Solar Window Screens

Hvis du tror at å benytte tonede vinduer eller vindu filmer kan beskytte hjemmet ditt fra solens varme og blending, tro om igjen! Farget glass eller vindu filmer ikke stoppe solstrålene i å nå glass, og når strålene kommer i kontakt med glasset, de umiddelbart starter utstrålende varme inne i huset. Dette gjør farget glass eller vindu filmer helt ineffektive mot varme og lys. Den eneste løsningen er å bruke solenergi vindu skjermer. Disse skjermene bruker en spesiallaget skjerm mesh som deflects fleste av solens høy temperatur UV stråler før de når vindusrute. Noe av varmen er også absorberes av skjermen, mens en stor grad av den er fjernet i omgivelsene utenfor vinduet. Solar skjermen vinduer, dermed drastisk kutt ned på mengden av varme og stråler inn i huset eller bygningen.
Fordeler ved å bruke Solar Screen Windows
Blocks Heat: Nesten 80-90% av varmen inn i huset er blokkert av solenergi skjermen vinduer. De kan redusere innetemperaturen med nesten 10 til 15 grader Celsius, noe som gjør rommene betydelig kjøligere, og mer behagelig å oppholde i.
Betydelige energibesparelser: Solar vinduer kan redusere belastningen på møbler oppbevares i nærheten av vinduene gradvis forsvinner. Vanligvis skjer falming bare på den delen av møblene som er direkte utsatt for sollys. Ved å bruke solenergi-skjermen vinduer, kan du enkelt beskytte vakre og dyre møbler from falming, og beholder sin opprinnelige utseende på mange år.
Personvern: Solar vindu skjermer er også nyttige for å holde personvernet intakt fra alle de kikket tammer på ditt område. Dagtid, det er veldig vanskelig for en person som står utenfor huset ditt å se hva som foregår på innsiden. På samme tid, men kan du enkelt se aktivitetene skjer utenfor.
Blocks Glare: Solar skjermen vinduer også blokkere gjenskinn effektivt. Hvis blending vises på TV-skjermen eller speil eller noen annen del av rommet har vært en konstant hodepine for deg, installere en solar skjerm på vinduene vil løse dette problemet umiddelbart.
Ventilasjon: Dette er en ekstra fordel med solenergi vinduet skjermer. De sørger for ventilasjon i huset mens effektivt blokkerer støvpartikler og skumle insekter fra å komme inn i huset.
Vinter Bruk: For folk som bruker plast til å pakke sin vinduene vinterstid, installerer solenergi skjermen vinduer er et mer effektivt alternativ. Som i sommer, disse skjermene beskytter varmen fra å komme inn i huset, i vintre, har de ikke la varmen komme seg ut av huset og dermed holde rommene varmere.
I tillegg til disse fordelene, solenergi skjermen vinduer er lys på lommen og går langt i å forbedre det ytre utseendet på huset eller bygningen der de er installert. Vurderer disse flere fordeler, kan sol-skjermen vinduer enkelt som et av de viktigste kjøpene at en person, familie, eller organisasjonen skal gjøre når du flytter til et nytt hus eller kontor.