Drywall Finishing Techniques

En godt installert drywall bidrar til å gjøre det indre i huset er nydelig. Noen ganger, er leddene i gips arkene ikke er justert slik de skal være. Som et resultat, ser det ganske rotete og shabby. Drywall etterbehandling innebærer korrekt utfylling av ledd, for å gjøre overflaten glatt, slik at veggene ser attraktive etter at interiøret maleriet er ferdig. God drywall tekstur utførelser kan oppnås med riktig etterbehandling drywall teknikker.
Drywall Etterbehandling tips; Kontroller hver av paneler av drywall er riktig festet å støtte sine. Use negler lenge slik at den tørre veggen kan være mer sikret mer fast. Du kan styrke tørr vegg videre, ved å bruke to sett med negler. Hvis du tror at skruene er et bedre alternativ, så kan du bruke skruer også. Prøv å sette inn hodene på skruer eller spiker inn i overflaten på gips. Utstikkende spiker hoder skaper humper på overflaten og er vanskelige å skjule. Mens, kan hullet opprettet av innsetting lett bli fylt opp med en felles sammensatte.
Glassfiber-mesh tape og papir tape er to forskjellige typer bånd brukes på gips. Glassfibernett tape kan bli satt direkte på gips som den har sitt eget lim, men papir tape må ligge fast over en sparkelmasse. Noen ganger, folk velger glassfiber tape for å spare tid. Imidlertid er det anbefalt å bruke papir tape da det gir en mye bedre overflate.
Det er to varianter av sparkelmasse eller gjørme tilgjengelig i markedet - pulverisert og ferdigblandet. Blant dem er forhåndsblandet jo mer foretrukket ett. Blanding forbindelsen er meget viktig å få en god drywall ferdig. Konsistensen av det sammensatte bør være slik at det verken er stiv eller løs. En stiv sement vil bli tøft å gjelde på leddene, og en løs man ikke kan øses med sparkel. I løpet av blandingsprosessen, ikke pisk den for mye da det vil tiltrekke seg mer luft, som igjen vil danne bobler på leddene i gips.
Hvordan Fullfør en Tørrvegg; De områdene der to ark av drywall møtes, er en bulk dannes på grunn av komprimering. For å oppnå en jevn og glatt overflate, fordypninger må være fylt opp. Det kan gjøres ved hjelp av bånd og sparkelmasse. Først, er et tynt lag med sparkelmasse påføres over skjøten. Plasser deretter tape ende-til-ende. Sørg for at det ikke er overlappende og rumpe endene fast i hjørnene. Etter at tapen er brukt, trykk forsiktig med taping kniv slik at den ekstra massen presses ut under tapen. Neste skritt er å bruke den første strøk sparkelmasse over båndet for å dekke overflaten. Smører den opp så mye som mulig slik at kantene på tape er ikke synlig.
Den samme metoden kan anvendes på hver, og hver eneste felles av gips, og også på hjørnene på gips. Når du har tapet alle leddene, legger litt av sparkelmasse på spikeren eller skruehodene å skjule rygger og små hull dannet. La sammensatte til å kurere deg helt for en dag eller så mye tid som kreves. Sand den tørkede forbindelse med en lett hånd slik at løst festet forbindelsen kan falle av. Bruk deretter ett strøk av sammensatte, og la den slik at den kan tørke opp. Dette bør følges av enda en runde med sliping. I tilfeller når den første strøk forsiktig og sliping er gjort godt, ikke det siste laget med gjørme ikke krever mye innsats. Bare et tynt lag av gjørme vil tjene formålet. Bruk den med en bred drywall kniv eller sparkel. Når den er tørket opp, sand den igjen.
Den virkelige utfordringen for etterbehandling gips deg selv, ligger med etterbehandling av kanter og hjørner. Hvis du bruker gips etterbehandling teknikker nevnt her, vil du lykkes i å få det ønskede resultatet.