Cornrow Braids av alle Styles

Hip-hop kulturen og African American hår pyntebånd stiler går hånd i hånd. Svart flettet frisyrer fullføre ser særlig i hiphop-kultur! Disse har en eksklusiv titt, som gjør det stå bortsett fra blant alle andre typer frisyrer! Kanskje er dette grunnen til at håret pyntebånd er så populært. Naturlig svart hår, spesielt Afro hår, med mye krøller best passer i alle typer hår pyntebånd stiler.
Hair pyntebånd for African American hår kan sees i en interessant blanding av stilarter. Fra micro flettene til boksen fletter, cornrows to sikksakk fletter, det er ingen mangel på hva slags stiler du kan velge fra. Tegninger er ufattelige, og dette selv er blitt til en kunst! Med økningen i kravene, er flere og flere frisører har spesialisert seg på dette feltet. Det fine med hår braids bare øker med hver bestått år.
Blant alle flettene, cornrows har en veldig tidløs appell. Men, også kvinner, ha valgt cornrows i alle stilarter. Cornrows har eksistert i en årrekke. For denne stilen, er hår spesielt flettet svært nær hodebunnen. Disse er opprettet i enkle linjer eller i mange komplekse, geometriske former eller linjer. Cornrows behøver vedlikehold omsorg og dette er noe, som du må være forberedt på før!
Cornrows var spesielt populære i de senere halvdel av 1960-tallet, i USA, selv om de ble først sett i Afrika. (Stilen først oppsto på den amerikanske scenen som afrikanere ble fraktet til Amerika for slaveri.) Siden da, ble mange skjønnhetssalonger ses i hver by, og kvinner hadde ingen betenkeligheter med å bruke timevis på å få den perfekte cornrow ferdig. Til i dag, cornrows fortsetter likevel å skape oppstyr selv om dette frisyre ikke kan tillates på mange faglige organisasjoner.
Det er mange forskjellige stiler av cornrows du kan velge fra, hvis du planlegger å gå inn for slike se. Utgangspunktet, ville eventuelle hairstylist kunne gi deg visuelle at gi deg et hint av ulike typer cornrows. Fra grunnleggende krysser eller sikksakk stiler, er mange og komplekse løsninger som opprettes og legges hvert år. Cornrow design for gutter er like interessante. Sats på intrikate mønstre, bare etter at du er helt klar om ferdighetene til frisør. Disse kan bli ytterligere glamorized med hår tilbehør. Fargerik klipp og små band vil legge til skjønnhet cornrow flettene.
Easy Fremgangsmåte for Basic Cornrow Braids
Begynn med spritzing håret med litt vann som er blandet med en detangler. Kammen og børsten gjennom håret grundig for å bli kvitt noen flokene. Sørg for at håret er fuktig mildt. Nå må du begynne med inndelinger. Velg en del av håret på forsiden. Flytt alle andre tråder ut av veien. Hvis du begynner på hårfestet, må du ikke dra i håret for hardt. Unngå å ta for mange tråder på én seksjon. Nå, separat de første trådene i tre seksjoner. Lag en vanlig flette ut av dette avsnittet.
Neste, må du holde de to kryssnings side. Samtidig med den andre hånden, velg tråder fra under den første braid du har startet med. Dette vil gi et tredje tråd for den nye braid. Flett denne tredje nye tråden til de to andre, og fortsette å gjøre braid. Bruk en perle for å feste enden til jord. Fortsett med samme prosessen for ett siden av hodet. Gjenta på den andre siden.
Hair Care - råd og tips for cornrows
Alltid vokser håret til en passende lang lengde slik at håret stylist får nok frihet måte til at cornrows.
Når du sover, vikle hodet med et håndkle eller et skjerf. Dette er fordi, løpende kontakt med puten vil bare føre til mer friksjon og hår brekkasje.
Mens sjamponering håret, kan du plassere en strømpe over cornrows. Så vått håret med en mild strøm av vann. Bruk en liten mengde sjampo i håret. Trykk håndflatene over håret og vaske forsiktig.
You kan olje flettene forsiktig, når og hvis behov. Dette vil hindre at hodebunnen skal slå kløende og tørr.
Kombiner stilfulle cornrows med rett type hip-hop antrekk. Du er bundet til sizzle og forårsake en vifte uansett hvor du går!