Bachelorette Party Games

A Bacherlorette part er en pre-bryllup seremoni der bruden-å-være bud adjø til singelen-status med en all-jenter party. Utdrikkingslag er derfor ikke annet enn en fest arrangert til ære for bruden-å-være, som ligner på Bachelor parti, arrangert for brudgommen. Også kalt som 'Hen natten' eller 'Hen party' eller en 'Stagette party', er parten en morsom hendelse med mye spennende spill og aktiviteter. Planlegging ett bachelorette party innebærer mye forberedelse som inkluderer Bachelorette gaver, ordningen av mat og drikke, bachelorette party invitasjoner, party favoriserer og andre parten forsyninger! Hvis du planlegger å arrangere en rocking bachelorette party, her er noen bachelorette party spill, som kan gjøre festen livlige!
Bachelorette Party Games
Bachelorette party spill er ment å opplivelse stemningen av gjestene og bruden-å-være. Så husk at spillene bør lette interessante samtaler og morsomme aktiviteter uten får for skandaløse. Også, sørge at bruden-å-være er sentrum for oppmerksomhet og får delta i alle disse spillene, istedenfor bare å være behandlet som tilskuer. Så, her er noen forslag for interessant bachelorette selskapsspill for party din!
Gossips Galore
A jentenes kveld kan aldri være komplett uten litt saftig sladder å dele. Men det er en hake i dette spillet - det er ikke den jenta fra gym klassen eller den neste-døren snobb du ville diskutere - du må snakke om deg selv! Lag chits med linjer som 'Din første kyss', 'Ditt verste date', 'Fyren du aldri vil få over', 'Ditt best date' og så videre. Nå, sørg at alle damene sitter i sirkel. Bruden-å-være får velge rekkefølgen som damene vil plukke opp chits og dele sine hemmeligheter. Selvfølgelig betyr ikke dette at bruden å være, vil ikke delta, lagre den siste chit til henne. Imidlertid sørg at du ikke inkluderer spørsmål som kan føre til oppvarmet diskusjoner, dystert øyeblikkene eller skjemme partiet stemningen. Hold ting morsomme og upbeat med slem, men muntre spørsmål!
Aldri Ever Gjorde jeg
Dette er et annet absolutt morsomt spill for bruden-å-være og hennes gjester. Alt du trenger å gjøre er utarbeide en liste over ting på en papir tittelen Aldri noensinne i mitt livet gjorde I.. Og gjøre en liste over ting som 'Ha en one-night-stand', 'Drikk og kjøre en bil', 'Sol deg nude på stranden', 'Cheat på en kjæreste', 'Date en gift mann' og lignende ting, som vanligvis ikke ville diskuteres villig. Request gjesten å markere ting som de aldri har gjort. På slutten, be hver gjest lese alternativene, som de ikke har merket på listen! Igjen prøve og holde spørsmålet naughty, men ikke for kontroversielt og skandaløse. Selvfølgelig, sørg at gruppen av gjester du inviterer er nær nok skal delta i slikt spill, involverer tilståelser.
Truth eller Dare
Mens de fleste av dere vil være enig i at spillet er klisjéaktig, gjenstår det faktum fortsatt at du aldri kan gå lei av dette spillet, hvis du kommer opp med nye spørsmål å stille og pinlige tør å foreslå! Den gamle-fashioned sannhet eller tør gjenstår å en av de mest populære spillene spilte på fester. Gjestene må velge mellom vendt vanskelige spørsmål, som må besvares sannferdig og en dristig stunt antydes av andre. Begge alternativene blir potensielt pinlig! Du kan lage en liste over sannhet eller tør spørsmål på forhånd, slik at du aldri går tom for riktige spørsmålene for å be ofrene!
Så velg en utdrikkingslag spillet fra ett av disse ideene, eller bruke disse som en inspirasjon og legge til din egen unike vri til det! Nyt utdrikkingslag og bud bruden-å-være en morsom farvel fra singlene "verden som hun legger ut sin ferd mot ekteskapelig lykke!