Hvordan Deal med et Break Up

Enten du går eller du er igjen, er smerten ved en heartbreak uutholdelig. Til slutt, spiller det ingen rolle hvem som gjorde hva, fordi 'forlate hverandre », blir endelige. Selv om forholdet har kommet til en slutt er det ingen grunn til at livet skal være sur for deg. Dersom opplevelse av bruddet er helt ny til deg, vil det være desto mer vanskelig for deg å takle etter et forhold brudd opp. Likevel, trenger du samle deg og lage en ny start på livet ditt. Elementet av kjærlighet vil være tapt, men det er ikke for alltid. Bruddet gjør vondt, og det er vanskelig, det er noe du aldri har forestilt meg, så det er derfor du må lære å håndtere et samlivsbrudd.
Hvordan man skal håndtere A Break Up # No.1; Det første du trenger å vite er at det er OK å gråte, og dette er et alvorlig brudd opp råd. Det spiller ingen rolle om du er jente eller en gutt. De som sa, og sier at store gutter ikke gråter, var de som ropte hese. Crying er første skritt mot å akseptere situasjonen og la det ut. Grab noen vev, finn komfortsonen eller privatliv, og Overbordkasting følelsen på en gang.
Hvordan man skal håndtere Med A Break Up # nr 2; Tenk på hvorfor og hva som gjorde ett av dere når denne avgjørelsen. Det tar to til tango, så feilen var ikke bare ditt. Dere begge kom inn i forholdet, så med kraft av denne, vil det være både feil som førte til bruddet. Det vil gjøre årsakene til bruddet opp mye klarere, og vil hjelpe deg å få noen klarhet trodde.
Hvordan man skal håndtere Med A Break Up # No.3, I går var siste gang dere kjempet og hengt opp på hverandre på en veldig ubehagelig notat. Sårene er friske, er smertene mer enn ord kan uttrykke, og du vil plukke telefonen og trykk på knappen som vil raskt slå nummeret hans. Men ikke! Tenker de gode tidene tilbrakte sammen kommer friste deg til å revurdere din beslutning. Er unødvendig å si, kan du ikke glemme den forferdelige ting og årsaken til bruddet opp. Være fast på din beslutning fordi det er på det beste.
Hvordan man skal håndtere A Break Up # nr. 4, mens håndtere bryte opp, må du lære å elske din egen plass. Det beste selskapet som du noen gang kan ha blir med deg selv. Stadig med noen andre, gir deg ikke tid og rom til å tenke på hva du vil eller hvor du er på vei. Dette er din sjanse til å elske din plass, utforske den og utnytte den konstruktivt til å flytte på etter ett brudd opp. Begynn med å sosialisere med venner du ikke har overholdt for helt engang, hangout sammen, gå til kaffebarer, bli med bok og film klubber og bare være deg selv.
Hvordan man skal håndtere Med A Break Up # nr. 5, Hate er for sterkt ord, og også ubetydelige ord å være en del av livet ditt. Det er helt forstått, at det å være på mottakersiden (uavhengig av det faktum at du har forlatt, eller du forlater), følelse av hat mot den andre personen er veldig naturlig. Det er naturlig, men ikke nødvendig. Deal med hat aspektet, ved å kaste bort alle de tingene som minner deg om ham eller henne. Gi bort alt eller bare søppel det. Hver gang du vil si "jeg hater ham eller henne", erstatte den med 'jeg elsker meg selv "og se hater transcendere å elske for deg selv!
Hvordan man skal håndtere et brudd opp # nr. 6; Nok av å unngå familie og venner, og fryktet bruddet opp relaterte spørsmål. Kom ut av skallet ditt. Ring opp dine venner og gå ut shopping. Catch en film denne helgen med dine gamle venner eller familiemedlemmer. Unn deg litt godbiter of glade minner med dem som du tar en dag med dine kjære. Mens du gjør dette, vil du innse at, det er mer å elske enn du har mistet.
Hvordan man skal håndtere et brudd opp # nr. 7, Den siste og siste tips for å håndtere bryte opp, er å slippe taket. The Demi Moore's linje fra Uanstendig forslag går, "Hvis du ønsker noe dårlig, la det gå. Hvis det kommer tilbake til deg, så det ditt for alltid. Hvis den ikke, da var aldri din å begynne med ', holder true uansett hva situasjonen er. Bare la gå av alle syke følelser, fanget følelser og besettelse å holde på den. Jo tidligere du la det gå, jo enklere sjansene er å komme til ro med det.
Disse 7 regler er beste måtene å håndtere et forhold pause opp. En pause er opp uunngåelig, men å elske deg selv er noe du kan alltid gjøre. Elsk deg selv, liker bare det, og denne kjærligheten blir din for alltid. Muntre opp, fordi nå vet du hvordan du skal håndtere et samlivsbrudd.