Sun Protection Paraplyer

Hvem ønsker å flytte rundt på solen? Heat fører til uttørring og en helt utmattet følelse. Videre, det også bronse dårlig huden i noen minutter som tar dager å komme tilbake til normal farge. Absolutt, liker ingen solbrenthet. Men det er mer enn bare tanning som skjer med huden vår, når den utsettes for sollys. Sollys inneholder skadelige ultrafiolette A (UVA), og ultrafiolett B (UVB) stråler som ett mulig årsak av hudkreft. Derfor, gjentatt eksponering for ultrafiolette stråler er svært skadelige. Du kan ikke stoppe utslipp av ultrafiolette stråler fra solen, kan du i det minste prøve å unngå dem fra å nå huden din. Lurer du på hvordan? Solbeskyttelse paraply er svaret. De er de beste for å unngå de solstrålene påvirker deg og vare på sunn og vakker hud. Den normale paraplyer gir ikke beskyttelse mot solstrålene, men solen beskyttende paraplyer er spesielt laget for å tjene dette formålet.
Kvinner generelt bære hatter, skjerf, jakker eller paraplyer for å beskytte sine huden mot solstrålene. Tidligere var lastet med paraplyer slett ikke praktisk, men den sammenleggbare Søn beskyttende paraplyer tilgjengelig i dag kan lett bli stuet inn i vesken din. Det beste med dem er at de skjuler huden din uten å ødelegge din stil. Åpne dem og du trenger ikke å dekke dine vakre håret eller ganske antrekk.
La oss se på alternativene er tilgjengelige i sol trygge paraplyer:
Små Sun Protection Paraplyer: Hvis du sjekker ut området tilgjengelig i små UV Søn trygg reise paraplyer, vil du bli bare forbauset, og sikkert rådvill om hvilken du vil kjøpe. Mange alternativer er tilgjengelige når det gjelder farger, design og størrelser. Du kan kjøpe en nøytral farge, eller en som passer til vesken og har en trendy look. Å være liten størrelse, kan du alltids plass til dem i poser. Du får også paraplyen dekker som kan monteres vesken din eller holdes som en skulderveske med streng festet til dekselet.
Stor Sun Protection Paraplyer: Selv om de mindre solbeskyttelsen paraplyer er foretrukket på grunn av sin størrelse og vekt, den store parasoller er ikke mindre populært. Disse brede paraplyer foretrekkes hovedsakelig fordi de lett kan brukes for to mennesker. Også mange av disse har mulighet til å feste dem til stranden stoler.
Sammen med regelmessig bruk, kan UV-beskyttende paraplyer bli brukt på strender, hager og andre utendørs parasoller i tillegg.
Garden Søn Paraplyer: En vakker hage, med en rekke trær og et vakkert gjerde er et ideelt sted å tilbringe fritiden og slappe av deg selv. Men hva hvis du ønsker å lese en roman som satt rundt kaffebordet på hagen din, og sola er rett over? Du vil trolig kaste denne ideen, og foretrekker å bo hjemme. I stedet, hvorfor ikke sette opp en hage Søn paraply? Dette er en må-ha i hagen din. Den kan enkelt installeres ved å plassere den i hullet i midten av en patio tabell, som er sikret ved basen. Du kan gå for en grønn farge til kompliment utseende på hagen din. Disse solhagen parasoller er stort nok til å skikkelig dekke bord og stoler rundt det.
Beach parasoller: En UV beskyttende strand paraply viktig for alle stranden elskere. Disse er tilgjengelige i bærbare varianter, slik at du enkelt bære dem til stranden og de er spesielt designet for å settes opp på sanden. Disse blir også vindtett, og dermed er det ingen problem med inversjon. Så bare slapp av på din favoritt stranden og er beskyttet mot varmen og vinden.
Utendørs solseil Paraplyer: Umbrella solseil er nødvendig på mange steder som kaffebarer, er restauranter, kantiner, terrasse, etc. patio møbler sett ufullstendig uten solbeskyttelse paraply. Disse paraplyer kommer med håndtak som muliggjør enkel justering av høyden. De kan også installeres på en patio bord eller direkte på gulvet for å gi skygge bare til et sett med stoler. Disse kan også leveres med dekorative kanter som forbedrer utseendet på paraply samt sted. Disse uteplass paraplyer er vanligvis velges etter yttersiden av stedet der de skal brukes.
Solen beskyttelse paraplyorganisasjon av hver type kommer i flere farger, størrelser og former som rund, firkantet, hjerte, etc. De har en vindtett ramme og noen er vannavstøtende, slik at de kan brukes i regn også. Mengden av solbeskyttelse hver og en gir, varierer i henhold til sitt materiale og farge. Du kan kjøpe den som passer ditt behov. Bruk Sun beskyttelse paraplyer og ikke bli fanget i den skadelige UV-stråler.