Engasjement og Ekteskap Forslag ideer

Sjokolade, blomster, vin, og verkene! Par om å utveksle løfter eller som ønsker å begå er alltid på jakt etter kreative engasjement og ekteskap forslaget ideer. Tross alt, ville hver person gjerne gjøre den spesiell for hans / hennes partner. Og dette er en spesielt øyeblikk, er mange par ofte overfor oppgaven å tenke på kreative måter å foreslå! Dette er den tiden da man må samle alle mot til pop spørsmålet, for et engasjement med et ekteskap som følger, senere. Å be en person til å være engasjert, eller å være gift med deg er en svært viktig beslutning, og danner et svært spesielt øyeblikk i livet ditt. Og dette øyeblikket skal alltid bli elsket for alltid. Et forslag er således et av de mest betydningsfulle øyeblikk for par, noe som bør være annerledes og kreativ, og en som ville definitivt få en bekreftet 'ja'! Vel er du får jitters om forslag til spesielle personen? Ta en titt på disse engasjement og ekteskap forslaget ideer og ser frem til mange flere flotte øyeblikk.
Engasjement og ekteskap Forslag ideer, Roses er en perfekt måte å beile kvinnen du elsker! Spør daten din ut for en romantisk middag med levende lys. Forbered en flott bukett med roser, og lage et kort, som stiller spørsmålet, "Vil du gifte deg med meg? ' Du kan legge til en dekorert boks, som har forlovelsesring sammen med kortet. Bestille bord på din favoritt hotell og arrangere levende musikk. Å forberede på forhånd slik at dere kan presentere buketten sammen med romantisk musikk som spilles i bakgrunnen. Gå ned på knærne den klassiske måten og slip ring på fingeren hennes. Hun er nødt til å skrike av glede!
Har partneren din elsker stranden? Dette engasjementet ideen kan brukes av både menn og kvinner! Ta din partner til en bortgjemt strand. Pitch opp et telt der og ha det moro i solen. Når han / hun ikke ser, begraver en utsøkt antikk flaske ved siden av picnic kurv. Slip en melding inne i flasken som uttrykker dine følelser. Når han / hun finner flasken, presentere forlovelsesring! Naturen, den nydelige bølgene og den romantiske atmosfæren vil sikkert legge til skjønnheten i dette øyeblikk. You kan skli ringen på fingeren, og tilbringe kvelden hvisker søte ingenting er!
Overraskelsen elementet er veldig viktig for engasjement og ekteskapet forslagene! (Kvinner er bundet til å elske denne ideen spesielt.) For dette, kan du strø vakre roseblader fra porten til dørstokken. Dekorere interiøret med dempet belysning og aromatisk lys. Piske opp en hjemmelaget middag (Yes! Menn som koker score flere poeng med kvinner!) Bind for øynene og ta med partneren hjem og plasserer en sjokoladekake mot slutten av middagen på bordet. Glasuren bør ha følgende wordings, "Vil du gifte deg med meg? ' Som hun utbryter, spille litt musikk, visp henne for en dans og slip ring på fingeren hennes.
Slike romantiske forslaget ideer er bundet til å arbeide! Men hvis dere begge er den utandørs slag, kan du planlegge for et eventyr begge ville nyte. Snorkle eller dykke. Du kan ordne for en jeweled skattekiste eller smykkeskrinet og late som du fant den i havet. Legg til en flaske vin og en forlovelsesring inne i en vakker østers. Det vil sikkert gjøre det eksklusive og gulvet en kvinne eller en mann og får den responsen du ønsker!
Når du planlegger engasjement og ekteskap forslag, ville det være enklere å pop spørsmål og vinne hjertet av din kjærlighet interesse. Tross alt, hva er livet uten romantikk! Romance er det som gjør reisen mer interessant. Og når du starter på den riktige tonen, ville elske alltid være rundt deg!