Hvorfor Cheat Men på deres koner

Du skal ikke begjære din nestes hustru, ett kraft av monogami, er et bud lovpriste fra tidlige dager av Bibelen. Men juks på deres koner er ikke en ny ting, og det fremgår av menneskehetens historie. Menn cheat selv om de kjenner at juks er galt. Hvorfor lure menn på deres koner er et spørsmål der det er ingen åpenbar svaret.
Fusk er en handling av utroskap, begått ikke bare av menn, men også av kvinner. En undersøkelse gjort i USA viste at rundt 52% av mennene og 44% av kvinner utro mot sine ektefeller. Imidlertid nå det blir observert at antall kvinner juks på menn er også økende. Noen av juks ektemenn grunnen at de føler elsket og verdsatt når de er med andre kvinner.
Hvorfor Gifte menn jukse? Ti sannsynlige årsakene
Det å juks kan aldri rettferdiggjøres, kan imidlertid 10 tegn på en utro ektefelle være veldig nyttig i nullstilling inn på årsakene til hvorfor lure menn på deres koner. ; No More Love: De fleste menn mister sin kjærlighet til sine koner, og det er vanskelig å bryte opp eller skilsmisse etter ett langt ekteskap. Så de slår til andre kvinner, for trøst fra smerten av et samlivsbrudd. ; Ingen fysisk Tilfredshet: Etter en lang gift levetid, fleste konene mister sin seksuelle stasjonen, som er viktig å opprettholde et forhold. Så menn tilfredsstille deres unfulfilled seksuelle behov fra andre kvinner. ; No Seksuell Attraction: Gifte kvinner er mindre bekymret deres utseende og skjønnhet etter ekteskap og begynner å miste sensualitet. Menn er seksuelt tiltrukket gorgeous kvinner, som gjør dem jukse på deres koner. ; Fusk Wives: Når en mann finner ut at hans kone juks, får han tilbake på henne ved å gjøre det samme selv. Derfor, i stedet for å konfrontere, avlaste de sitt sinne ved å jukse. ; Utfordrende og Spennende: En følelse av eventyr og spenningen oppstår, når en mann går etter en jente. Denne følelsen fungerer som en stimulans for dem å jukse. De kan ikke kontrollere selv fra fusk og nyter spenningen, selv om de er gift. ; Enkel å Escape: Menn pleier å jukse når en mulighet kommer opp, som de føler at de har krav til litt mer kjærlighet som de ikke mottar fra sine partnere. Kunnskap om at ingen skal finne ut og de vil ikke bli tatt i fusk, gjør det enklere å jukse. ; Ego Booster: Mest menn lurer hvis de seksuelt attraktive for andre kvinner, etter en lang gift levetid. Når de oppdager at de er, jukse de som det gir et løft til deres avtagende ego. ; Opportunity Never Comes Twice: Muligheten av seksuell intimitet med hunner, andre enn deres koner, kommer sjelden. Når det kommer de cheat, tenker at det er et gang-i-a-lifetime mulighet, vil som aldri komme igjen. ; En gnagende Wife: A griner kone gjør mannen hennes føler fanget i et ekteskap. Relationship problemstillinger involverer kamper og argumenter gi mannen en sterk grunn til flykte fra ekteskapet obligasjons og komme inn at ingen-forpliktelse forholdet. ; Tilgir Wives: Mange kvinnene har en vane av å tilgi sine ektemenn, i håp om at de ville komme tilbake til dem. Dette gjør ektemenn å fortsette fusk, inntil deres koner ikke konfrontere dem. ; Etter lære grunner på hvorfor jukse menn på deres koner, vil det være enklere for koner å forstå den mentale makeup av sine ektemenn. Det blir også gjøre det enklere for kvinner å forstå deres menn bedre å hindre dem fra juks.