Fugemasse Removal Tools: Slik fjerner Grout

Gamle fugemasse kan gi gulvet en shabby utseende. Fjerne gammel fugemasse og erstatte den med en ny, er taktikken de fleste hjem eiere bruker for å gi en umiddelbar makeover til baderommet. Dette reduserer behov for rehabilitering av badet, og jobben er ganske billig. Men det kan vise seg å være en kjedelig jobb hvis du ikke er utstyrt med de nødvendige verktøyene. Derfor, hvis du planlegger å fjerne fugemasse selv, må du ha ordnet alle nødvendige fugemasse fjerning verktøy før du begynner med jobben. Også har du hansker og briller på hånden, slik at støv fra å komme inn i øynene.
Slik fjerner Grout; Følgende trinn vil gi deg en idé om hvordan å fjerne fugemasse fra gulvet.
Hammer og Skrutrekkere, Dette er den enkleste metoden for å fjerne gammel fugemasse. Få et flatt hode skrutrekker og legg den i en vinkel på 45 grader til gulvet. Pek på hodet av en skrutrekker forsiktig med hammeren, og chip den fugemasse unna. Pass på at ikke trykk på det hardt, ellers vil du ende opp med å skade keramiske fliser på gulv. Fortsett denne prosessen til du har kuttet bort all fugemasse fra stedet. Denne prosessen er bare effektivt for å løsne fugemasse. Bruk en skrape pensel for å fjerne fugemasse. Du må manuelt disponere av fugemasse. Du bør kanskje vurdere å gjenta prosessen med en mørtel skrape.
Fugemasse Scraper; Kjøp en god kvalitet fugemasse skrape, fortrinnsvis med en karbid spiss. Mengden av karbid spiss vil avhenge av størrelsen på arbeidsområdet. Med hammer og skrutrekker, chip av litt av mørtel, slik som å få en inngangspunkt. Apply spissen av mørtel skrapen på dette inngangspunkt og øve press i nedadgående retning. Du må gå veldig forsiktig, så en liten slip kan resultere i permanent ripe på keramiske fliser. Men, hvis du finner gysemassen skrape av lett, kan du vurdere å øke hastigheten på verktøyet. Akkumulert fugemasse kan fjernes med en skrape børste.
Power Grinder; Fjerne fugemasse med en kraft jeksel er en rask og den mest effektive metoden. Derfor er den bedre hvis du kan sende en. Spør lokale Hire Shop, hvis de lager en makt jeksel. Hold det unplugged til du sikre alle vedleggene på plass. Fest tilbehøret for fjerning av fugemasse og sørg for at den klikker helt. Gjør en rask sjekk for å kontrollere at alle vedlegg og tilbehør er på plass. Plugg den inn og slå på strømbryteren. Fortsett langsomt og med stor forsiktighet. Pass på at du ikke jobber på samme område for lenge. Arbeid jevnt gjennom hele ditt arbeidssted. Overworking på ett område fører til chipping og løsning av fliser i det området.
Fugemasse Grabber Kit; Grout grabber kits har Bajonettsager som fjerner fugemasse. Carbide bladene kommer som et ekstra vedlegg. Hvert blad er i stand til å fjerne fugemasse for ca 200 meter, lineært. Prosessen med fugemasse fjerning med fugemasse fanget er lik som med en fugemasse skrape.
Fugemasse fjerning verktøy gjør jobben med å fjerne fugemasse ganske fort og mindre klumpete. Når du har fjernet alle overflaten av fugemasse, er det på tide å rengjøre den. Spor av fugemasse vil hindre limet fester seg til gulvet, mens du fjerner fugemasse. Derfor, bruk en god kvalitet rengjøringsmiddel å kvitte seg med gammel fugemasse.