Curly franske Fry Cutter

I året 1802, beskrev Thomas Jefferson en middag i Det hvite hus. Han skrev om forskjellig kokt poteter, ved å kommentere at det 'var poteter serveres i en fransk måte ". Dette var trolig innføringen av pommes frites, ny potet oppskrift i USA.
Pommes frites er en delikatesse som har funnet ett viktig plass i moderne fastfood industrien. Konseptet med pommes frites oppstod i Belgia, og etter hvert spredt over hele verden. Denne delikatessen har mange andre alternativ navn som chips, fritert potet og biff frites. Konseptet med pommes frites vokste veldig populær i Europa etter 19. århundre. På midten tjuende århundre begynte tradisjonelle restauranter i Europa USA endrer inn fastfood kjedene og startet churning ut den berømte «burger». Burger begynte å bli tilgjengelig i flere forskjellige varianter som hamburgeren eller cheeseburger. En annen svært kjent fast food var "taco", en meksikansk innovasjon. Den franske frites var utmerket siderett eller følgesvennen til alle typer fast food, taco or burger, i USA. I dag er fast food industrien over hele USA produserer milliarder tonn pommes frites hvert år. Samtidig, parallelt med utviklingen av den amerikanske fast food industrien, ble europeerne using pommes frites eller chips som tilbehør til fisk. Denne berømte retten, fisk og chips, har blitt så kjent, at den er servert i nesten hver restaurant i Europa.
Pommes frites er vanligvis rett snitt biter av potet som spises med et utvalg av retter som hamburgere, salater, fisk, kylling, bacon og nesten alle hovedrett. Det finnes også en rekke forberedelser metoder som blir fulgt, som frityrstekt pommes frites, søtpotet pommes frites, bakt frites og mange andre. Én av metodene av forberedelsene at jeg vokste spesielt glad i, var krøllete franske frites. Men, denne type pommes frites er ikke tilgjengelig i mange steder, og derfor jeg bestemte meg for å kjøpe en krøllete fransk yngel cutter.
På grunn av sin brede spre forbruket, har det også ført til innovasjon på mange forskjellige typer av fransk yngel kuttere. Den krøllete franske yngelen kutteren er absolutt en veldig enkel stykke kjøkken bestikk som er svært enkel å betjene.
En normal fransk yngel cutter, kutt langs lengdeakse av potet, slik at bitene rektangulær form. I denne mekanismen poteten passerer gjennom et sett med kniver og gjør frites mest mulig ensartet. Mekanismen bak den krøllete franske yngelen cutter er litt forskjellig. Akkurat som uskikkelige skolebarn, mener dette cutter å holde frites, naturlige, ikke-uniform, og i en spiralformede spiralform. I motsetning til vanlige franske yngelen cutters, gjør krøllete franske yngelen kutter ikke gå gjennom et sett med kniver. I denne situasjonen ett enkelt blad brukes til å skjære poteten langs sin naturlige overflate. Dette klipping langs en buet form gjør den franske yngelen til å bli krøllete. Det finnes mange varianter av den krøllete franske yngelen kniver som er tilgjengelige, som kutter som er plassert og sikret på bordet ved hjelp av vakuum kopper, eller den som kan bli permanent skrus på toppen av kjøkkenet plattformen. Jeg har kjøpt den som kan festes til bordet av plattformer ved hjelp av en klemme. De beste egenskap av dette krøllete franske yngel cutter er at du lett og bekvemt, gjør krøllete frites fra potet uten å bryte curl. Den er lett å løsne den fra bordet og rengjør det.
Familien min absolutt likte frites som jeg gjorde med hjelp av min nye krøllete fransk yngel cutter. Et annet forslag til det er at krøllete pommes frites går ekstremt godt med ost, rømme eller ren og enkel ketchup.