Hjemmelaget Lawn Gjødsel

Alle elsker en grønn blings av gress i hagen deres. Å oppnå en sunn og frodig plen krever skikkelig behandling, som inkluderer vanlig klipping, fôring, vanning, etc. Det er mange handelsgjødsel tilgjengelig i markedet som kan sikre en sunn plen, men har du noen gang tenkt på effekten av slike gjødsel på miljø? Videre, kan det også være skadelig på helsen av barna, så vel som kjæledyr. Alternativet er å bruke organisk gjødsel, som vanligvis er dyre. Dermed, er det alltid bedre å bruke hjemmelaget plenen gjødsel som sparer pengene dine, og er også miljøvennlig. Disse ikke bare forårsake noen skade på miljøet og dine barn, men også kjæledyr trygt plenen kunstgjødsel.
Mens det er forskjellige typer gjødsel tilgjengelige blir hjemmebakte plen gjødsel laget av billig husholdning elementer, som lett tilgjengelige. Ved å bruke riktige ingrediensene, på en korrekt andel, og på riktig tidspunkt kan hjelpe deg å oppnå en vakker plen, som andre vil misunne. Følgende er noen av de vanligste metodene for å forberede hjemmelaget organisk plenen gjødsel, som kan inkluderes i rutine hagestell.
Kompostering Blanding
En av de vanligste og effektive organisk plengjødsel er kompost blanding av plante rusk og kjøkken skrap. Alt du trenger er et putetrekk, kompost og litt tare. Fyll 1/4th av puten saken med kompost og tang og legg den i en bøtte med fem gallons av vann. Fest endene av putetrekk til randen av bøtta, slik at den ikke faller ned i vannet. Holde det slik for tre til fire dager. Blandingen skal stokkes hver dag. Gradvis, kan fargen på vannet endringer i brunt og bli stinkende. Som vannet blir mørk brun, fjerne putetrekk og fylle en hage sprøyta med to liter vann og 1/4th gallon av væsken kompost fra bøtte. Nå er hjemmelaget flytende plenen gjødsel klar for søknaden. You kan sprøyte den på plenen på en feiende bevegelse. Husk alltid å vann plenen lett, etter bruk av denne kompost gjødsel. Du kan også bruke den før regnet.
Øl plengjødsel
Akkurat som deg, kan plenen også nyte ølet, men på en annen måte. Du må legge til noen andre elementer for å gjøre ølet fordelaktig for din plen. Ingrediensene i denne formelen er en boks med øl, kan ett av brus, ½ kopp vanlig Zalo vask såpe, ½ kopp ammoniakk og ½ kopp munnvann. Bland alt ingrediensene og spray på plenen med en slange ende sprøyta. Tidlig morgen eller sen kveld er foretrukket på denne oppgaven, og ikke glem å vanne plenen etter at denne gjødsel. På steder med varmt klima, kan du bruke denne løsningen en gang hver tredje uke. Øl i løsningen bidrar til mikrobiell aktivitet (mikrober konvertere maten saken i jord i form av ernæring nødvendig for planter), som er nødvendig for vekst av anlegget. Rollen av såpe er å bidra til spredning av løsningen på en enhetlig måte.
Comfrey plengjødsel
I tillegg til ovennevnte formler, er det mange flere elementer, som anses å være gunstig for fôring planter. Et annet alternativ er bruk av Comfrey blader. Du kan få Comfrey planter fra plante-og barnehage butikker i nærheten. Fyll en bøtte med Comfrey blader og tilsett vann til det. La den stå å gjære i to til tre uker. Sil den og bruke blanding for fôring plenen, men husk at man må blande én del av væsken med fem deler vann for å gjøre den egnet til bruk.
Noe av ovenstående formler kan brukes som gjødsel for plenen din. Bortsett fra en laget av øl og brus og de to andre må være forberedt seg godt fremover som det tar tid å gjøre dem. Disse hjemmelaget plenen gjødsel kan lagre dine penger, og også hjelpe bremse miljøforurensning.