Hjemmelaget Bursdag Card Ideas

Gratulasjonskort er en fin måte å gjøre enhver anledning spesielt. Hjemmelaget gratulasjonskort har en personlige touch og entydighet er det som gjør den spesiell! I dag har E-hilsener tatt over den vakre håndlagde kort. E-hilsener er spesielt populære i tilfeller der avstanden er problemet. Imidlertid, når var sist gang du besøkte en butikk å plukke gratulasjonskort for dine kjære? Eller enda laget en selv? Vel, kan ingenting slå skjønnhet og følelsene involvert i hjemmelagde gratulasjonskort! Og ved en anledning som en fødselsdag, ville håndlagde kort bare gjøre det enda mer spesielt for den personen! Så, er du ute etter noen hjemmelagde bursdagskort ideer? La oss sjekke ut de elementene du trenger for å innlemme i lage slike kort.
Elements du kan innlemme i Bursdag Cards
Bruken av lyse farger er nødvendig for noen bursdagskort. Anledningen være en lykkelig og munter en, er det lyse farger som symboliserer de følelsene følte om den bestemte dagen! Blomster er en flott måte å legge skjønnhet til visuelt. Vakre blomster i pastellfarger er en fantastisk måte å formidle fødselsdagen ønsker til en venn. Et sett med akvareller ville bidra til å nå ønsket effekt hvis du har gode tegneferdigheter. Bortsett fra blomster, kan du legge elementer som ballonger, graffiti, bursdag kaker, dyr, tegneserie figurer eller tegn, etc. Disse former vil sette rette utseendet for hilsen kortet.
Har du alltid gjort rektangulære formet eller kvadrat formet bursdag kortene? Denne gangen, kan du velge å lage en annen type en bursdagskort. Shaped en trekantet kort er like interessant og kan se virkelig unike fra alle de du har laget så langt.
Bruk pynt. Dette er et alternativ for dem som kanskje ikke være for kreativ med maling og børster! Bruk bånd og skape noe fra forskjellige materialer. For eksempel kan en gammel slips og dye klut bli kuttet ulike måter, og stakk ned på papiret. Hvis du er i vane med å plassere blomster blant notatblokkene, så tørkede blomster kan også inngå å lage en kreativ og ganske bursdagskort! For barn, kan du legge noen klistremerker eller stick-on objekter som glød til legge en morsom element til kortet.
Pop-up-kort er veldig populært med barna. Dette ville kreve deg å være dyktig med en saks og papir! En enkel måte ut ville være å bruke et gammelt kort som referanse. Det ville gi deg en idé hvordan å gå om oppretting det grunnleggende. Karikaturene eller formene kan endre som per din referanse.
Her's annen innovative idé for hjemmelagde bursdag kort. Lag en collage ved hjelp av fargerike papir. I tilfelle du ikke har slikt arbeid, et gammelt blad eller ei avis kan bli satt på noen virkelig god bruk. Inngå bestemte former eller tegninger, og planen oppsettet slik at å kutte papiret blir en enkel oppgave! Alltid støtte det visuelle med riktige ting å si på et bursdagskort.
Making gratulasjonskort i hjemmet kan være en virkelig kreativ hobby man kan noensinne har! For de dyktige på kunst og håndverk, har det enda viste seg å være et yrke! Så, bare få kreative juices strømmer og kontakt med dine nære og kjære!