Hvordan fjerne mugg Flekker

Dora var en enkel jente bor i California med kjæresten på en grand beach house. Dora var ekstremt tvangsmessig om orden og renslighet. Men, den ene bekymringen som holdt hennes okkupert, hele tiden, var mugg. Mugg flekker og mugg smell drog henne gal. Hun forsøkte å snakke med kjæresten om dette, men han var ganske likegyldig da han var litt vant til det. Snart, deres forskjell begynte å beskjære, Dora kunne ikke fortsette å leve i en mugg ridd hus, og de brøt opp. Så ser du hvor mye av et problem mugg kan lage? Vel, innrømmet, at historien er litt ekstreme. Men hvorfor ville du vil prøve den ut første hånd? La oss se, hvor du fjerner mugg flekker.
Hvordan fjerne mugg flekker - Svar 1, mugg stains kan til tider virke helt umulig å fjerne, spesielt hvis du er DIY (Do It Yourself) slag. Men først og fremst trenger du å vite om problemet ditt er mugg eller mugg. For da må du sjekke ut mold vs jordslag sammenligninger, for å være sikker. Mugg flekkfjerning trenger litt takt og kunnskap. Som, hvor du fjerner mugg flekker fra klær? Til å begynne med må du kontrollere at that mugg flekken er tørr. Deretter kan du utsetter tøyet i lufta og børste av flekken. Jeg vet, alle av den wont kommer ut. Men som jeg sa, "for å starte med", vil dette fjerne mister mold vekst, dermed unngå ytterligere flekker. Deretter kan du holde stoffet utsatt i solen. Solen stråler effektivt drepe muggsopp over perioden for et par timer. Deretter kan du suge de fargede tøyet i kaldt vann noen ganger, og deretter vaske bort flekkene med vaskemiddel i varmt vann. Kontroller som du tørre tøyet i solen.
I tilfelle parodi som flekkene fortsatt standhaftig på plass, må du rulle opp ermene, dette er krig! Anyways, om en slik problem oppstår, ta fortynnet klor med klor og vann i andelen på 2:1, og bruke den på flekker. La den på ca 10 - 15 minutter og deretter vaskes og skylles. Igjen, må du tørre kluten i solen, for å unngå angrep.
Hvordan fjerne mugg flekker - Svar 2; mugg flekker kan holde seg på andre stoffer som tepper også. I dette tilfellet, påvirker det innredning av huset. Jeg lurer på, hvordan kan du tillate det? Så, spørsmålet ditt, hvor du fjerner mugg flekker fra tekstiler som tepper? Vel, kan begynne. Til å begynne med holder teppet utsettes for sollys i et par timer. Deretter bruker en tørr eller våt butikken støvsuger på flekker. Dette skal fungere godt nok til å trekke ut fuktighet rest av teppet stoff. Du må sørge for at det ikke er fuktighet i stoffet, kan du gjøre en trekkpapir test på den for å vite. Deretter bruker du vaskemiddel på flekken området. Deretter lage en løsning av, med en kopp flytende klare vaskemiddel, og ett par kopper vann. Sett denne løsningen på en ren hvit håndkle og bruke denne til å rense teppet. Når teppet er flekken gratis, må du sørge for at det blir fri for fukt også. Du kan vise den til sollys og deretter vakuum over det å dra ut ekstra fuktighet. Videre vil vaskemiddel også få sugd ut.
Slik fjerner mugg Flekker - Svar 3; En annen dårlig bieffekt av mugg er mugg lukte. Jeg er sikker på at de av dere som har opplevd dette må tenke hvordan bli kvitt mugg lukt. Før jeg får til svar, jeg må fortelle dere at mugg lukt kan være kvalmende. Faktisk får ett av mine venner kvalm av det umiddelbart. Så, må du unngå mugg å unngå det er lukten. Likevel, hvis du ikke har kunnet oppnå dette, her er en kjapp løsning metode for å få kvitt eww mugg lukt.
Ta berørte klær eller sengetøy og sette dem i vaskemaskinen. Bruk den høyeste temperaturen på vannet mulig. Ikke bruk vaskemiddel eller tøymykner, Take 2 kopper av hvit eddik og hell den i. Jeg gjentar, ingen vaskemiddel skyllemiddel som nå. Når den er ferdig vaskesyklusen med eddik, sette samme last i, tilbake igjen og bruke vaskemiddel denne gangen. No tøymykner igjen. Bruk varmt vann denne gangen også. Når klærne er vasket, tørke dem i tørrere eller mens utsette dem for sollys. Men ikke holde dem fuktige lenge. Dette kan føre til mugg igjen.
Så håper jeg min artikkel har hjulpet deg til å holde hjemmet mugg-free. Det er her jeg logger av! Ta vare!