vibrasjoner, i så tilfelle, vil du trenger profesjonell hjelp til å rette den.
Det er en vannlekkasje på min vaskemaskin, vann fra en vaskemaskin lekkasjer, på grunn av løse bolter, løse tilkoblinger eller pumpe viftehjulene. I slike tilfeller, må du kontrollere og stramme alle boltene, pumpen viftehjul eller forbindelser, på grunn av som vannet lekker. Se etter defekte lokkpakning, defekt fyll badekar, defekt i pumpen pakning og bytt dem om nødvendig. Hvis defekt slange tilkoblinger er årsaken til vannlekkasje, må de skiftes tidligst.
Min vaskemaskin badekar fyller på galt syklusen Gjev vaskemaskinen din badekaret fyller på galt syklus, får vannet nivåbryter sjekket av en profesjonell og få den erstattet, hvis det er funnet defekt. Andre faktorer som kan forårsake dette problemet er de vannstanden magnetventiler. Du kan sjekke det på egen hånd og få den erstattet, hvis den ikke fungerer. Sjekk og rengjør pumpen ventilen regelmessig. Noen ganger oppstår det feil på grunn av vann og andre avsetninger og karet til å fylle på feil syklus.
Se bruksanvisning. Les hele 'Hvordan fikse en vaskemaskin "tips og instruksjoner fra den manuelle. Fikse en vaskemaskin inkluderer også fastsettelse av mange komplekse deler av maskinen, som motoren. Det er bedre hvis de blir håndtert av en profesjonell. Påse at alle du følger den generelle sikkerheten instruksjon, mens de gjør et selvbygget vaskemaskin reparere.
Det er mange forhold knyttet til driften av enhver mekanisme. En funksjonsfeil kan resultere i svikt i hele arbeidsdagen mekanismen. Ikke forsøk å fikse en vaskemaskin, uten å forstå mekanismen maskinen først. Fikse vaskemaskinen på feil måte, vil bare ende i en verre situasjon. I så fall, kan det være bedre å ringe etter en service ingeniør og lagre tid, og maskinen!