Rengjøring en DVD-spiller

Et flertall av mennesker verden rundt eie og bruke en DVD-spiller for underholdning deres. Det har blitt en av de viktige husholdningsapparater en person selv. Men ettersom det er en elektronisk enhet, er det trolig gi noen tekniske problemer over tid. DVD-spilleren vedlikehold må vurderes svært avgjørende for riktig funksjon av enheten. Hvis du ikke tar skikkelig vare på den, og ikke service det på regelmessig basis, ville det ikke fungere som forventet, og til slutt sitt liv ville bli forkortet. Det er derfor avgjørende for å opprettholde en DVD-spiller rengjøring tidsplan, som ikke bare gjør spilleren sist for en betydelig mengde tid, men også tillater oss å se DVD-filmer uten mulighet for avbrudd grunnet disk hoppe eller uklar bildekvalitet.
Du skal scavenge DVD-spilleren fra innsiden så vel som fra utsiden. Rengjøre den fra utsiden er veldig enkel, men rengjort innvendig er en vanskelig oppgave og må gjøres svært forsiktig uten å skade inni komponentene. Generelt, tiltrekker interiøret mer skitt og støv sammenlignet med utsiden deler. Ved hjelp av enkelte husholdningsprodukter og regelmessig vedlikehold, kan du holde DVD-spilleren kjører problemfritt uten problemer.
Tips for rengjøring en DVD-spiller
Utvendig Cleanup, du må rengjøre DVD-spilleren eksteriør bruke noen husholdningsprodukter som "teknisk sprit" og "glitrende vann". Hell halv kopp med noen av dem i en liten bolle, dypp en lofri klut i bollen, klem den ut, og sakte tørk den ytre overflaten. Hvis det er støv, og skitt i noen av hjørner og sprekker der kluten ikke kan nå, souse ett bomullsdott in rensevæske eller glitrende vann og rent tilsvarende. Bare at bomull ikke kommer ut av pinnen når du fjerne smuss fra hele sprekker og andre åpninger.
Interiør Cleanup, Når du ser at DVD ikke lastes inn, blir hoppe, eller det er en declension i lyd-og bildekvalitet på DVD-spilleren, du trenger bare å forstå at du må scavenge innsiden av spilleren. Scavenging innsiden relates hovedsakelig til rengjøring av en DVD-spiller linse som sikrer at DVD blir lest skikkelig av spilleren. Den enkleste og mest foretrukne alternativet for å gjøre dette er å kjøpe en linse rengjøring plate. Disse Renseplater lett oppnåelig på noen lokale elektronisk butikk, og blir ofte regnet som den første feilsøking skritt i reparasjon av en DVD-spiller.
Hvis du tenker på å rense DVD-spilleren grundig rett fra innsiden, må du demonter enheten, og rengjør det veldig forsiktig. Snu den over og se etter skruer og tape som sikrer saken samlet. Fjern skruene og løfte den tape for å utsette spilleren er inne komponenter. Rengjør innsiden flater og deler, unntatt det lyse grønne kretskort, med en bomullsdott dynket i alkohol. Etter flater blir tørr, forsiktig montere spilleren sammen igjen.
Vasking av en DVD-spiller hjelper sporadisk til å holde tekniske problemer borte, resulterer i sin glatte operasjoner i et betydelig tidsrom.