Skrive en skål for brudeparet

Kan ditt liv bli lang og lykkelig,, Thy sorger og sorger få
Og mange venner rundt deg, Bevis trofaste, glad og sann. ; Måtte din reise gjennom livet så glad og så fri, hvert som danser bølgene på det dype blå havet.
Å gjøre et bryllup toast er en viktig del av bryllupet tradisjoner. Et bryllup toast er et spesielt øyeblikk, når du trenger de rette ordene til rett tid å formidle dine ønsker til bruden og brudgommen. Hvis du planlegger å gjøre en spesiell toast i bryllupet, så er det alltid bedre å skrive ned ord og forberede seg til bryllup tale på forhånd. Wedding taler trenger ikke være kjedelig og trauste, men de bør ikke være over-the-top og bisarre også! Bryllup er minneverdig for folk å bli gift, samt deres familie og venner - sikre at bryllupet toast gjør dagen ekstra spesielt i stedet for å dempe ånder. Sørg for at bryllupet skål for bruden og brudgommen er riktig og bryter ikke bryllupet etikette. Her er noen tips, som vil hjelpe deg mens skriver en skål for bruden og brudgommen:
Skrive en skål for brudeparet
Noen av de fineste best-mannen toasts, mø-of-æren toasts og andre bryllupet skåler er de som er ekte og enkle. No blomstrende ord, ingen fancy poesi - bare ren ærlig følelsene er det perfekte svaret på denne situasjonen. Nå, så begynner du å skrive en skål for bruden og brudgommen, her er noen dos and don'ts som du bør huske. , Mens du skriver et bryllup toast, bør det være en passende begynnelse, en interessant midten og den perfekte avslutning på bryllupet toast. Så skriv ordene dine og del dem deretter. ; Start med en kunngjøring, som vil hjelpe deg å fange alles oppmerksomhet. Når gjestene så vel som paret er alle ører, presentere deg selv og komme i gang med bryllupet toast. ; For midten, tenk på alle de gode minnene som du husker om paret. Prøv og notere alle de glade og kjære hendelser som vil hjelpe deg til å utdype om hva du synes om paret. Tenk på minnene, som du ville elske deler med gjestene i bryllupet. , Prøv og beskrive hvordan akkurat og hvorfor du tror at paret virkelig er laget av hverandre og også tenke på alle adjektivene (gode) som du kan tenke på for paret og skrive disse ned også. ; Hvis du planlegger å lage toast morsomme, prøve og evaluere materiale, og tenke på om det ville være passende for alle gjestene i bryllupet, inkludert besteforeldre og barn. ; Hvis du er fra brudgommens side og vet ikke mye om bruden eller vice versa, prøve og sørge for at talen er balansert og taler av paret og ikke bare bruden eller bare brudgommen. , Nå for den vanskeligste delen - avslutningen må være helt rett - konkludere det med en kraftig setning - (en ekte tåre-Jerker for alle de flotte damene sniffing bak deres hankies) - noe som er enkelt og likevel hjerte-oppvarming. Du kan bruke et vakkert bryllup sitatet til avslutte toast på perfekt måte. , Skrive oppriktig og være innovative. Ikke gjør din tale for lenge, og hold det skarpe og presise for å sikre at alle gjestene lytter til deg.