Stemorsblomst blomster

Blomster er den søteste tingene Gud noensinne laget, og glemte å sette en sjel inn. ~ Henry Ward Beecher
Faktisk, er en blomst en av de mest dyrebare mirakler som Gud noensinne har skapt. Det er Mother Nature's fantastisk gave til menneskeheten. Livet kan ikke være like vakker som den er uten blomster. Blomster er en del og pakke av livet, siden tidenes morgen. Vi har brukt blomstene for mange grunner - i beautifying våre omgivelser, i å uttrykke vår medfølelse, og også som en kilde til mat.
Stemorsblomst eller stemorsblomst fioler er en av de tidligste blomstring planter. I varme områder, stemorsblomster blomst på ettervinteren og våren, mens i kjølige områder, de blomstrer om sommeren. De er biennaler, men for det meste plantet som ettårige. Stemorsblomst opprinnelig kom fra den franske ordet pensie, som betyr, "tenkte" eller "minne". Ifølge floriography (praksisen med tildeling av symbolsk mening til blomster), "stemorsblomst 'står for' kjærlige tanker". Stemorsblomst blomster har bredt spekter av lyse og flotte farger. De har også lett duft. De har tre grunnleggende petal farge mønstre - første er single jevn farge mønster, og er andre singel farge mønster med sort linje som stråler fra sentrum (den svarte linjen kalles pencilling) og tredje mønsteret is blomst med en mørk senter inni. Noen mennesker beskrive mørke indre regionen pansy blomster, som 'ansikter'. Blant de tre mønstrene er stemorsblomst blomster med ansikter, mest vanlig dyrket. Stemorsblomst planter er meste rendyrkes som hagen blomster.
Økende Pansy Flowers
Foruten sin blendende farger er populariteten til stemorsblomster delvis skyldes det faktum at de er lett å vokse. De regnes som en "anlegg for alle årstider '. Pansies vokser godt i full sol eller semi-skygge, men kan tolerere kjølig vær. De vokser 6-10 inches høyt og spre inntil 10-12 inches brede. Noen av tipsene for voksende stemorsblomst planter er som følger:; Stemorsblomster overføres ved hjelp av frø. Det er bedre å så frø tidlig sesongen, slik at blomsten vil blomstre i tid. Etter såing frø, dekke sengen lett med jord, slik forbedre frø spiring. ; Grundige vanning bør gjøres én gang etter sådde. Spiring tid varierer ifølge været tilstanden, men normalt de spire langsomt. ; Når spirene kommer til en bestemt høyde, transplantere dem inn i hagen eller i blomsterpotter i henhold til dine ønsker. Etter transplantasjonen, bør man være forsiktig, for å beskytte unge plantene mot frost. ; Planting bør gjøres med et gap på om lag 6 inches i mellom hver plante. Imidlertid, vil de stå litt trengsel. , For å skape en god fargekontrast mønster, kan du alltids velge blandede varianter. Blomstringstid differerer ifølge variasjon. Noen arter blomst så tidlig som ni veker etter såing og noen kan blomst i løpet av det første året. ; Bruksområder for Pansy Flowers
Mange av blomsterhandlere ikke klar om edibility med stemorsblomster. Vanligvis, de plante stemorsblomster for deres hagen verdi. Folk bruker stemorsblomster i blomsterarrangementer, som bryllup blomster og noen av silke varianter brukes som brude blomster. Men faktum er at i tillegg disse, kan stemorsblomst planter brukes i en rekke andre formål. La oss ta en kikk på noe av bruken av en stemorsblomst anlegget. ; Både stemorsblomst bladene og blomstene er spiselige og har en mild, minty smaken. De er en rik kilde av vitamin A og C.; meste er bladene og blomstene brukes som garnityr på kaker, fruktsalater, grønne salater, desserter og supper. Mange fryse petals i isen Cube skuffer og bruk i drinker. , Pansy blomster brukes til å lage sirup, honning og salat på grunn av sin sterke smak. , Bredt utvalg av fargestoffer som lages av stemorsblomst blomster. ; Det har blitt funnet ut at stemorsblomst planter kan brukes til urte medisinske formål. ; Taking Care of Pansy Flowers
Stemorsblomster sjelden har problemer med sykdommer og skadedyr. Men det er alltid bedre å kjøpe sunne og motstandsdyktige varianter. Sykdommer å se opp for er blad spot, stem råtner og mugg. Skadedyr liker bladlus, snegler og snegler kan angripe stemorsblomst blomsten. En av årsakene av sykdommer kan skyldes næringsstoffer ubalanse. Hvis noen av sykdommer oppstår, kan følgende være nøye. , Hvis det er sykdommer som blad spot, stem råte eller mugg, behandle plantene med soppdreper. Du kan også bruke en mild organiske eller kjemisk insektmiddel. For skadedyr, bruke mild pest frastøtende. Også, fjerne og ødelegge falne, syke blader regelmessig. , Vann plantene jevnlig. Vanning bør være tilstrekkelig og ensartet, ellers vil tiltrekke sykdommer. ; Det anbefales til vann jord dypt; vanning bør ikke gjøres i anlegget blader men bør gjøres helt i jord. ; Prøv å unngå å bruke kunstgjødsel, i stedet kan du søke organiske kompost for bedre lufting og fuktighet bevaring. ; Pansies er slikt fantastisk blomst, med flere verdier. Så, neste gang når du velger å gjøre et skifte til hagen din, tenk på plante stemorsblomst blomster. Du vil virkelig nyte utsikten.