Romantisk Forslag Ideer

Pretty Woman Julia Roberts kan ha fått den mest romantiske forslaget som hennes prins sjarmerende klatret opp rømningsvei for å redde henne - akkurat slik hun ville! Et forslag er en av de mest verdsatte øyeblikkene i et forhold. Ikke alle kan være like heldige som Julia Roberts, men da det finnes måter å gjøre et forslag helt unik og romantisk. Her er noen romantiske forslag ideer til å lage de mest minneverdige forslag - ta deg frem!
Moonlight Boat Ride
Hvilken bedre måte å foreslå enn å være sammen med din kjære, under stjernehimmelen som du rad din båt til i rolige innsjøen? En måneskinn båttur forslaget er den ultimate forslaget ideer for folk som er ute etter en virkelig eventyrlige grøtaktig forslaget. Det finnes en rekke kano og rafting feriesteder som tilbyr spesielle måneskinn rides for par. Pass du planlegge ting i forveien for å overraske din kjære. Akkurat som du er i midten av turen din, ganske enkelt stoppe båten og komme ned på knærne å foreslå din kjærlighet - romantisk, ikke sant?
Sunset Walk on the Beach
Solnedganger er alltid en fryd å se, og se på en solnedgang fra en rolig strand er bare en himmelsk opplevelse. Så hvorfor ikke gjøre denne opplevelsen ekstra spesiell ved å foreslå på stranden, mens du nyte den vakre solnedgangen. Som oransje rød sol smelter i asurblå vannet, kunne kose seg av sin side og hvisker, Vil du gifte deg med meg? inn i hennes ører. I tilfelle du ønsker å være veldig kreativ, skjuler forlovelsesring i et skjell! Det fine med dette forslaget idé ligger i enkelhet sin og dermed er perfekt for en jente som setter pris på nei-frills og romantiske-to-the-core ideer!
The Big Fat Grand Forslag
Vel hvis du ønsker ditt forslag til å være en flott og minneverdig - er det nok av ideer til flaunt din kjærlighet. Bare sørg for at hun vil ikke slå deg ned etter dette storslåtte forslag! Det ville være ganske pinlig! Det er en ting du bør huske på, mens foreslår offentlig - avvisning er mest ydmykende når det offentlige! Du kan ha et fly fly ett Vil du gifte deg med meg? banner eller enda bedre, få en skywriting byrå til å sky skrive forslag til deg! For spill-elskende, kan den konvensjonelle resultattavlen forslaget være perfekt for deg! For film-buffs, et forslag på storskjerm rett før filmen!
Fairytale Princess Forslag
Vel hvis du vil at jenta skal føle virkelig bortskjemt før du pop spørsmålet - dette er den beste ideen for deg. Unn deg jente til en majestetisk frokost på sengen, og deretter gave henne en herlig, daylong erfaring på et spa, der hun blir grundig bortskjemt. Ved slutten av det, får en kongelig hest-vogn, og ta prinsessen til en overdådig, romantisk middag. Nyt gourmetmåltid, med noen romantiske sanger spilt av din side, og på slutten av datoen, gå ned på kne og foreslå!
Gå ned Memory Lane
Hva kan være mer romantisk enn å gjenskape den vakre, magiske dager med nye kjærlighet? Det er riktig - husker din første date? Kaffebaren på hjørnet, bordet ved bassengkanten? Uansett hvor det var og hvordan det gikk - din første date er en av dine viktigste minnene. Prøv og ta jenta til samme sted, der dere først møttes. Ta en spasertur nedover memory lane som du mimre til gamle dager, og akkurat når hun får all nostalgisk og lovey-dovey, pop spørsmålet!
Romance er et subjektivt begrep - hva som kan være romantisk til meg, kanskje ikke romantisk for alle. Det er mange kreative og romantiske måter å foreslå, men bunnlinjen i ekteskapet forslag er å holde det ekte og dyptfølt. Husk at det mest romantiske forslaget trenger ikke være den dyreste eller mest fancy idé - den trenger bare litt kreativitet og masse kjærlighet!