Typer Vinyl Fasader

Vinyl Fasader har fått ett stor fan følgende for seg. Most byggherrer disse dager gir vinyl Fasader til hus. Svært ofte du kommer over hus med tre tommers Fasader. Den slags vinyl Fasader gitt stor grad avhengig av budsjettet. Det finnes en rekke grunner for vinyl Fasader bli populært valg. Et par grunner til å være enkel installasjon av vinyl ytterkledning, lav vekt, holdbarhet, fleksibilitet, variasjon, bredt spekter av farger, kostnadseffektivitet, etc.
Vinyl Fasader Typer
Den er laget av polyvinylklorid. Ulike stiler og farger på vinyl Fasader typer er tilgjengelige. De ser ut som stein og murstein, eller ligner clapboards, lekter og logger. Vinyl Fasader er utformet for å ligne tre lap ytterkledning, derfor er det tilgjengelig i ulike profiler. La oss se på hver enkelt av dem i detalj.
Styret og Batten vinyl Fasader: Hvis du ønsker utsiden av huset for å ha en gammel verden ser, er dette en for deg. This Fasader replikater utseendet av tre, noe som gir huset en rustikk utseende. Styret og lekt gir ett tiltalende utseende til huset ditt. Det er samtidig allsidige. I denne type ytterkledning er smal sedertre vanligvis vekslet mellom bredden på ytterkledning. Den vanligste vinyl Fasader typer er de som kopierer to kurs av tre ytterkledning, kalt D4 og D5. Den andre varianten er tilgjengelige kalles "nederlandske Lap '. Det har den formen på den tradisjonelle "nederlansk fanget 'tre ytterkledning.
Logg Vinyl Fasader: Denne vinyl Fasader typen vil gi en log-huset ser til huset ditt. Men med denne typen vil du ikke ha 'log settling' problem, et vanlig problem med tømmerhus. Den er laget av ekte tre, men det er så enkelt å installere som alle andre typer vinyl Fasader. Opprettholdelse kostnadene for denne type ytterkledning også mindre i forhold til loggen Fasader.
Seamless Vinyl Fasader: Det er en myriade rekke farger og teksturer tilgjengelig i denne typen vinyl Fasader. Du vil kunne gjøre bruk av ulike kombinasjoner og endre utseendet på huset ditt helt. Dette Fasader er kjent for sine brannhemmende egenskaper. Sømløs vinyl Fasader frastøter også insekter.
Ferdig grunnet Vinyl Fasader: Du kan male ferdig grunnet vinyl Fasader med fargen du ønsker, selv om, kan det hende at lakken ikke vare så lenge malingen påføres av produsenten selv. Dessuten vil kostnaden for maleriet på sidesporet være høyere enn å få det malt fra produsenten.
Solid Core Vinyl Fasader: Denne type ytterkledning har en solid kjerne av skumgummi, passer dermed flatt på veggen. Virkningen motstand kapasitet skiller ut blant alle andre vinyl Fasader typer.
Shake og Shingle Vinyl Fasader: De gjør en enkeltstående se til huset ditt. Denne typen av vinyl Fasader er vanligvis brukes sammen med andre Fasader materialer.
Liquid Vinyl Fasader: Det er kjent for sin varme som reflekterer kapasitet dermed spare energi regninger. It er vedlikeholdsfritt og levetid av flytende vinyl Fasader er mye mer enn den vanlige malingen. Den beskytter utsiden av huset mot ekstreme temperaturer. Det ligger også den mest miljøvennlige av vinyl Fasader typer og i motsetning til de andre, betyr det ikke avgir skadelige kjemikalier.
Vinyl Fasader er kostnadseffektivt og holdbart enn maling. Det gjør ikke råte eller flasser og er upåvirket av sol, salt, kulde og snø. Samtidig finnes det ulike typer vinyl Fasader Tilgjengelige, som tilbyr ulike alternativer enn noen andre materialer til utsiden av huset.