Body Language og tegn på Attraction

Har du noen gang tenkt hvordan du formidle en masse skjulte følelser bare gjennom kroppsspråk? Non-verbal kommunikasjon spiller en svært viktig rolle, som kan hjelpe oss vite et person bedre. Imidlertid er ikke alle klar over det samme. Det finnes ulike måter gjennom som vi kan bruke det grunnleggende om kroppsspråk for å vite om tegn på tiltrekning. Stopp slitasje og fuming og tenker på den spesielle personen, lurer på om han / hun ikke liker deg virkelig. Visste du de forskjellige tegnene på kroppsspråket kan brukes til å bestemme en persons innerste tanker og følelser? Dette er fordi man er sjelden klar over om disse skiltene formidles til andre bare gjennom ikke-verbale gester og uttrykk. Derfor, kommunikasjon, enten verbalt eller non-verbal, spiller en viktig rolle i å projisere en personlighet og en persons tankeprosess. Så er du interessert i å lese om disse tegnene på attraksjon? Ta en titt på hvordan kroppsspråk kan gi bort våre dypeste tanker!
Tegn på Attraction
Den innledende stadier av ethvert forhold kan noen ganger være vanskelig. Dette er spesielt når du er ennå å kjenne innerste følelser om person! Vel, menn og kvinner viser mange tegn, som gir bort sine følelser om den andre personen. Når en kvinne er opptatt av en mann, kan hun bevisst eller ubevisst, gir ut signaler for å vise sin interesse. Flicking håret eller tvinne trådene er en vanlig gest. Mens du snakker med henne kjærlighet interesse, kan hun tilt hodet på den ene siden og smiler coyly. En kvinne sittende med bena krysset, men peker på knærne mot person bare viser sin interesse. Men hvis de er krysset og peker bort fra mannen sittende motsatte henne, kan det tyde hun har ingen spesiell interesse! En kvinne kan ubevisst børste klærne eller prøve å strekke henne antrekk. En konstant prøver å preen, og trykk på ansiktet er et sikkert tegn på tiltrekning!
Menn også gi bort mye avslørende tegn på tiltrekning! Når et menneske blir interessert i en kvinne, kan hans kroppsspråk avslører nok av ting. En mann kan også ubevisst formidle mer enn han ønsker å avsløre. Når et menneske står overfor kvinnen han elsker, eller er interessert i, kan han også klappe seg i håret på plass eller rette klærne. Han gjør direkte øyekontakt og stirrer dypt inn i øynene. Han kan også kjøre fingrene gjennom håret hans og presse skuldrene tilbake. Bøye muskler er en annen avslørende tegn på mannlig attraksjon! Mens snakket med ladylove hans, et menneske vinkler kroppen sin mot henne mens stående.
Det er mange forskjellige tegn på attraksjon, som er vanlige mellom menn samt kvinner. Mens i samtalen med personen av interesse, kan en mann eller en kvinne kopiere holdning til den personen sittende eller stående rett overfor ham / henne. Begge kan særlig komme nærmere mens de diskuterer problemstillinger. Ansiktsuttrykk kan avsløre en hel masse om hvordan vedkommende følelser. Utvidede pupiller indikerer attraksjon. Lent fremover mens sittende i en stol, utsette håndflaten eller håndleddet mens samtale, osv. er noen av gester og tegn som brukes av menn og kvinner!
Lese en person ved kroppsspråk er egentlig ikke en vanskelig oppgave når du først får taket på det! Kanskje det kan bare hjelpe deg å finne noen som er virkelig interessert i deg. Husk at å kommunisere direkte ville være mer nyttig å vite en persons følelser. Så neste gang du spot noen interessante, forsøker å lese de ulike tegnene på romantisk tiltrekning!