Personvern Fence Ideer - Hvordan bygge en Personvern Fence

En personvernerklæring gjerde adds sikkert sjarm til huset, spesielt hvis det er bygd i en måte som ville matche hagen. Hvis hagen er godt planlagt og vedlikeholdes, men du ikke har en personvern gjerdet, ville hagen ser litt ufullstendig. Sammen med å bidra til skjønnheten av hjemmet ditt, vil personvernet gjerdet også gi deg en følelse av å være trygg og sikker. Det forherliger også back og forgården. Hvis du tenker på hvordan å bygge en personvern gjerdet, er det noen personvern gjerdet ideer som du kan vurdere.
Personvern Fence Ideer
Det finnes en rekke materialer som du kan bruke til å bygge personvern gjerder. Wood brukes vanligvis til dette formålet, men dag folk er enda bruker vinyl og smijern for holdbarhet. Videre er det finnes varianter av personvern gjerdet design du kan velge fra, som ikke for tung på lomma, og også samsvarer med foretrukket valg. Hvis du ikke vil bruke gjerder laget av tre eller jern, kan du planter scrubs og trær å bygge en naturlig kantlinje gjerde. Installere en personvern gjerdet kan inngå i hjemmet forbedring plan, og kan betraktes som en gjør-det-selv-oppgave.
Hvordan bygge ett Personvern Fence?
Type; Det første du må tenke upon er hvor mye høyde gjerdet bør ideelt være. Dette ville være grunnlag for å gjøre videre planer. Hvis du vil bygge en gjerde i en rimelig måte, kan du vurdere planting hurtigvoksende trær og busker snarere enn installere en gjerde laget av tre eller kjetting.
Type av tre; Hvis du planlegger å bygge gjerdet med tre, må du kontrollere at tømmeret er hensiktsmessig. Hvis du bruker erfaren tre, vil det åpenbart tåle tøffe værforhold og vil ikke slites av lett. Også påse at treverket er hvite maur-proof og ikke råtner lett. Seder og furu tre er de beste typer trevirke som kan brukes til å bygge varig tre gjerder.
Avgrensningen; Før begynner å bygge gjerdet, må du være sikker om grenser av landet du eier, for å kanten gjerdet linjen. Vurdere og markere avstanden mellom begge ender av gjerdet. Du må finne ut hvor mange gjerdestolper ville være nødvendig for den komplette gjerder. Folk normalt avgjøre på antall innlegg ved å dividere den totale distansen med åtte meter. Men du kan også dele den totale distansen med to meter, i henhold til din smak.
Graving; Etter noterer måling, må du grave hull for stillinger skal festes i. Det anbefales at hullene skal omtrent på 25 inches dypt og 10 inches i diameter. Du kan utnytte innmatingsskruen for graving hull. Etter at hullene er skikkelig gravd, du må sette et tykt lag av knust stein i alle hull.
Framework; Neste steg vil være å plassere gjerdet innlegg i hver hullet, slik at innleggene er plassert på en passende grad, og sette konkrete blandingen. La innleggene urørt en minimum to dager, men pass på at du vannet dem hver 24 timer, noe som vil gjøre det mulig sement for å kurere fast. Du kan også bruke noen hurtigtørkende betong produkter på markedet som satt i bare 4 - 5 timer.
Fullføring, du må bruke blekner å dekke områder som er igjen mellom stolpene. The blekner kan skrus fast til innlegg ved hjelp av én-til-fire type skruer. Det foreslås som du bruker galvaniserte terrassebord skruer for å skru the blekner to innlegg og også for feste ett bleke til den andre.
Disse er litt privatliv gjerdet ideer du kan ta med i planen å bygge en personvern gjerdet. Hvis du har en tvil om hvordan å bygge en personvern gjerdet, kan du alltid ta hjelp fra en profesjonell.