Sprinkler System vedlikeholdsanvisning

Miljøsensitive folk og aktivister håndtere den brennende spørsmålet om miljøødeleggelser og forurensning er alltid veldig opptatt av naturressurser som vann. Det blir også sies at de fremtidige kriger vil bli utkjempet etter vann, og ikke for olje eller våpen eller liker. Så man undres hva er de ulike måtene kan vi bidra vårt for å spare denne viktige og nesten uunngåelig naturressurs. Så man svare at fremtredende dukker opp i tankene er å ha sprinkler i hagen - enten det er en privat hage eller en offentlig hage. Det er et system, hvor det ikke fossende vann fra et rør, som fører til svinn. I stedet har den en mekanisme som sikrer at vanndråper kontinuerlig stenket på plantene. Dette betyr at det ikke svinn, og minimum som trengs for plantene når plantene. Så dette gjør disse sprinkleranlegg en viktig del av hagestell.
Men akkurat som disse sprinkleranlegg er miljøvennlig og det er anbefalt av nesten alle du kommer over, de trenger litt ekstra omsorg. Der i sprinkleranlegget vedlikeholdet kommer inn i bildet. Vedlikehold og sprinkleranlegg feilsøking er helt avgjørende for å unngå misbruk av vann. Så her er noen triks og pekere for sprinkler system vedlikehold.
Instruksjoner for Sprinkler System vedlikehold, Observasjon og inspeksjon av sprinkler er det første du må gjøre når du starter. Ta en titt på den ødelagte eller slitte deler som sprinkler hodet og så på og skru dem fra sprinkleranlegget. ; Få samsvarende deler og erstatter de forrige. , Så, for å kontrollere hvordan sprinkler hodet fungerer, kjøre systemet og deretter måle hvor mye vann stenket av sprinkleranlegg. , Måles mengden vann ved å samle det i en blikkboks eller bruker en regnmåler. Dersom trykk og flyt av sprinkler hodet er lav, så du vil trenge for å løsne hodet, rense det og inspisere sprekker. ; Deal med individuelle sprinkler hoder og justere spray mønstre ved hjelp av en skrutrekker. Denne justeringen vil forhindre sprøyting av fortau, veier og innkjørsler, og det skulle ikke være noen tørre plenarealer. ; Quarter sirkelen, halvsirkel, tre kvartal krets og en hel sirkel er vanlig spray mønstre. En annen ting som kan føre til at spray mønsteret endre, er tråkke på eller flytte sprinkleranlegg hoder. ; Før det kalde været, renne av hele systemet. For å gjøre at enten følger sprinkleranlegget installasjonsmanualen eller ta hjelp av en profesjonelle, hvem ville være treffende dyktige og visste hvordan de skulle reparere en sprinkleranlegg. , Mens installere systemet på våren, vær forsiktig og følg alle forholdsregler relatert til sprinkleranlegg vedlikehold. ; Hvis det har skjedd som du taper på sprinkler strømmen, se om kontrolleren eller ganger fungerer. I tilfelle er det en tap av makt, kan det bety du må nullstille kontrolleren. ; Juster vannstand avhengig av årstidene. Om våren og høsten, generelt plantene trenger mindre vann. ; Gjør et lekkende eller gråte "sprinkler sjekk etter en enkel syklus. ; Hvis du finner en lekker sprinkler, indikerer det en skadet eller utslitt ventil sted i ventilen boksen og må endres. ; Når du er ferdig med dette, bare gå gjennom sjekkliste for sprinkler system vedlikehold igjen. Som inkluderer følgende: Er den vannet som plasket og sprutet over hele kroppen bortsett plantene? ; Er det noen hindringer mellom vannet og ønsket områdene? ; Er det noen lekkasjer? ; Er det noen skadet sprinkler hoder? Er den trykket vann er for høy eller lav? , Så når du er ferdig med å svare på alle disse spørsmålene i negative, vurdere jobben gjort! Det var bare om hva alt det var, å snakke om sprinkleranlegg vedlikehold.
Til slutt, kan spare vann ved å ha sprinkleranlegg systemer og opprettholde dem, selv om den er på en liten skala. Fordi hvem vet ved å gjøre det du setter et eksempel. Tross alt, begynner kjærlighet hjemme!