DIY Vinyl Fasader Installasjon

Dag, flere og flere mennesker interessert i bruker vinyl ytterkledning som materiale for formål Oppussing. Dette er fordi det er en fin måte å gi en smart se til eksteriøret av huset uten bruke mye penger. DIY vinyl Fasader installasjon kan gjøres med letthet fordi ytterkledning materialet er ikke veldig tung. En annen fordel med vinyl Fasader er at det kan installeres på nesten alle typer hus. Det finnes mange typer vinyl Fasader rådighet på en slik rekke farger som du ikke engang å bruke maling på den slik at den ser vakker. One bør ta notat imidlertid, at på langvarig eksponering for kulde, vinyl ytterkledning blir skjørt og er utsatt å utvikle sprekker. I slikt scenario, kan DIY vinyl ytterkledning reparasjon eller utskifting gjøres, som igjen, er ikke en veldig tungvint oppgave.
Slik installerer Vinyl Fasader?
Nesten alle materialene som kreves for å installere vinyl Fasader leveres av produsentene sammen med bruksanvisningen. Vanligvis det bestå av Vinyls ytterkledning paneler, starteren strimler, trim strimler og hjornestaver. Her er noen tips om installering vinyl siding:
Step # 1: Installere Starter Strips; Først, starterens strimler er installert ved basen i eksteriøret vegger. For dette, markere laveste del av alle eksteriøret veggene med hjelp av en blunk linje og linjenivå. Deretter plasserer starteren striper nederst på veggene, og fest med spiker. Dette er installert å forsegle opp endene av nederste ytterkledning panelene.
Step # 2: Installere Corner Caps; Corner caps er satt opp på hjørnene hvor to vegger møtes. De er av to typer - innvendig hjørnet caps og utenfor hjørne caps. De fungerer som en vertikal kanal, og vertikale leddene i ytterkledning panelene får gjemt under dem. Dette gjør ytterkledning utseendet estetisk tiltalende. Plassering hjørnet caps er en litt vanskelig oppgave fordi den trenger å være plassert vertikalt. Mens installere, bør forsiktighet tas at det er gap av en-fjerde tommers øverst, og at nedre delen bør strekke opptil tre-fjerdedeler av en tomme under forrett strip.
Steg # 3: Installering Trim Strips; Verktøyet trim strimler eller J-strips er installert i områdene rundt dørene, vinduer og åpninger nytte. De brukes til å skjule kantene på ytterkledning som er ved siden av disse åpningene. De er installert på en slik måte at de kan gi en kanal for regnvann å kjøre ned på overflaten av ytterkledning uten den siver under, gjennom hullene i ytterkledning av disse områdene. Skjær et J-stripe av samme tiltaket som nederst i vinduskarmen og fikse den opp med hjelp av neglene. Når du legger den neste stripe på siden av vinduet, at stripen skal overlappe med den første stripen som du har festet. Følg samme fremgangsmåte for å fikse opp J-strimler langs dører, vinduer og andre åpninger.
Steg # 4: Installere Vinyl Fasader, slutt, når veggen er klar, må vinyl Fasader skal installeres. Installasjonen skal starte fra bunnen av veggen og flytte oppover. Ta den første Fasader panelet og legg det langs elva, og lås den ene siden av panelet i starteren stripen og deretter spikre den opp til de resterende sidene av veggen. Det anbefales å bruke korrosjonsbestandighet negler på vinyl Fasader. Hold en liten gap i mellom låsen og på sidesporet panel slik at panelene kan gli langs horisontalt. Imidlertid bør det ikke være noen vertikal bevegelse. Dette skal sikre noen plass til sammentrekning og utvidelse av ytterkledning i varmt eller kaldt vær. Når du installerer den neste ytterkledning panel, kontrollere at den overlapper minst to inches med den tidligere installerte panelet. Hver eneste panel av vinyl Fasader skal installeres på denne måten. Når du dekker alle veggene i huset ditt, kan du finne en åpning i enden der det ikke er nok plass til å installere et helt Fasader panel. I så fall, har du klippe en panel etter størrelsen på gap. En ende av dette stykke panelet festes til Fasader panelet, mens den andre enden skal være låst med verktøyet trims som har vært installert tidligere.
Hvis du følger retningslinjene av DIY vinyl Fasader installasjon grundig, vil du ikke finne noen problemer med å utføre oppgaven. Med bare litt innsats, og litt fritid på hendene, kan du forbedre utsiden ser ut av huset ditt med en god del.