Kitchen Sink Installasjon - Hvordan installere en stålvask

Kjøkkenvasker kommer i ulike materialer, farger, design, former og størrelser. Det er mange kjøkkenvasker tilgjengelig i markedet som stål, keramikk, porselen, støpejern, kobber. Du kan velge noen av dem i henhold til dine behov, budsjett og interiøret på kjøkkenet ditt. Kjøkkenvask installasjon bidrar til å forbedre utseendet på kjøkkenet ditt. Stålet synker har videre endret som for eksempel rustfritt stål synker, emalje belagt stål synker, polert stål sluk etc. rustfritt stål synker er de mest populære synker blant annet synker, på grunn av sin holdbarhet og lavt vedlikehold. Stålvask installasjonen er enkel og kan gjøres med DIY kjøkkenbenken installasjonsinstruksjoner.
Primære Instruksjoner for Kitchen Sink Installasjon; Kontroller, om det er noen restriksjoner på eller regler som begrenser avløp arbeider i bygning eller ditt område. , Alltid installere kranen eller trykk før du installerer kjøkkenbenken (bare i tilfelle av en ny installasjon). ; Pakk installasjon kits og annet tilbehør og se etter skader, på forhånd. Tilbake til produsenten, hvis det blir funnet defekte. ; Hvis du bytter ut en gammel vask, må du ha brakt en hensiktsmessig vask, med samme form, størrelse og samme hull utgangene som den forrige. ; Slik installerer en stålvask, Bruk malen, at kommer med vasken, for tegning skisserer, og kutte hull. Du kan bruke løvsag for å kutte konturene. ; Ta 2x4 treverk stud, og skjær dem i delar av størrelse 4-6 inches ca. Skru dem under countertop, på grunn av noe som det ikke vil falle etter fjerning støtter. , Klipp vasken fra alle sidene, og ta av støtten. Ta bort utskjæringen delen av countertop. ; Bruk perle av silikon for tetting vasken leppe. Bruk den til vasken kantene, noe som vil gjøre dem vanntett. ; Juster vasken og benkeplaten nøye. ; Plasser vasken ved åpningen av countertop, på en slik måte at countertop vil berøre løsningen brukes for tetting. ; Bruk montasjestifter å trekke ned i vasken. Disse klippene kommer med vasken monteringssett. De bør være installert under countertop, med hjelp av en skrutrekker. ; Fjern støv, overdreven sealer frå vasken og klar til bruk. ; Når du er ferdig med installasjonen, sjekk om det fungerer og sørge for at det ikke er noen sjanser for en vannlekkasje. Du må også installere en VVS kit med kjøkkenvasken installasjonen. Så dette er hvordan en rustfritt stål kjøkkenvasken er installert. Følg disse generelle instruksjoner for DIY rustfritt stål kjøkkenvask installasjon.
Hvordan rengjøre en rustfritt stål Sink; Det er svært viktig å holde kjøkkenbenken ren og bakterie gratis. Selv en rent utseende vasken er forurenset med mye bakterier og bakterier. Det er i stand til å forårsake noen alvorlige helseproblemer. Derfor alltid gjøre det et poeng å rense kjøkkenvasken med rengjøringsmidler, i henhold til type vasken din.
Rustfritt stål kjøkkenvasker er lette å rengjøre, men de trenger en regelmessig renhold. Faktisk har noen oppvaskkum skal rengjøres regelmessig for å opprettholde sanitærforhold. Du kan bruke alle mild rengjøringsmiddel og en nylonsvamp å rengjøre en rustfritt stål kjøkkenvask. Du kan bruke en eddik gjennomvåt bomull klut til å rengjøre flekker på rustfritt stål vasken. Finnes det ulike stål rensemidler tilgjengelig i markedet, noe som ikke forårsake noen skade på rustfritt stål overflate på kjøkken vasken. Du kan bruke noen av dem avhengig av ditt kjøkken vasken. Unngå bruk av slipende rengjøringsmidler svamp for å rense vasken, noe som kan lage riper på overflaten synke.
Hvis kjøkkenet ditt ser sløvt, trenger du ikke å gå for kjøkken remodeling å endre utseendet på kjøkkenet. Installere en rustfritt stål kjøkkenvasken oppnår formålet. Gjør ren vasken regelmessig, noe som er veldig viktig. Hvis du gjør det regelmessig, bet jeg du vil aldri miste den friske utseendet på kjøkkenet ditt!