Hvordan å bygge et hjem Heis

En hjemme-heis kit kan anses som en luksus, men fremtidig bruk av de samme luksuriøse kan gi mange fordeler. Det kan vise seg å være en god investering alternativet, hvis du i fremtiden få en god avtale ved å sette huset på salg. Derfor vil det gjelder videresalg verdi og enkel tilgang til ulike deler av huset forbedre brukervennligheten. Vanligvis betyr tilstedeværelsen av en heis er det flere etasjer. Ethvert hjem, med mer enn to etasjer har stor estetisk verdi, og i tilfelle av et salg, er det et stort rom for ombygging av struktur og gi den et nytt utseende. Dersom husholdningen har eldre mennesker eller uføre ​​bare, "Hvordan bygge et hjem heis? ' fortsatt en vurdering. Det er den mest levedyktige alternativet i slike tilfeller. Sikkert, om noen av din venn har heis hjemme kan du aldri glemme dette stedet.
Bygg en Home Heis
Det viktigste før du kommer i gang er prisen faktor. Kostnadene avhenger av størrelsen, merke, type, antall etasjer til service, design og layout av hytta, som to veis / exit system eller den konvensjonelle samme døren inn / utgang type, sine interiører, power back-up anlegg og slike lignende faktorer.
Den beste måten å få det installert er å bruke noen profesjonell hjelp. Det er noen valgfrie and some pliktig deler til å bygge ditt hjem heisen. Derfor, som har en god forståelse av hvordan man bygger et hjem heis, er svært viktig, selv om du ikke bygger det selv. Kravene med hensyn til størrelsen av gropen (vanligvis maksimum 10 fot dyp), eller varigheten av konstruksjonen er avhengig av design layout ønsket og de føringer som variere for hver konstruksjon type. Maskinen Rommet plass i huset kan diktere hvilken type heis som brukes, hydrauliske eller kabel trommelen.
Detaljene i veggen justeringer og bygge etterlevelse's for å installere en heis kit, er levert av heisen selskapet. En svært viktig faktor i å bygge et hjem heis er å møte de regler og forskrifter i lokale bygg og anlegg myndighet, hvis noen. Kraften krav burde være ganske tilfredsstillende med alle back-up anlegget, i nødstilfeller. Det er noen heiser, som kan være drevet av en 110 volt og 20 ampere strøm, og noen som fungerer på 220 volt 30 ampere kurser. Noen stor bestrebe kan kreve formell tillatelse og innhenting av nødvendige bygg klaringer. I mange tilfeller, har bruken av hjemme heiser bidro til senking av byggekostnadene. De er en sikker og komfortabel måte å reise på kryss og tvers av huset.
Når du har valgt de grunnleggende arrangement av heisen, er det alltid en mulighet for å tilpasse utseendet av det samme. Det er design, som har et omfang for å legge personlige innovasjon, forutsatt at disse oppfyller de tekniske og sikkerhetsmessige krav til den gitte konstruksjonen.
For å vite, hvordan bygge et hjem heis, nøye studie av eksisterende strukturer kan også være nyttig i å utforme én av de mest elegante, sikre og velfungerende hjem heis.