Hvordan bygge en Wood Fence

Fekting er stå bortsett strukturer som hindrer uønskede forstyrrelser fra ting som nabolaget hunder og kikket naboer. Hvis søket etter en kvalitet gjerde design har zeroed på veden inngjerding, så la meg gratulere deg først. Tre gjerde er den type gjerdet utforming som kan være tradisjonelle, så vel som trendy samtidig. Wooden personvern gjerdet er en flott måte å sikre utendørs, samt store verft og gårder. Bygge en tre gjerde, er DIY måten en enkel jobb ble en gjør det med riktig kunnskap og instrukser om hvordan å bygge et gjerde. La oss lære teknikker å bygge et tre gjerde.
Før tok ett Wood Fence, Velg type tre som passer der du vil bygge treet gjerdet, ellers bygge veden gjerdet med en slik innsats kan bli en tapt sak. Mål totale areal, og nøyaktig hvor mye gjerdemateriale som du kommer til å kreve, vil dette spare deg de ekstra utgiftene til innkjøp unødvendig materiale. ; Kontroller at du har tatt alle de sikkerhetstiltak med hensyn til den underjordiske linjene av gass, vann, strøm, telefon og kloakk etc. Mark ledningene og så begynne å bygge veden gjerdet. Du vil også gjerne vurdere riktig planering av grunnen også. , Hvordan bygge en Wood Personvern Fence?
Materiale for Building tregjerde, Privacy gjerdet paneler (6 'x 8'); Innlegg (4x4x8 '); Betong (24 poser), Pre-grinden; Deck skruer (2) og etter hullet gravemaskin, trillebår og pneumatiske drill; Saw , hammeren og nivå; Mål tape og blyant, Prosedyre for Building tregjerde, Start fra et hjørne av veggen ved å plassere det første innlegget med hjelp av innlegget hullet gravemaskin. Bland de konkrete i trillebår og fylle stillingen hullet med det. Nivå hullet før betongen begynner å tørke. ; Gjenta prosedyren for neste innlegget også. Pass på at avstanden mellom begge polene er nøyaktig 8 '. Ta 8 'gjerdet panelet og plasser den deretter over innleggene. Fortsett med samme fremgangsmåte for hele distansen av tunet. ; Sørg for å plassere 4x4 innlegg på hver side av porten du vil installere senere. Når du er ferdig å installere alle innlegg, begynner å installere trelast paneler over innleggene. Bruk pneumatiske boret for festing av dekk skruer tett. Bruk dekk skruer i tilstrekkelig form. ; Fortsett den samme prosessen til slutten av verftet og holder på å kutte gjerdet panelene når det er nødvendig. Men sjekk avstanden som er mellom den endelige innlegget, og midt i hvert innlegg. Bestemme plasseringen av porten og installere den med hjelp av to dekk skruer. ; Den siste tingen å gjøre er å installere sperren og dekorere gjerdet henhold til stilen din. Men før maling eller dekorere veden gjerdet, må du sjekke alle løse tråder og spiker av gjerdet på grunn av sikkerheten, så vel som sikkerhet.
Hvordan bygge en Wood Fence Gate? ; Bestem på oppnådde lengden på tre gjerdet gate og minus en tomme fra det nummeret. For eksempel, hvis du vil at gjerdet skal 30x40 da den faktiske størrelsen på porten vil bli 29x39. Del bredden av bredden på styret som du bruker til å gjøre treverket gjerdet gate. ; Plasser tømmer på så hester og skjær den i nøyaktig målte størrelsen. Plasser tømmer styrene slik du vil at porten til å se ut. Bruk skruer for saken. Vend dette bygget strukturen over og legg hengslene på baksiden av porten. Sett opp porten inn på ønsket plass med hjelp av noko som kan gi porten en økning på om lag 1 for at den fungerer. ; Du kan også ta hjelp fra de ulike tre gjerdet stiler som er tilgjengelige i markedet og prøve å bygge det samme i din egen hage. Vel var dette alt om hvordan du kan bygge et tre gjerde. Jeg er sikker på at du fant artikkelen ganske spennende og nyttig!