Gaver for Your New Boyfriend

Det hadde vært bare to uker siden Naomi og Sam hadde begynt å se hverandre. Hun visste at det var Sam's bursdag neste uke, men hun var nervøs om å finne rett gave til ham. De var bare å bli kjent med hverandres liker og misliker og kanskje det eneste som Naomi husket var at på deres første date, hadde Sam nevnt hvor han bare elsker kaffe og kan ikke leve uten den. Hun bestemte seg for å bygge henne gaven rundt denne ene ideen. Hun fikk et par pakker av gourmet kaffe, og hun fikk en kaffe krus med en kort romantisk melding. Hun fikk en tom stokk kurv og fylte det med kaffe pakker, lagt kruset og deretter et par kaffe-flavored sjokolade, kaffe bønner og noen vakre potpourri. Å gi den en siste touch, pakket hun på toppen av kurven med en transparent innpakningspapir og bandt en kaffe-farget sateng blonder over det! Da Sam fikk gaven, var han helt forelsket i den.
Spesielle anledninger som bursdager og merkedager er viktige øyeblikk i et forhold for deg å feire sammen og uttrykke din kjærlighet til kjæresten din. Men, når forholdet er i sin begynnende stadier, og du er bare å bli kjent med din nye kjæreste, tenker på den perfekte romantiske gaven ide kan virke vanskelig. Så du er bare å bli kjent med ham, og du egentlig ikke har en klar idé om de tingene som han liker. Hvordan avgjør du hva som ville være den perfekte gave til ham? Her er noen tips og forslag, som vil hjelpe deg å finne den perfekte gaver til din nye kjæreste.
Velge en gave til New Boyfriend
Så forholdet er bare blomstene og romantikk er i luften. Det har kun vært et par måneder eller et par dager siden du har gått ut og det er en spesiell anledning til å feire. Du er helt clueless om hva du skal få ham for sin bursdag eller andre spesielle anledninger. Ikke få panikk! Å finne ut hans smak og interesser kan bli enklere med denne enkle tips:
Conversation Stikkordene: Prøv og huske alle samtalene dine til dato. Tenk på alle de tingene han snakker om lidenskapelig eller snakker om ofte. Er han en stor fan av Knicks? Har han fortalt om Guns N Roses sang han er gal? Er han en fitness freak, eller gjør han trene regelmessig? Bare prøve og hente alle dine samtaler, og du vil definitivt finne i hvert fall én ting som han nevnte - bare jobbe med den ideen å tenke på den rette gaven. Også tenker på alle de tingene som han spesifikt nevnte at han hater eller er ikke interessert i - dette vil hjelpe deg å krysse ut noen alternativer fra listen. Små ting som kjæresten din nevner i en samtale kan hjelpe deg å få en grov idé om de tingene som han er lidenskapelig opptatt av. Hvis han liker musikken du kan gave ham CDer eller kjøper billetter til en konsert, om han er gal om sport kanskje billetter til det spesifikke spillet eller sports minner kan være veien å gå.
Forsiktig Observasjoner: Du kan fortelle mye om personen ved å observere hans dressing forstand. Følg hans dressing fornuft og få en idé om stilen til klærne han har på seg vanligvis, fargene han foretrekker, tilbehør eller dingser og gadgets som han besitter. Du kan alltid plukke ut klær som er i tråd med den stilen som han vanligvis foretrekker og velge farger som han synes å like. Som for duppeditter, kan du finne tilbehør til eksisterende duppeditter, for eksempel hvis han har en iPod, kan du få ham iPod-høyttalere eller iTunes gavekort noe som vil være en flott tillegg for iPod hans! Derfor tar hint fra hans generelle dressing fornuft og nære observasjoner, kan du kanskje komme opp med den perfekte gave ideer for ham.
Unngå klisjeer og vær kreativ: Den siste tingen som du vil gi din nye kjæreste er en gave som du tror alle gutter ønsker. En vanlig feil at noen av oss har en tendens til å gjøre er å anta at det finnes et sett av ting som alle menn ønsker! Ikke alle gutter i verden tror at livet handler om sport, Playboy og øl! Get real - prøve og trekke pekepinner om fyr interesser og komme opp med gjennomtenkt gave ideer for ham! Ikke anta at det å være en fyr kjæresten din vil like en bestemt ting! Ikke noen gang stole på klisjeer - prøve og tenke på kreative gave ideer for kjæresten din heller enn å bruke den samme gamle, stale gave ideer. Du kan sette sammen interessante gave kurver med en samling av gourmet gaver, filmer eller musikk-CDer, sport godbiter eller andre interessante gaver som du tror han kan være interessert i.
Ta Pekere fra Nyttig Kilder: Hvis du tror du klarer å tenke på en god gave idé, er det ingenting galt med tar litt hjelp. Hjelp kan enten være fra en venn / familiemedlem eller noen andre kilder. Hvis han har introdusert deg til noen av hans venner eller et familiemedlem (som kan være en sjelden forekomst vurderer dere bare begynt å se hverandre), eller hvis dere tilfeldigvis har en felles venn, som har kjent kjæresten din en god stund - det kan være en god idé å be om forslag eller pekere. I tilfelle du ønsker å gå et skritt foran - du kan også bla gjennom sitt sosiale nettverk profil eller lest hans blogger for å finne ut ting som han elsker siden folk har en tendens til å uttrykke ærlig i sin 'om meg' seksjoner.
Være ekte og oppriktige: Hvis du ikke kan finne ut hva hans interesser er - en ting som du kan gjøre er en gave som han gjerne uavhengig av hva hans interesser. Lurer på hva denne gaven kan være? Kanskje noe å gjøre med deg og ham. For eksempel, et foto-innrammet bildet ser du både av deg eller til og med et langt brev som beskriver hvor vakkert livet har vært helt siden han gikk i. Det trenger ikke være noe veldig fancy og dyrt - enda viktigere, har det å være ekte og oppriktige . Du må bare være veldig ærlig og formidle dine følelser. I tilfelle du ønsker din gave å være virkelig spesiell og minneverdig du kan alltid tenke på hjemmelagde gaver, som han ville sette pris og verdi uavhengig av hva hans interesser er.
Jeg husker en venn av meg fortalte meg en gang at hun var ute etter det billigste alternativet i en gave butikk for kjærestens bursdag siden hun nettopp hadde begynt å se denne fyren. Jeg liksom ikke kunne bli enige med dette synspunktet. Folk tenker at tidlig i ett forhold, er det ikke lurt å bruke for mye penger på en gave. I min personlige mening, bør kostnaden for gaven aldri bli et problem på ethvert stadium i et forhold. Når alt dette er en flott romantisk forhold som vi snakker om - det er ikke en forretningsavtale. Er det viktig å stoppe veiing betydningen av relasjoner og tildeling pengene deretter. Når det kommer til gaver, penger en sekundær problem, tenk på det perfekte gave, som vil formidle dine følelser og viser at ekstra innsats som du legger i å få kjæresten din noe du syntes han vil! En gave må være inderlig og oppriktig uavhengig av pengene du bruker på det. Når det gjelder spørsmål av hjertet - det er bare følelsene som teller!