Pool Deck Design Planer

Pool dekk får nesten like mye oppmerksomhet i dag, som interiør designer av hjemmet. Dekorative swimming pool dekk skape en stykke paradis i bakgården, og er fantastiske måter å forlenge boareal på huset. Bassenget dekk kan bli en favoritt del av boligen dersom riktige bassengkanten design planer administreres. Men for å bygge en perfekt dekk, det er essensielt for en person å forstå bassengkanten design ideer og planlegging hensyn.
Elementer i en god Pool Deck Design
Riktig pool dekk design vil gjøre det meste ut av det nye rommet opprettet og forsterke skjønnheten i huset og bakgården. Det er ulike faktorer som må vurderes samtidig å designe et bassengkanten design. De ulike faktorene er:
Materiale: Det finnes fire forskjellige typer materialer til bygging av bassengkanten. Det er de konkrete typen som er veldig populært på grunn av ulike alternativer tilgjengelig til en rimelig pris. Så er det murstein dekk som går veldig bra med murstein hjem. I høyere-end bassenget byggeprosjekter, er stein dekk godt ettertraktet. Keramiske fliser terrassebord også populære som de kan være produsert for å etterligne en rekke andre materialer. Tredekk er også veldig populært.
Type av bassenget: Utformingen av bassenget dekk stoler mest på form og type av bassenget. I bakken og langt over bakken bassenger krever ulike bassengkanten design planer. For i-bakken bassenger, fliser eller betong dekk er egnet, mens ved over bakken bassenger installasjoner, tredekk er hensiktsmessige.
Space tilgjengelige: Siden pool dekk er permanente installasjoner, har deres plassering må velges nøye. Alle typer hindringer i bassengområdet, slik som trær, gjerder og skur, må noteres. For en pool deck, er nødvendig å ha nok mellomrom mellom bassenget og eventuelle andre hinder i tunet. Bassenget dekk design skal være slik at bassenget dekk blander med resten av miljøet.
Sikkerhetstiltak: For å sikre trygghet og eliminere tilfeldig drukning autovern kan installeres. Rekkverk finnes også gode muligheter som de legger til det elegante utseendet på bassengkanten.
Farge: Avhengig av utseende en ønsker på bassengkanten, farge og stil faktorer varierer. Mørkere skogen gir bassengkanten en frodig og elegant utseende, mens lys skogen gir en tilfeldig appell.
Pool Deck Design Ideas
Motivene for i bakken og over bakken pool dekk er forskjellige. Ved in-bakken bassenger, stemplet betong pool dekk er flott hvis man ønsker en unik og estetisk følelse. Ved hjelp av en sømløs tekstur som heter tung stein, et forsvinnende kanten kan gis til svømmebassenget. Det over bakken pool dekk design ideer er forskjellige fordi de eliminerer behovet for å klatre inn i bassenget ved hjelp ensomme stiger. For sirkulære over bakken bassenger, kan rundskriv dekk omringe bassenget bygges. Ovale bassengene kan ha ovale pool dekk helt sirkle dem inn. Formen på bassenget dekk vil avhenge av formen på bassenget. Disse pool dekk kan slå ut i stor underholdning sentre for venner og familie. Så er deluxe eller høyere versjoner av disse pool dekk, noe som inkluderer en utvidet del av dekk som gir ekstra rom for å sette opp bord, stoler og salonger. Hvis man ikke ønsker å ha hele bassenget omkranset av dekk, så er det den "lett å gjøre forlengelse" versjon, som innebærer bygging av en side dekk. Det over bakken pool, vil ha dekk festet til seg på en hjørne alene. Materialet brukes over bakken pool dekk er som regel tre. Videre, kan bassenget dekk være utformet på en slik måte at hele bassenget er omsluttet av en baldakin-som-struktur for å legge til dekorative utseende.
Det anbefales å få profesjonell hjelp til å utforme en pool deck, som de vil bistå i å gjøre det meste av tilgjengelig plass rundt bassenget. Bord, stoler, salonger, hvilestoler etc., kan plasseres på dekket, og foreldre etter arbeid kan slappe av vekk på dekk mens barna plasker i vannet.