Best Color Kontakter for Dark Eyes

Fargede linser har blitt for valg av millioner av mørke øyne mennesker. Det er mange farger på markedet enn grønt og blått, som er vanlig valg av mørke øyne personer. De viktigste dilemma av mørke øyne folk er at de er usikker på hvilken farge du skal velge. Informasjonen gitt nedenfor hjelper på å bestemme den beste fargen kontakter for mørk øyne.
Typer av fargede linser, Det er i utgangspunktet to typer farge kontaktlinser. Enhancement farge linser gir en fargetone av blå, grå eller grønne til øynene. De forbedrer naturlige øyenfarge og få dem til å se lysere. Disse delvis gjennomsiktig linser fungerer ikke på mørke øyne, og kan være helt usynlig med brune øyne eller gi en veldig lys farge som ikke vil være synlig nok. Dei ugjennomsiktige fargen kontakter ikke er gjennomsiktige, og er designet for brune øyne. Dette er ikke solid farge linser. Noen få høy kvalitet objektiver består av blanding av fargene ligner det naturlige øye mønster.
Farge kontaktlinser for tørre øyne kan ytterligere klassifiseres inn endagslinser og tradisjonelle linser. Endagslinser er tryggere, ettersom de er tynnere og la hjørnene å puste mer oksygen. Disse digitalt trykt kontakter er flott for folk som ønsker å bruke farget kontaktlinser for mer enn 8 timer på en dag. Det er mindre proteiner bygge opp og mindre sjanser for å pådra seg en bakteriell infeksjon.
Så er det den tradisjonelle linser som kan brukes i et år. Disse kontaktlinser er håndmalte og har derfor et mer levende fargeeffekt. Disse ser naturlige ut fargede kontaktlinser stimulere dybden og gir et naturlig utseende til øynene.
Color Kontakter til Dark Eyes, Det er ikke nødvendig at alle objektiver med blå eller grønn farge er egnet for mørk øyne. Den beste fargen kontakt for mørke øyne er det som kan endre fargen på øynene. Hvis din øyenfarge er mørk brun, blå eller grønn så det beste fargede linser for deg er ugjennomsiktig objektivet. Fargene som kan forbedre skjønnheten i mørke øyne er kongeblå, grønn, baby blå, etc.
Du kan prøve Freshlook Colorblends objektivet, som er ugjennomsiktige og må kastes ut hver måned. De har fantastiske farger og naturlige mønstre. Du kan prøve ut den populære nyanser som Amethyst, Blue Sapphire og Green. Ny titt fargene gir ett dramatisk look på øynene og forbauselse others. De er tilgjengelige i 4 naturlige nyanser.
Acuvue 2 Colors er 2 uker disponibel farge linser som skaper myke utseende. Disse linsene er produsert av Johnson og Johnson. De gir et naturlig skygge på øynene, og er komfortable å bruke. Den populære nyanser tilbys av Johnson og Johnson er Deep Blue, Jade Green, Sapphire Blue og Pearl Grey som går bra med mørke øyne. Alle Acuvue farge linser inneholder UV-blokkere. De holder øynene trygt danner skadelige UV-lys.
Illusjoner av Ciba Vision er ikke disponibel linse men tradisjonelle årlige erstatning kontakter. De produsere objektiver med naturlige nyanser av grønt og blått og koste litt høyere enn den disponible objektivet.
De håndmalte årlige erstatning kontaktlinse fra Durasoft er verdt å investere. The Durasoft 2 og 3 Durasoft skape en lys, men likevel naturlig utseende. 3 Durasoft, men dyrt gir best effekt.
Color Maker tilbyr kontaktlinser i seks forskjellige farger. Aqua, Crystal Blue, Pearl Grey og Cappuccino er fire av disse nyanser. Det er nødvendig for å utføre disse kontaktlinser i kontaktlinse tilfeller. Disse har en holdbarhet på 60 dager.
Angelic tilpassede kontaktlinser er anbefalt for sporadiske slitasje. Angelic kontaktlinser er håndmalte og spesielle pigmenter kan skjule fargen på øynene. De kan vare i to år riktig håndtering og vedlikehold.
Fargeendring kontakter for mørke øyne er stadig mer populært blant farge kontaktlinser brukere. Denne kontakten linsen tilbyr flere farger effekter som svart linse med ekstra glødende effekt eller en blackout linse som gjør at øynene ser helt hvit. Disse er svært populære blant partyløver og under Halloween Time.
Gull fargede kontaktlinser produsert av Enhance, legge realistiske flekker av gull til øynene. De gjør ikke dekker øyet farge, men legge til en glitrende effekt til den naturlige fargen. Disse ikke-normert linser kan brukes i 30 dager i strekk (fjerne mens du sover), eller kan brukes i 30 dager over en periode på 1 år.
Det er viktig å vurdere ikke bare fargen på øynene dine, men din hud hudfarge før du velger en farge kontaktlinser. Blått, grønt og lilla går bra med fair farget hud toner og mennesker med mørk complexions bør gå for noe lysere og reflekterende. Mennesker med en rødlig hud skjær eller tone burde velge lys brun. Grønn og grått er fargene passer krystallklare blå øyne.
Fargede kontaktlinser har blitt den må mote-haves, nå-en-dager. Det er reseptbelagte Fargede linser som brukes til å korrigere visjon og ikke-reseptbelagte linser som brukes på gøy endringer i personlighet. Du kan prøve ut de forskjellige billige kontaktlinser tilbys av store selskaper som et prøveprosjekt for sine produkter. Hvis du ønsker å se annerledes, men ønsker en subtil endring, bør du prøve ut farget kontaktlinser. Øynene er vinduene til verden, ta godt vare på dem. Velg den beste fargen kontaktene som vil jobbe for deg og at du skal føle, 'ooohhh, la, la, Laa'.