Hvordan få en kvinne Børsfall Deg

OBS ALL ROMEOS: For følgende artikkelen til være av noen bruk for deg overhodet, er det obligatorisk at du og din kjærlighet interesse møtes minst gang i person (og NOT i drømmene dine). Denne artikkelen er basert på faktiske kjærlighet, og ikke virtuelle kjærlighet. Upon møtet hennes, er det viktig at du kjenner riktige spørsmålene å spørre jenta, for å bli kjent henne, kun hvoretter kan du underholde helst mulige håp av hennes forelske med deg.
De av dere som har hoppet over å lese ovenfor forbehold og har direkte landet på denne linjen med tekst, stopper her. Fremtiden for din kjærlighetsliv har vært besluttet rett her, akkurat nå. Du vil forbli SINGLE all livet ditt. Slutt å kaste bort tid å tenke på hvordan å lage en kvinne bli forelsket i deg. Ingen mengden dating tips noensinne vil være til noen hjelp for deg overhodet. Du, min venn, vil alltid forbli en Adam sans en madam. Du ønsker vite hvorfor? Fordi du var ikke oppmerksomme nok, savnet deg leser første ledd, og dermed, krenket man hersker nummer en!
The Ultimate Guide til Hvordan Make a Woman Fall i Love With You
Regel # 1: Du KAN IKKE vinne hjertet av enhver kvinne på denne planeten mindre du forblir varsling og betaler oppmerksomhet på detaljer. Du MÅ være på full systemer varsle med en kvinne - ur hver bevegelse sine og lytte til hver og ord hun sier (Og jeg do sympatiserer med deg fordi jeg er ennå å møte en kvinne som ikke en skravlebøtte!). Uansett hvor eller når på dagen (eller natt) dere to møtes; uansett hvor sliten, søvnig eller sulten du kanskje, du umiddelbart må strøm på din kjærlighet batteriet og være på full beredskap. Se på henne, lytte til henne og vise interesse i hva hun sier. Kvinner liker ikke menn som snakk, snakk, snakk og aldri lytte. Sjanser av kjærlighet og romantikk er direkte proporsjonal til din etiske lytter evner. (Etisk lytting er ingenting men fokuserer ørene på henne vokal og øynene ovenfor nakken henne). Hvis og når du får sjansen å si noen ord, velge de som vil presentere ditt intelligens, stedet de som vil eksponere mangelen på det.
Regel # 2: Vær selv. Dette er universelle dating spissen for menn over hele verden. Du trenger ikke å være en Brad Pitt for å beile din kvinne. Hvis du ikke akkurat høy, mørk og kjekk, det er fine. Win henne over med ditt hjerte, ikke med ditt utseende. Husk, er skjønnhet i øynene av betrakteren. Ikke prøv å være noen at du ikke. Du vil falle flatt på ansiktet og din kjærlighetshistorie vil umiddelbart bli historie.
Regel nr. 3: Bli uunnværlig til henne. VENNLIGST MERK: Følg Regel # 1 og lese resten av denne regelen, eller annet du kan ende opp bli hennes beste venn til hvem hun kommer gråt etter slåss med kjæresten eller forlovede. Ved å bli uunnværlig, mener jeg blir henne venn og mye mer. At "mye mer 'er forskjellen mellom bli degradert til bare en venn og bli den spesielt one som hun elsker. Det er ingen universell definisjon for det 'mye mer', er det noe du må finne ut selv. Hvis du ikke kan, fine. Alle de beste i være hennes best broderlig venn for livet!
Regel # 4: Vær romantiske på en nyskapende måte. Det er mange måter (både vellykkede og ellers) av frieriet en kvinne. Mange av dem involverer gjøre samme alder-gamle ting eksempel gifting mixed kassetter, presentere hjerteformede pendants, skriving cheesy dikt, etc. Noen av dem do arbeid, mens de fleste oppfattes være ekstremt stereotype og klisjéaktig av kvinner av det 21. århundre. Så hvis jenta tilfeldigvis er en rebell eller en sterkt uavhengig kvinne som er i tune med moderne tid og tanker, deretter skrive et tåpelig sonett på en rosa papir sprayet med noen kjøre-of-the-mill kloroform-type cologne vil kun garantere deg noen mer måneders bachelorhood. Finn ut hva dine kvinnes interesser er, hva er hennes liker, hennes misliker og handle deretter. Ikke ta en dame som elsker opera til en Avril Lavigne konsert! Juliet If your skjer for å være ett typisk jente-next-door som har lyst på alt som er rosa og grøtaktig, da være en Romeo av høyeste orden! Gift prinsessen et par Mills & Boon's og være hennes ridder i skinnende rustning. Dusj henne med noen lovey-dovey romantiske gaver. Make Shakespeare se ned fra himmelen og gråte ett tåre eller to. Vis din romantiske side på en måte som er både kreative og like tiltalende til dame kjærlighet.
Regel nr. 5: Sist, men definitivt ikke minst, viser du omsorg for henne. Dette er en svært viktig del av forholdet råd. Vis henne at du er en ekte kar som er kommet for å bli og som du er ikke en rettferdig vær venn. Være der for henne når hun trenger hjelp. Støtt kvinne i tykt og tynt. Igjen, ikke gå over med dette. Ringe henne hvert tiende minutt for å sjekke på hennes bare vil sikre at ender opp med å tilbringe nyttårsaften med Steve, i stedet for Eva.
Disse fem reglene er de grunnleggende grunnleggende av sådde frø av kjærlighet i hjertet av Darling your due. Etter dem religiøst (og fornuftig!) vil mer eller mindre gjøre din kvinne ser deg i et annet lys ... lys av kjærlighet, tilbedelse og romantisk kameratskap. Det er hemmeligheten til hvordan å lage en kvinne bli forelsket i deg. Det kan ta litt tid. Men du bør ikke mister håpet. Tross alt, hvis Roma ble ikke bygget på en dag, kan det da være annerledes for romance?