Slik fjerner Tree Sap

Tree SAP er et vanlig problem som rammer biler og klær like under jul. Vanskeligheten med å rense treet sap stains oppstår når daglig rengjøring metoder for fjerning av treet saft blir uten frukt. En enkel, rutinemessig bilvask vil ikke fjerne treet safter!
Hvordan fjerne Tree Sap fra bil: Tips; Det er visse løsemidler som kan gi deg effektive løsninger på problemet å fjerne treet safter fra bilen. Noen av dem er nevnt nedenfor.
Plukk en Nail Polish Remover!; Neglen polish remover er den beste som er lett tilgjengelig i huset ditt og kan hjelpe deg å fjerne flekker av et tre saft fra bilen. Før bruker neglelakk remover, sørg at du rengjøre bilen med en normal cleanser som en såpe løsning. Etter rengjøring det berørte området på bil, ta en ren og tørr håndkle (selv en bomullsdott ville gjøre), sette noen dråper neglelakkfjerner på håndkle eller bomull ball og sakte rengjør området ved å tørke det berørte området i sirkulære bevegelser . Du har fått til å trykke på området hvor flekkene er hardt og vanskelig å fjerne, men ikke over det. Bruk litt ekstra dråper neglelakkfjerner om nødvendig. Etter at treet SAP er fjernet, ta litt natron å vaske berørte området og deretter bruke voksen slik at bilen flaten blir helt rengjort.
Prøv Out ett Paint Brush Cleaner!; En vann soluble maling børsten Remover er et godt alternativ for treet sap flekkfjerning. Bare se ut i din butikk rommet eller det lokale markedet og få en pensel renere. Bare gni maling børste renere på en løsning av bacon fett eller smult, og bruke den til å fjerne treet saft.
Sjekk ut for Voks og fett i garasjen!; Grease er vanligvis holdt i garasjen til å smøre barna sykkelen eller bilen deler. Plukk at opp-og gni den over de fargede området. Pass på at du ikke bruke fett og voks når bilen er tørr. Første vask den med vann og deretter påføre fett. Det kan ta flere forsøk å fullstendig rengjøre bilen. Etter rengjøring med fett overflaten av bilen kan virke disig, men ikke bekymre deg, for når voksen er brukt disen vil få eliminert, og bilen vil se skinnende rent.
Få Noen denaturert alkohol!; Mange mennesker har funnet denaturert alkohol for å være svært effektiv i å fjerne treet saft flekker. Så, hvis du ønsker bare prøve det!
The New Automotive Clay; Automotive er leire et nytt produkt som har blitt en umiddelbar hit i markedet for fjerning tree sap. For bruker automotive leire, spray en vannbasert smøremiddel på et lite område av bilen. Nå, bruk bar bil-leire til å rense området frem og tilbake. Flytt bar i sirkelbevegelser og bruke noen press ved å gni området. Rengjør etterhvert og berøre med hendene, slik at du kan forstå dersom harde rester har gått eller er fortsatt intakt. Når resten ser ut til å være borte, voks på overflaten, og rengjør den med en myk og tørr klut.
Hvordan fjerne Tree Sap Fra Klær: Tips; Det er ikke det bare treet safter påvirker bilene, selv den duker kan bli påvirket av dette. Noen tips for fjerning treet sap fra dine klærne er nevnt nedenfor. ; Ta en alkohol flaske og forsiktig gni en god del alkohol på klær og se resins oppløses! ; Påfør peanut smør og forlate klær for et minutt. Deretter umiddelbart hvitvaske klær og lo! Flekken er borte. ; Bruk matolje, olivenolje eller margarin olje å fjerne treet saft flekker. De arbeider underverker! ; Goo Gone løsemiddel er også foretrukket av mange mennesker. Besøk et jernvarehandel, og få det raskt. , Even hånden sanitizer kan fjerne treet sap flekker på klærne. Etter bruk av sanitizer, bruke noen myke rag å fjerne treet sap flekker. ; Selv om treet sap flekker er ikke veldig lett å fjerne, forsøker mange av de nevnte tips kan likevel være nyttig. Jeg vil også gjerne si, at noen av tipsene ovenfor kan fungere for noen og kan ikke arbeid for andre. Treet sap flekkfjerning avhenger av antall dager flekken er på bilen / klær og diverse andre faktorer. Så, hvis du finner eventuelle nye metoden på egenhånd, gjør dele det med dine vennene slik at alle kan dratt nytte det. Håper du vil bruke mine ideer om hvordan du fjerner treet saft.