Tips for krøllet hår

Den naturlige krøller i håret har en egen attraksjon. Det forbedrer sjarmen av en kvinnes personlighet. Imidlertid det ingen benektes faktum at de med krøllete hår ofte ansiktet mye utfordringer i administrere disse krøller. Meste, oppstår problemet fordi teksturen i krøllete hår er ofte tørr og har en tendens til krus svært enkelt. Annen utfordring med krøllete hår er hårklipp stiler. Dette er på grunn av at de mest hår tilbehør som kjemikalier eller hot styling strykejern på krøllete hår kan gjøre det sprøtt. Følgende tips for krøllete hår kan gi deg med rett løsningen til alle disse problemene.
Hvordan ta vare på krøllet hår
Her er noen krøllete hår tips som kan hjelpe deg med å gi riktige hårpleie og kontrollere store problemer knyttet til krøllete hår:
Sjamponering Hair: Regelmessig sjamponering i Curly hår er svært viktig. Dette er fordi når skitt får lov til å oppholde seg på krøllete hår, kan det forverre problemet med tørrhet ytterligere. Mange kvinner liker ikke å shampoo krøllete hår fordi det grove og tørre etter hver vask. For å motvirke dette ved å bruke mild sjampo spesielt laget for krøllete hår. Slike sjampo er rik på fuktighetsgivende innhold, og er nyttig i redusere grovheten av krøllete hår. Imidlertid er daglig sjamponering ikke bra for krøllete hår som fjerner den naturlige fuktigheten i håret og gjør håret uhåndterlig.
Conditioning Hair: Sjamponering bør følges av dype condition med hårbalsam som har høy fuktighetskrem innhold. Du kan ikke shampoo krøllete hår daglig, men balsam kan brukes daglig. Conditioners har en fuktighetsgivende effekt som hjelper å myke opp håret i stor grad.
Gre Hår: Ikke bruk en kam on krøllete hår rett etter dusj. Vent dyrke håret blir litt tørt og deretter kjemme det. Dette bør gjøres fordi gre vått hår kan forårsake brekkasje. Under vasking, tendens krøllete hår for å få dårlig viklet inn i hverandre. Bruk alltid en bred kam, da det kan gjøre oppgaven med virvaret mye enklere. Bruk aldri et hår børsten på krøllete hår.
Tørking Hair: Den beste metoden for å tørke krøllete hår er luft-tørking, som på denne måten kan avverge frizzing av hår. Hvis du er i en hast, så kan du dekke håret med et håndkle og la det blot opp overflødig vann. Men ikke gni den våte håret med håndkleet. Blåse tørking krøllete hår bør gjøres med riktig omsorg. Bli kvitt maksimal vann ved håndkle tørking før du bruker hårføner. Still tørketrommelen på laveste varme, og deretter punkt dysen til hårføner i nedadgående retning og føn håret.
Curly Hair Style Tips
Vanligvis trenger korte hårklipp ikke ser bra på kvinner med krøllete hår. Hvis du har krøllet hår, er det tilrådelig å få en hårklipp der lengden på håret er fortsatt under skuldrene eller i det minste til skuldrene. Long frisyrer bidra å få ned volumet av krøller fra ansiktet området. Krøllete hår ser utmerket med lagdelte kutt. Lagene bidra til å gi en fin form til krøllete hår og vil gjøre deg mer attraktiv. Hair coloring idé å utheve krøllene nærheten ansiktet vil hjelpe å fremheve dine ansiktstrekk veldig godt.
Det er mange frisyrer som ser bra ut på krøllete hår. Når du ikke har mye tid på hånden å style håret, kan du bare sette en hodebånd og la krøllene flyte naturlig og det vil ser fint. En annen enkel frisyre idé til krøllete hår å binde halve håret opp, og holde de resterende håret i ubundne. Krøllene av den åpne delen på begge sider av ansiktet kan gjøre deg se gorgeous. Hvis du er glad i boller, trekk deretter hele håret på baksiden og gjøre en løs bun ut av det og sikre den med en gummi band. Dette vil gi en ytterst feminint utseende til nesten alle kvinner.
Bare følge tipsene for krøllete hår er ikke nok å gi en sunt utseende til din krøllete håret. Sammen med de riktige hårpleie produkter, et kosthold rikt på proteiner, vitaminer og mineraler er like viktig å forbedre helsen til krøllete hår.