Keramiske fliser for kjøkken Countertops

Kjøkken countertops er laget av ulike materialer som granitt, laminat og keramiske fliser. De keramiske fliser countertops blir stadig mer populære, som de gir et elegant utseende til benkeplater, lik som granitt benkeplater. I tillegg, keramiske fliser til kjøkken countertops er vesentlig billigere enn granitt kjøkken countertops. Transport av keramiske fliser er lettere sammenlignet med den kolossale skive som kreves for en granitt countertop. Keramiske fliser er motstandsdyktig mot riper, flekker og varme.
Fordeler med keramiske fliser på Kjøkken Benkeplater; Keramiske fliser er tilgjengelige i en rekke farger, former og utførelser. Du kan velge keramiske fliser som utfyller design og farge på kjøkkenskapene. De keramiske fliser kjøkken countertops make kjøkkenet design praktisk og allsidig. De keramiske fliser kjøkken countertops er enkle å installere og krever ingen profesjonell hjelp. De keramiske fliser er tilgjengelig i mange utførelser og motiver som gir en kunstnerisk se til kjøkkenet. De keramiske fliser er ugjennomtrengelig for varme, riper og flekker. Foruten besittelse robusthet og styrke, keramiske fliser er tilgjengelig i et bredt utvalg av teksturer-og nyanser. Det finnes to typer teksturerte fliser tilgjengelige, nemlig. taktil og visuell.
Den taktile tekstur kan føles med hendene, mens på den andre siden, den visuelle-teksturerte fliser har en design på dem, men har en glatt tekstur. Glassert versjonen av keramiske fliser er en av de vanligste fliser brukes for kjøkken countertops. Håndmalte keramiske fliser er også tilgjengelig. Disse fliser gi en rustikt, landlig se til kjøkken. Mørtelen som fikser fliser sammen er tilgjengelig i ulike farger, slik som å matche fargen på keramiske fliser. De keramiske fliser er svært holdbare og hjelpe deg å opprettholde en tilpasset stilen for kjøkkenet. De keramiske fliser countertops er allergivennlige og er egnet for folk som lider av allergiske reaksjoner.
Begrensninger av keramiske fliser for Kjøkken Benkeplater; Den største ulempen med den keramiske fliser kjøkkenet countertops er at det er ganske vanskelig å rengjøre fugemasse påføres mellom to fliser. De keramiske fliser må være installert med største forsiktighet, uten hull i fugemasse leddene. Vann siver gjennom sprekker i fugemasse felles som et resultat av dette, mugg og rust kan utvikle. Mørtelen leddet er ikke motstandsdyktig mot sprekker og flekker, i motsetning til keramiske fliser. Rengjøre fugemasse leddene i keramiske fliser kjøkken countertops er en vanskelig oppgave. Imidlertid er epoxy fugemasse tilgjengelig disse dager, som er motstandsdyktig mot sprekker og også lett å holde rent. Hvis du ikke har installert epoksy fugemasse, og fortsatt sliter med den konvensjonelle fugemasse, den beste måten å rengjøre den, er å bruke en tannbørste, og mildt rengjøringsmiddel for å ujevne flater av fugemasse. De keramiske fliser kjøkkenet countertops må rengjøres med en ikke-oljebasert renere. Det anbefales at du leier en proff montering av keramiske fliser kjøkkenbenken med den konvensjonelle mørtel, for å unngå sprekker i fugemasse. En annen begrensning ved å bruke keramiske fliser på kjøkkenbenken er at flisene kan chip av og pause til tider. Mørtelen leddene kan også bli misfarget over tid. Noen ganger, den keramiske fliser kjøkkenet countertops kreve ny fuging hvis fuging is sprukket eller har utviklet mugg og mugg på den.
Keramiske fliser er et utmerket og rimelig valg for kjøkken countertops, kjøkken gulv og kjøkken benken. De keramiske flis kjøkkenet countertops forbedre den generelle elegansen av kjøkkenet, i et svært lavt budsjett.