Gjør det selv (DIY) Kjøleskap Repair - Slik reparerer ett Kjøleskap

Kjøleskap har blitt en uunnværlig del av våre liv. Disse apparatene er svært driftssikre og arbeidet uavlatelig uten særlig behov for service. Imidlertid kan det være et par anledninger når kjøleskapet møter problemer. Du kan enkelt fikse slike problemer selv, uten å kalle en profesjonell hjelp. Men for den, må du forstå de grunnleggende arbeider av kjøleskapet.
Arbeide for en Kjøleskap, Kjøleskap består av to funksjonelle komponenter - fordamper coil og kjølebatteri. Kompressoren sirkulerer væsken freon som fungerer som kjølemiddel igjennom disse spolene. Freon avkjøles i kondensatoren strømmer til fordamperen, hvor den kommer i kontakt med luft inni enheten. Det refrigerates denne luften, og bringer ned temperaturen. Isvattenbatteriet ligger utenfor enheten mens fordampende spolen er inne i enheten. Kompressoren er drevet av en kraftig motor.
Reparasjon Common Kjøleskap problemer, og mesteparten kjøleskapet problemer er ganske lett å fikse selv, hvis du vet grunnleggende. Følgende er noen DIY kjøleskap reparasjon tips:
Reparere en lekker Kjøleskap, Årsakene til en lekker kjøleskapet er:; Kondens lekkasje ved døren, som er skadet eller feil plassert renne pannen; En ismaskin lekkasje Kondens ved døren er enten på grunn av en skadet pakning eller en feil dør. Lekkasje på grunn drenere panner kan løses bare ved å erstatte eller flytte avløpet pannen, som ligger på bunnen av kjøleskapet. Fjern grillen og skyv renne pan ut av aggregatet. Utslipp vannet og inspisere for skader. Hell litt vann på kjelen og sjekk om det lekker. Hvis den gjør det, vil du få en ny. Hvis sluket pannen virker intakt bare sette den på igjen riktig. Hvis lekkasjen skyldes ismaskinen, vil du legge merke til vann fra baksiden av enheten. Du må inspisere vannlinjen som gir vann til is maker og beslaget som fester røret til kjøleskapet. Skade på noen av dem kan føre til lekkasjer. Sjekk for skade og erstatter tilsvarende komponenten.
Reparere Dører og pakninger; Hvis døren ikke lukker ordentlig, betyr det enten er det et problem med pakningen forseglet til døren, eller selve døren. Sjekk om pakningen er sprukket eller sprukket, hvis det er, kjøpe en ny. Pass som du kjøper den som er spesielt beregnet på kjøleskapet bare. Ved en feil dør, en liten innstramming av skruer og bolter kan hjelpe. Det er bedre å holde kjøleskapet skrå at liten vinkel, fordi lukkemekanismen trenger litt hjelp av tyngdekraften.
Reparere Kjøleskap lys; Kjøleskapet lyset skal slås på umiddelbart når du åpner døren, hvis den ikke, kan det være flere faktorer som ansvarlig for den. Først, sjekk om pæren ikke har blåst ut, neste sjekk hvis bryteren ikke er fast. Hvis alt virker bra, er problemet med bryteren selv, som krever erstatning.
Reparere en Termostat; En defekt termostat vil gjøre kompressoren kjøre hele tiden. Hvis du vil sjekke om du har en defekt termostat, slå den på OFF, og se om kompressoren går eller ikke. Hvis den gjør det, er termostaten faktisk feil. Men hvis kompressoren stopper, du må se opp for andre problemer, trolig med kompressoren.
Reparere en Kondensator Fan; Bladene kan bli blokkert eller bøyd på grunn av akkumulert rusk i viften, noe som kan føre til funksjonsfeil i viften. Hvis bladene er tette, ganske enkelt rengjøre enheten, mens ved bøyd blad, rett ut kniver med tang.
Reparere en Motor / Compressor; Hvis det er et problem med motor eller kompressor, ikke forsøke å fikse det selv. Problemer med motor eller kompressor, ofte kompliserte og krever høy kompetanse. Derfor kan det være best håndteres av et kjøleskap reparasjonsservice.
Disse DIY kjøleskapet reparasjon retningslinjene er bare nyttig for vanlige problemer som er lette å håndtere. Mens gjennomføre noen form for kjøleskapet reparasjonsarbeid alltid sørge for å følge sikkerhetsinstruksene i produsentens anvisninger.